La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lili sunt tare curioasa cum ati rezolvat dilema cu dintisorul.

Sabina am uitat sa-ti spun ce mult mi-au placut pozele de la competitie! Si in sfarsit l-am vazut si pe taticul frumoaselor mici! Si ce minunate au fost ele

Si tot imi amintesc, de cate ori ma stresez pentru nunta de sambata viitoare, de Iulika! si atunci dau inapoi stresul . Dar tot ramane asa o urma de regret ca eu nu voi avea ca nasha poze asa minunate ca Alex Mai, sunt de exceptie, de reviste straine cu mirese, ceva incredibil! Nu credeam ca la noi in tara sunt asa fotografi. Si pozele frumoase, si printesita mica, si mireasa, si nasha, si ideile, si sala, si tortul, si TOT TOT TOT!!! Am fost pe spate! Imi vine sa le salvez in calculator sa ma uit din cand in cand la ele ca la niste tablouri . Si spun ca sunt asa putin invidioasa ca eu voi fi nasha sambata la tara, intr-o sala vai si amar, in frig, cu muzica de lautari , nunta de noapte... Macar tu, Alex, ai dus-o numai putin la inceput si banuiesc ca apoi a mers cu mama ta acasa. La noi incepe tambalaul cu mers la mire, mireasa, stare civila, etc. pe la ora 14, deci ii stric la pui si toata ziua, somnul lui de amiaza, purtandu-l cu mine. Mami il va tine tot pe langa mine, ca asta micu suge si la o juma de ora. Asa ca in masina, de la mire la mireasa, pac la tzitzi. De la mireasa la starea civila din nou . Partea proasta e ca nunta incepe la 9, cand el deja e frant si rau. Si apoi el suge noaptea la o ora daca nu-l dor maselutele. Daca il dor suge la 1-3 minute. Deci acolo la tara in ceva casa de-a neamurilor miresei (ca nu stim pe nimeni in sat) va sta mami cu puiul. Eu voi merge din cand in cand sa astept sa vad daca nu se trezeste pentru tzitzi (in traducere libera, voi sta mai mult acolo decat la nunta, prevad ca voi si adormi ). Sper sa nu se trezeasca atunci cand nu sunt eu acolo, ca sigur va fi disperat. Si pe mami o va apuca somnul stand langa el, si si ea trebuie sa mai mearga la nunta, ca sunt neamurile ei . Si parca vad ca fiind la tara va trebui sa facem si foc in soba in casa oamenilor alora . Si apoi, cand n-o mai putem duce asa cu plimbari la pui, recunosc ca nu voi sta pana dimineata cum fac nashii, pentru ca eu mai tarziu de 2-3 nu rezist orice mi-ai face (de asta eu am facut nunta ziua, sa nu paraseasca mireasa nunta ). Asa ca pe la 2 noaptea voi lua puiul si ne punem pe masina spre Baia Mare .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lili sunt tare curioasa cum ati rezolvat dilema cu dintisorul.

Sabina am uitat sa-ti spun ce mult mi-au placut pozele de la competitie! Si in sfarsit l-am vazut si pe taticul frumoaselor mici! Si ce minunate au fost ele

Si tot imi amintesc, de cate ori ma stresez pentru nunta de sambata viitoare, de Iulika! si atunci dau inapoi stresul . Dar tot ramane asa o urma de regret ca eu nu voi avea ca nasha poze asa minunate ca Alex Mai, sunt de exceptie, de reviste straine cu mirese, ceva incredibil! Nu credeam ca la noi in tara sunt asa fotografi. Si pozele frumoase, si printesita mica, si mireasa, si nasha, si ideile, si sala, si tortul, si TOT TOT TOT!!! Am fost pe spate! Imi vine sa le salvez in calculator sa ma uit din cand in cand la ele ca la niste tablouri . Si spun ca sunt asa putin invidioasa ca eu voi fi nasha sambata la tara, intr-o sala vai si amar, in frig, cu muzica de lautari , nunta de noapte... Macar tu, Alex, ai dus-o numai putin la inceput si banuiesc ca apoi a mers cu mama ta acasa. La noi incepe tambalaul cu mers la mire, mireasa, stare civila, etc. pe la ora 14, deci ii stric la pui si toata ziua, somnul lui de amiaza, purtandu-l cu mine. Mami il va tine tot pe langa mine, ca asta micu suge si la o juma de ora. Asa ca in masina, de la mire la mireasa, pac la tzitzi. De la mireasa la starea civila din nou . Partea proasta e ca nunta incepe la 9, cand el deja e frant si rau. Si apoi el suge noaptea la o ora daca nu-l dor maselutele. Daca il dor suge la 1-3 minute. Deci acolo la tara in ceva casa de-a neamurilor miresei (ca nu stim pe nimeni in sat) va sta mami cu puiul. Eu voi merge din cand in cand sa astept sa vad daca nu se trezeste pentru tzitzi (in traducere libera, voi sta mai mult acolo decat la nunta, prevad ca voi si adormi ). Sper sa nu se trezeasca atunci cand nu sunt eu acolo, ca sigur va fi disperat. Si pe mami o va apuca somnul stand langa el, si si ea trebuie sa mai mearga la nunta, ca sunt neamurile ei . Si parca vad ca fiind la tara va trebui sa facem si foc in soba in casa oamenilor alora . Si apoi, cand n-o mai putem duce asa cu plimbari la pui, recunosc ca nu voi sta pana dimineata cum fac nashii, pentru ca eu mai tarziu de 2-3 nu rezist orice mi-ai face (de asta eu am facut nunta ziua, sa nu paraseasca mireasa nunta ). Asa ca pe la 2 noaptea voi lua puiul si ne punem pe masina spre Baia Mare .

faza e ca trebuie sa participi dimineata la numaratul darului in calitate de mama spirituala. Daca vrei poti sa le dai si cateva sugestii cu ce ar putea face cu banii .
Apoi, nu te mai culci, la ce bun ? Bagi o ciorba de potroace.

Si da, te stresezi prea mult, vezi si tu la fata locului ce ai de facut. Alex e baiat mare de-acum si se va acomoda si el la iesirile cu parintii, fie ele nunti, botezuri, chefuri, concedii, cumparaturi.

Sunt sigura ca va fi bine si tu o nasa de vis

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Neata!

Dau eu www.kfea.ro/data_files/content_photos/image/Cappuccino%20perfetto.jpg" target="_blank">cafeaua de dupa

O zi minunata! la noi ploua, e frig si ceata, daca in jurul meu ar fi curat si civilizat as crede ca sunt in UK

Lasa cafelele si baga niste poze cu proaspatul sarbatorit

I hear you cu nunta aia,parca ma vad pe mine la botezul verisoarei lui Josh.Oh boy,o splendoare.Cireasa de pe tort a fost ca am dormit intr-o camera in care murise cineva,cat pe ce sa aleg patul cu pricina,noroc ca am avut inspiratie si l-am ales pe celalalt ca oricum nu-mi spunea nimeni

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna ziua dragutelor!
Uka mi-a placut muuult casuta fetitei. Ea parea foarte incantata de noua achizitie cred ca mi-ai dat o idee de cadou pentru fimiu.
Liliac sper sa te mai odihnesti azi si sa te lase zana maseluta in pace in noaptea asta.
Techila auzi asa cu puisorii au intrat la dieta, se pregatesc pentru sarbatori sa poata hali in voie atunci.
Sabyna la multi ani pentru sot. Tortuletul ti-a iesit foarte dragut.
Kawaichan sa va fie de bine cu nunta.
Sa povestesc eu cum in vara de cheauna ce eram am uitat cardul in bancomat, am scos bani si am plecat. Am avut noroc ca bancomatul era langa o farmacie si o farmacista l-a pastrat de l-am gasit cand mi-am adus aminte. Alta faza tot din categoria plina de memorie si atentie e cea cu codul pin pe care l-am uitat cand am ajuns la casa sa-l tastez m-am blocat efectiv.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Mamici dragi, va rog sa primiti urarile mele cu intarziere, ieri m-am gandit la voi, dar nu am avut cum sa va felicit virtual. Sa va traiasca puiutii dragi si sa va bucurati de ei! Va trimit o imbratisare calda!

La multi ani Alex!

La multi ani Rares!

La multi ani Ana!

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi!
Sa fiti iubiti si fericiti!
Sa aduceti multa bucurie parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello, hello,

citesc si rad asa cu hopuri. Sabyna, super tare mosuletul. si mai tare e ca umbli cu banii in buzunar, poate-l vezi iar. Si aici mi-a vneiti n minte imaginea aia din filmele americane cand ca sa gaseascva cainele pierdut, lipesc afise cu fotografia lui pe toti copii din cartier .

lili draga, nu vreau sa fiu in papucii tai acum. dupa vizita la bucuresti mi-am jurat ca nu ma mai plang in veci de cum doarme fiu-meu. adik mananca el de ori pe noapte, dar nu ma tine treaza. adoarme in 5 minute. cat am stat la prietena mea, a vazut ce inseamna copil care nu doarme noaptea. saracuta, e terminata. baietelul ei de 2 ani si cateva luni se trezeste de 3 ori pe noate si refuza sa doarma. face orice numai sa nu o alapteze ea pe sora lui cea mica de 6 luni. si atunci am inteles eu ce inseamna cu adevarat copil care sta treaz.

uki casuta e bestiala, Carinoasa e de poveste. buna investitie imobiliara.

bia oare te-am felicitat cand am vorbit la telefon? daca nu am facut-o, imi dau doua palme. cred si eu ca ti s-a luat o piatra de pe umeri. sanatate puilor.

crystina te pup. si pe micuta independenta. noi de cand suntem aici ne-am cam porcait. adik cedez si mai dau un pufulete, o grisina. nu-mi place deloc dar promit ca-mi revin repede.

hepi ai PM.

techila mami, ai fost tare cu faza din tramvai. eu fac la fel ca Sabina. omul vorbete si cand vine timpul sa dau raspuns....

raluk ce poze superbe! ce copil mare, frumos si care-ti seaman, aveti! si mi-a placut tortul si escavatorul. sa va fie de bine si sa fie sanatos! tu radiezi

nela ce activa ai fost. mi-a placut de tine si sunt bucuroasa sa citesc de Ana si de faptul ca e sanatoasa si fericita cu mami acasa. cat despre iphone, eu visez la el, dar cica Androidul e mult mai tare. om trai si om vedea ce va fi pana la urma.

ma duc sa-l oblojesc. mi-a racit. febra, muci, tuse. niceee

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara fetelor

aveti spor la scris..nu gluma...greu face omu' fata cu voi!
Sabina sa-ti traiasca soata ...tortul arata super...

Sambata ii iau motul lui Flavius...am 12 invitati (adulti) si 4 copilasi... imi dati si mie va rog mult niste idei de aperitive? Ma gandesc sa fac bufet suedez...dar ce sa pun pe masa...nu am nici o idee...

Si cate ceva despre Flavius... la 11 luni si jumatate...are 9600 g, 77 cm, este iute foc, merge bine, bine...atat in casa..cat si afara
Afara se catara peste tot...unde nu te gandesti, acolo ar vrea sa se bage
Vorbest emereu (pe limba lui), rade de noi, ne si cearta...a inceput sa ne ceara lucruri...ne arata cu degetul ce vrea...si unde vrea sa-l ducem ..mai rau e cand noi, batranii suntem adormiti tare....iar el are chef de facut turul casei

Pup toti dovleceii...sper sa revin curand, curand...si cu poze cu nazdravanul meu!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si pentru ca nu am apucat pana acum...

La multi ani sanatosi si fericiti pentru dovleceii:
Paul-Iulian, Loris Stefan, Victor Adrian, Nicholas, Aidan Gabriel, Julia, Rares Costin, Anna Sophia, Alex, Adam Joshua, Sarah Maria, Eduard Toma, Teodor Mihai, Mihnea Costin, Leya , Mihai Dragos, Alexandru Daniel, Rares Andrei, Ana Elisa...si Tudor Mihai pentru ziua de maine!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara!
Camy, daca ai timp sa cauti, a fost o discutie la forumul dovleceilor cand Diamar parca a intrebat acelasi lucru. A primit multe raspunsuri cu idei utile.
Eu ti-as sugera daca stii sa faci gogosele pentru eclere si sa le umpli cu diverse: salata de vinete, pate de ciuperci, crema de branza.

Pe urma mai poti trage cu ochiul pe la fotografiile celorlalti dovlecei sa vezi ce au avut pe masa la petrecere. Se cheama spionaj industrial de leisure.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

... sunt si eu pe aici dar am avut ambatz sa termin treaba...m-am dezobisnuit sa lucrez, fac numai minunatii
din motiv de graba am lasat-o pe tweety singurica in patutz, cu biberonul de lapte.. a adormit mandra mea imediat dupa ce a ras 270 ml sa incercati si voi...desi, acum am un sentiment nasol ca nu am strans-o in brate de noapte buna ... mi-a lipsit ingrozitor de tare cat a stat la mama.. se pare ca nu a intrebat de mine.. nu sunt trista, asa e moaca mea ...
va pup, zau!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput