Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anaxena
asta l-am comandat ultima oara unor vecini,nici nu-ti inchipui cum arata si cat de ok este...landoul are si o captusheala care imita blanita de oaie,pe mine una m-a convins mie nu-mi plac cele care se inchid tip imbrela si care au rotzi minuscule,il zgaltzaie pe bb dc nu ai autostrada in fata blocului si mi se par inestetice cu barile alea si din cate shtiu,vb din amintiri,nu au cosh sub shezut...ia sa ma uit la manere,iar am un fix sa fie tip bara nu 2 manere...se mai intampla sa il ai pe bb in brate si tre sa mishti si caruciorul,am observat ca pe cele tip bara le mishti cu burta,pe celelalte nu prea potzi Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
tocmai ca stiu si modelul asta.
revin cu parerea mea: arca BERTONI e o mare porcarie si nu au carucioare rezistente. nu se compara cu cele nemtesti ABC DESIGN, HAUCK sau cu CHICCO. am dat exemple de carucioare care sunt cam la acelasi pret. nu am refer la cele scumpeeee...
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
alina06st spune:
La pat nu-mi mai fac probleme. Il primesc de la fratele meu pe al nepotelei (care acu are 12 ani ). E din lemn masiv, facut de cumnata mea cu manutele ei, pe vremea cand lucra la o fabrica de mobila. Sotu' s-a cam impacientat: "daca e de lemn e posibil sa se mai loveasca bebele".
Dar vorba ta, Anaxena, pe criza asta, mai stau pe ganduri? Nici vorba. Patutul arata f bine. Si exista acele saltelute de protectie care se pun de jur imprejur ca sa nu se loveasca de peretii patului. Are si sertare pt hainute, si saltea... De cheltuiala asta am scapat
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
anaxena eu vreau neaparat patut de lemn, eventual transformabil. la iasmi am avut patut pliabil, e fff ok dar mai mult pt calatorii. si oricum cand plecam la soacra mea de ex in sicilia ne-am cumparat si acolo unul ca nu era sa il car de aici... apoi de la 1 an si ceva i-am facut pat de lemn de persoana. so , daca luam de la inceput transformabil nu mai aveam atatea de schimbat.....
bb_yasmi spune:
aici am dat comanda de mobila http://bebedesign.ro/camere-copii.php imag a 3-a la 2100 ron, doar ca este doar 1 singur dulap mare si patul e in forma de fluture.
tot de aici as vrea si transformabilul.
roxy_s spune:
anaxena este super buna lista cu caracteristicile caruciorului. asa mai imi fac si eu idee de cum ar trebui sa fie.
si eu vreau maner tip bara nu ala cu 2 manere. este mult mai practic,asa cum ai zis, mai impingi carutul si cu burtica. si arata si mai bine, mi se pare.
cu rotile nu eram eu lamurita cum trebuie sa fie.
pe mine au inceput sa ma enerveze alea de la chicco. si in magazine au astia niste preturi, sunt cei mai scumpi. am vazut carucioare identice de la alte firme si mult mai ieftine.
am fost saptamana asta in magazinul lor si erau acolo 2700 lei exact asa 3 in 1 si mai era unu' cu 3 roti parca cu 1700 lei pai da-i in ma-sa , ce-au carucioarele alea??
S-a intamplat minunea mult asteptata21+
roxy_s spune:
bb_yasmi este frumoasa mobila. dar mi se pare ca nu este foarte incapatoare. eu am un fix cu mobila, trebuie sa fie cat mai incapatoare. pai daca iti arat ce mobila mi-am facut eu la comanda in sufragerie si dormitorul nostru....cat de incapatoare si totodata si moderna si a fost numai 1900 lei in dormitor si 2400 lei sufrageria.
bine, pe asta care ne-a facut-o il si cunoastem si ne-a facut un mic discount.
eu de aia am evitat sa cumpar mobila. au 3 rafturi 3 sertare , vorba vine, si gata, au bagat 25 mil. eu am foarte multe de pus in dulapuri, si crede-ma ca nu ma descurcam cu mobila din magazin.
si in camera la bebelina am mobila facuta, nu fac alta ca asta este numai buna. si este foarte incapatoare cu sertare, cu dulapuri...
bb_yasmi spune:
roxy e mobila de copilasi!!!! asa am si eun un dulap pe tot peretele in dormitor....
si mobila asta e facuta la comanda, noi am configurat spatiul. pt iasmi este arhisuficient , mai am loc si de pus hainute si pt bebe in dulap...
roxy_s spune:
de ce credeti ca patuturile din lemn sunt mai bune decat celelalte tip tarc?
bb_yasmi spune:
eu astept 2 randuri de musafiri....si se pare ca o sa vina in acelasi timp....offff...ce nasol....
roxy_s spune:
bb_yasmi acum am zis si eu fixu' meu stiu ca este mobila de copilasi. dar cand oi incepe sa-i umplu dulapioarele cu hainute....atunci sa te tii. si mai ales cand o creste mai mare.