Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 6
mandarinutza spune:
Adimercedes, of, of, ce ati mai patimit si voi cu conjuctivita, asa e se ia de la un copil la altul f usor, si nepotii mei faceau amandoi de fiecare data.
Poze
Happiness_4_us spune:
Adimercedes, sanatate multa piticilor si lui tati, iar tie iti tin pumnii sa nu te atinga deloc raceala!
Luy, sanatate Irinei! Sper sa scape usor si sa fie ceva trecator!
Yaia, unde zburati bre? Ai zis si mi-a scapat mie?
Daca nu mai apuci sa scrii, drum bun, sa ajungeti cu bine si sa petreceti frumos!
P.S. Si eu am trimis in Buc, acum vreo 2 ani, un plic catre betty78, care nu a mai ajuns niciodata, desi mamei ii trimit periodic, in acelasi fel, si de fiecare data au ajuns fara probleme. Degeaba am facut aici reclamatie, ca era simplu, ca si la tine. E dubioasa treaba cu Buc.
Annisia, te imbratisez tare iar lui Yannis cel scump si dulce-i trimit un mare!
Mamica fluturasului Andrei si 21+
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
Roxana_G spune:
Neata si de la noi. Ma rog, e deja pranz, nu stiu ce sunt asa aiurita. Orice ar fi, buna nu e, ca am de munca de nu mai pot, si am probleme iar cu burtica atomicei. Nu mi-as fi imaginat o ca poate sa zaca atata de cateva zile. Am fost la doctor si degeaba, in afara de gaze la greu, nu se stie ce are. Oricum durerile sunt foarte puternice, m-am temut sa nu fie apendicita. Deocamdata regim, debridat si sab simplex.
Baiatul deocamdata e bine, la gradi. Vesel si jucaus nevoie mare. L-am verificat iar cu poeziile cu pricina si pare ca balguie el vreo 2-3 versuri. Deci progresam. Insa cu engleza e uimitor. Stie culorile in engleza, canta mereu si iti raspunde la comenzi simple. Am ramas tablou. Aseara ni s-a zis "I am not so good (el zice "dud"), I am tired".
As dori sa le urez din tot sufletul sarbatoritilor din weekend! Sa fie sanatosi si norocosi, sa aiba numai bucurii si impliniri!
tare finutul meu drag Mihnea si pe cumatra (evident i-am pupat si live)!
si Alessiei si Cristinei!
Felicitari Danielle pentru vestea cea mare, sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara!
alinkav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Felicitari pentru Bebe4, Pico! Danuta, ai citit cumva si DPNul? Pt. listuta noastra! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Felicitari!!!
Ce frumos!!!No 4???
mihailescu teodora spune:
Buna dragele mele mamici!
Multumesc din suflet pentru urarile la adresa lui Mihnea!A crescut baietel mare!
Am petrecut tare frumos 2 zile!
Sambata dimineata am avut petrecere cu copiii,a fost extraordinar!Am avut 9 invitati si parintii aferenti,locul de joaca nou deschis si f aerisit,toate jucariile nou-noute!Arata f bine!Menu-ul copiilor f ok!Supraveghetoarea-o studenta tinerica si f draguta,i-a asistat excelent la joaca pe copilasi!
Mamicile au socializat(imi cer scuze ca nu am reusit sa petrec suficient timp cu fiecare in parte ),taticii au jucat bowling(tati de Mihnea are o febra musculara de numa-numa)!
Mihnea a primit cadouri minunate!
Multumim inca o data!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Mama cum sunteti! Eu ma laudam acum ca stie si al meu 2 versuri acolo si cand colo citesc din urma ca Tudor stie litere. Pai nu ma mai joc cu voi!
Yaia, sar'na pentru poze! Superbe, ai niste copii minunati. Tudor e tare frumusel, dar sa stie ca pitica mi a topit sufletelul. Ce as mai smotoci o putin!
M-am delectat si cu fetele frumoase ale Daniellei!
Greyeras, sper ca Adelina e deja mai bine.
SabinaY, la multi ani sotului, sanatate si numai bine! Cu ce e tortuletul? Mi-ai facut pofta de bezele.
Mandarinutza, ce as fi vrut sa ajung si eu la Decatlon in weekend. Dar a prestat atomica o varsatura cu jet in masina si ne-am intors acasa de urgenta. Zici ca au de toate acolo? Bocanci gasesc?
Ca zicea Gabriela de teatru, am fost si noi ieri la Lampa lui Alladin. Mi-a placut tare mult piesa, chiar i-a tinut interesati. Sala era plina, noi am gasit doar locuri in picioare, dar am avut noroc ca ne-au lasat niste suflete miloase sa ne inghesuim cu ei pe bancuta.
mihailescu teodora spune:
O ,,mica'' parte din fotografiile de la event!
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/
Restu' diseara si maine!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Maria, multa sanatate copiilor. Pentru Teo recomand Zinnat, noi am avut streptococul asta de nenumarate ori. La Alex nu ceda decat cu Zinnat.
Annisia, bine ai revenit fata mea, sanatate multa, si bafta in ce ti-ai propus. lui Yanis cel incantat de gradi si vreo doi pumni in cap lui taica sau. Revino-ti si da un semn sa ne cafegim (si nu numai, dar sa stiu din timp sa nu imi iau masina ).