La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Lili, multa sanatate Andrei si lui Raducu. O sa treaca si balamucul, ai sa vezi. Te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Raluk, cris tare sunteti voi dragute!
Bine, toate sunteti dragute dar voi mi-ati pus piedica in seara asta

Haideti sa va spun ce problema existentiala am eu in miez de noapte

I-am scos Andrei inca un dinte. Distractieeeeee! Nu va pot povesti in ce hal se urla la fiecare-n parte. Trecand peste asta...dintocul se pune dup-aia sub perna si vine zana si ia dintele, lasa un ban...stiti voi povestea. Ei, ce mama zmeului fac eu ca am descoperit ca zana asta n-are in casa decat niste bani maaaari, adica mult prea mari pentru un biet dinte scos cu chinuri si jalanie. Ce fac eu in situatia asta??
Al meu sot nici nu concepe sa iasa noaptea din casa sa schimbe oricat m-am rugat de el.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Hai sa zic in 2-3 randuri si ce facem noi: bolim!! In gashca!!
Radu mi-a facut ditamai infectia in gat, Andra mi-a facut o minunata laringofaringita. Deci ii am pe-amandoi pe antibiotic. Unul la 6 ore, unul la 8 ore. Mi-am facut grafic.

La unul ii iese inca o masea, la celalalt scot dinti de lapte. Unul se infinge in farfuria noastra de fasole...celalalt nu mananca decat daca ii var pe gat putina ciorbita, daca unul face lectii celalalt vrea plimbat...si tot asa.
N-ar fi niciun bai daca macar noaptea ar dormi. Dar daca unul INCA mai miorlaie din ora-n ora, celalalt bantuie prin casa si vrea cu mama. Sa ma vedeti ce fain dorm, cu o mana sub unul, cu cealalta sub celalalt, cu pieptu-n vant la cele 19-20 de grade din casa Feerie!!!
Iar la munca...e ca la munca. Uneori e lejer, alteori e supar-aglomerat. Macar stiam la ce sa ma astept.

V-am citit dar nu-s capabila sa pun liniute de la capatul randului.

Vreau musai sa o felicit pe Bia pentru toate realizarile ei!! Pentru mine esti eroina. Esti cea mai tare!! Bravo tie!
Si-acum...sa incep sa te bat la cap cu cartea de povesti????? Sau ai nevoie de un ragaz totusi sa te relaxezi putin??
Sa-i pupi pe favoritii mei preferati si sa ne mai povestesi cat de frumos va organizati voi cu copiii poate-poate ceva s-o prinde si la noi.
Eu am ajuns la concluzia ca nu reusesc sa aplic teoria mea si-n practica. Ma simt uneori depasita de situatie, ma asez la masa si ma gandesc si teoria imi suna a naibii de frumos dar dupa ce ma ridic de-acolo parca vine buretele prea plin de apa pe-o tabla mult prea saracacioasa. Si se duce TOT!!! Si-mi vine sa plang de neputinta. Strang din dinti, beau apa si-o iau de la capat cu balamucul
Abia astept perioada cand o sa ma inteleg si cu Radu in cuvinte articulate. Adica peste vreo 2-3 ani.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Of, Liliana, mami! Suntem in aceeasi oala la fiert amandoua. Eu inca mai trag o zi sa vad daca pot scapa fara antibiotice la nazdravanul mic. Cel mare pare sa se fi asezat pe directia de vindecare. Sper sa fi luat decizia buna.
Pupam apasat obrajorii scumpeilor tai sa se faca bine cat mai repede si sa devina rumeniori de la alergatura si de la joaca, nu de la febra!

Sa stii ca mi-a trecut prin minte ca o sa ma dai de gol iarasi.
Nu e gata inca. Se lucreaza la coperta. Promit sa te anunt cand va fi gata. Acum am adresa ta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Ohhhh...acuma vad capitol nou...si io scriam intr-o veselie la celalalt

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Sa continui povestea,

Merg cu fetele la cumparaturi.Magazin unde merg mereu.Lisa in carut,Erika de mana.
Lisa e putin obosita si din cand in cand mai maraie.Si cum ne plimbam printre rafturile pline cu produse,apare un mosulet,cu cativa dinti lipsa,ranjind vesel la noi."Kawaii"(dragute),rosteste,se apropie,si atunci simt/vad...duhneste.II zambesc,si trec pe langa el.
Ne plimbam printre alte rafturi,Lisa iara maraie.Apare imediat mosuletul turmentat dormic sa faca pe babysitter si sa ma "ajute".Se apleaca asupra carutului si vorbeste cu Lisa.Asta mica tace brusc si nici nu mai clipeste.Zic repede:ahh multumesc,nu mai plange! si dau sa plec.
Ma lasa...dezamagit.
Acum ma uit la peste si ma gandesc ce sa aleg.Apare mosuletul ranjind si ii plaseaza Lisei in brate o punga mare cu ciocolatele si cu vreo 4 monede de 100 yeni(4 dolari).Nah Sabino,iesi din belea.Ii multumesc,ii zic ca nu e nevoie,insista,ca sunt fete dragute.Insist sa le primeasca inapoi,ca nu este nevoie.Nu vrea,ranjeste doar la mine si-mi zice ca ii face placere.Si ii trantesc:Nu are decat un an,nu mananca ciocolata.Imi pare rau.Se schimba la fata,are ochii in lacrimi,devine foarte trist."A,da?" ma intreaba retoric.Atunci apuca punga cu ciocolatele si o duce inapoi,nu mai stie de unde a luat-o...cauta printre rafturi.Am ramas pe loc,nestiind ce sa fac.Pana la urma am vazut ca a schimbat directia si am zis ca s-a terminat.M-am apucat din nou sa aleg ceva peste pentr cina.Spatiu mult,nu foarte multi cumparatori.Cand Erika imi arata intre degete ceva sclipind.Ce e mama?
Erau cele 4 monede.Inlemnesc.De unde le ai mami?De la ojii-san(mosulet) imi povesteste.Si unde e mami?De ce nu mi-ai spus mai repede?Nu mai e,a plecat.
Si cauta-l prin tot magazinul,pe afara.Mosulet disparut.
Si de atunci umblu cu cei 400 yeni in buzunar,daca il intalnesc sa ii inapoiez banii omului.Of.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Ador poza asta!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Va arat tortul pentru soata,am mai invatat ceva,notele n-au iesit uniforme,invat invat
Azi si noi ca doi indragostiti.Tre' sa ajung la shopping

Si cu aceastea fiind zise,am plecat.CA inca nu s-a facut de opt si sa beau si eu ca omu' normal,o cafea.Apoi sa visez la viitorul meu iubit,Samsung

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Cum fu ziua sotiorului? Sau am inteles gresit?

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Maine e ziua sotului,dar il sarbatorim azi.

Gata!Am plecat!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Techila hai ca o sa vina vremuri mai bune cand o sa functionam si noi.Tie trebui8e sa-ti fie inzecit mai greu,cu doi mici.
Si eu fac gafe dupa gafe si plus de asta,in timpul unei conversatii pierd firul,nu-l mai aud pe cel de langa mine si imi dau seama cum n-am ascultat nimic,cum ma priveste si asteapta un raspuns.Mai naspa cand mi se intampla la munca...si nu pot sa intreb de fiecare data:Stii nu te-am auzit...mai spune inca o data..."

Lili,sanatate va doresc!Si ale mele au cam tusit peste noapte.Tare imi e ca le apuca vreo raceala.Partea naspa este ca Lisa are polio vineri si daca face febra,adio.Nu-l mai poate face decat la anu' in primavara.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neata!

Dau eu www.kfea.ro/data_files/content_photos/image/Cappuccino%20perfetto.jpg" target="_blank">cafeaua de dupa

O zi minunata! la noi ploua, e frig si ceata, daca in jurul meu ar fi curat si civilizat as crede ca sunt in UK

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput