Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, din pacate de data asta nu am primit nimic. Sunt suparata ca asteptam si din Germania ceva care nu a mai ajuns. Iar de ziua Mariei 's-au ratacit' 3 plicuri . Nu stiu ce se intampla in ultima vreme, pana acum nu au fost probleme. Sa fie vreun vecin mai curios sau posta da rateuri ? Imi pare rau... oricum iti multumesc mult

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa bolnavilor, mcii sau mari! sa treaca repede!

Eu fac bagaje, maine zburam!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Irina are mucisori, ii aud cum ii gajaie din cand in cand, in special noaptea - ultimele 2 nopti nu prea am dormit, daca o puneam in patut nu respira bine, asa ca am tinut-o in brate .
Fiind asa mica, mai mult decat sa-i pun ser fiziologic in nas si sa incerc sa scot ceva cu pompita ( dar nu prea iese nimic ), nu am ce sa fac.
Nu stiu de unde i-a capatat, ca Maria nu are nimic. Am facut acum rocada, dorm eu cu Irina in sufragerie ( e cea mai calduroasa camera ) si tati cu Maria in dormitor. Sper sa scape de ei cat mai repede, ca tare greu e noaptea...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, din pacate de data asta nu am primit nimic. Sunt suparata ca asteptam si din Germania ceva care nu a mai ajuns. Iar de ziua Mariei 's-au ratacit' 3 plicuri . Nu stiu ce se intampla in ultima vreme, pana acum nu au fost probleme. Sa fie vreun vecin mai curios sau posta da rateuri ? Imi pare rau... oricum iti multumesc mult

Hmmm...am trimis pe 24 sept. Am chitanta, dar din pacate am pus plic simplu, ca la sora-mea ajunge mereu asa, niciodata nu au fost probleme. Hmmm...o sa fac plangere cand ma intorc, am mai avut probleme doar cu Bucurestiul, o data la trimitere si o data la primire. Si in aceeasi zi am trimis si la vara-mea in Germania un plic. O sa o intreb pe ea daca a primit plicul, desi dau greu de ea.
Tare rau imi pare! Ma ocup cand ma intorc...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Mandarinutza, poneiul Antoniei a ajuns la mine, ti-l pun impreuna cu dvd-ul intr-un pachetel si-l las pe numele tau la receptia de la hotel. Ajunge sotul maine dimineata pe acolo, deci de maine poti trece oricand sa-l iei ( la orice ora ).

Cine mai vrea sa-i las dvd-ul la hotel ? ( Cine crede ca poate ajunge pe acolo saptamana asta ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Luy, multa sanatate Irinei! Sa o culci mai ridicata putin ca sa ii fie mai usor sa respire. La noi, Filip are si el mucisori de fiecare data cand e Antonia racita, si ii pun ser si ii mai fac aerosoli cu ser fiziologic. Chiar azi dimineata am vazut ca e cu nasucul infundat si tusea putin( a fost Antonia racita joi-vineri), la pranz vine oricum dr sa il vada la controlul de 3 luni, sa vedem ce ne zice.

Yaia, unde zburati? Tu ma intrebai de gelozia dintre frati: avem zile si zile, mi-e greu in weekend daca lucreaza tati si snt singura cu amandoi, are momente cand nu asculta de mine si face tot felul de lucrui ca sa imi atraga atentia, pe bb il si pupaceste si dragaleste dar il si trage de picior sau de mana cateodata, sa il puna cum vrea ea, asa ca sunt tare atenta, ii explic frumos ce sa faca , ce sa nu faca, dar uneori ma mai enervez si eu si o mai cert. Multa rabdare imi trebuie si trcem noi si peste asta.

Antonia a fost dimineata cu gradi la teatru la Pinochio, sper ca i-a placut , astept impresii.

Poze

Mergi la inceput

Multumesc mult Luy pentru ponei si dvd, o sa trec pe la sfarsitul saptamanii sa il iau,

Poze

Mergi la inceput

Mai vroiam sa va zic de un targ de sf Dumitru in Parcul National (de obicei e cu miere, placinte, vinuri, margele, etc) din Bucuresti in perioada 22-24 octombrie, daca sunteti interesate.

Luy, Danielle,apropo de vaccinuri, eu i-am facut lui Filip si Rotarixul, asa ne-a recomndat dr, avand in vedere ca Antonia e in colectivitate. Prima doza i-am facut-o la 2 luni, urmeaza a doua la 4 luni.

Poze

Mergi la inceput

Annisia, , multa sanatate iti doresc, sa se rezolve totul cum e mai bine pentru tine. Ma bucur ca lui Yannis ii place la gradi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cu intarziere si scuzele de rigoare uram si noi lui Mihnea de mami Teo, la multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatos, si sa -i bucuri pe parintii tai minunati, mult timp de-acum inainte!
Te imbratisam tare tare si te pupam si mai tare!

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput