Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
bb_yasmi si ai facut ceva bun? sau vin doar asa la o cafea?
S-a intamplat minunea mult asteptata21+
bb_yasmi spune:
roxy crede ma ca oricate haine ai avea tot nu il umpli... eu am avut pt iasmi hainute pana la 2 ani de cand s a nascut si tot nu era plin dulapul...
ce sa fac bun??? ei sa vina cu ceva....ca s au autoinvitat.. am o budinca si cozonac....
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
roxy_s spune:
si doar n-o sa strici budinca pe ei. asa-i, sa vina ei cu ceva.
bb_yasmi spune:
roxy ma uitam la burtica ta ....si azi mi-am dat seama ca si a mea s a "umflat" de pe o zi pe alta.... chiar azi spunea sotul ca ieri-alaltaieri nici nu se vedea si azi a aparut balonasul....a explodat....eu vreau burtica micuta...
offff si sunt asa de necajita si cu kg astea ...mama lor...simt ca le scap de sub control, ca nu mai depinde de mine.....
stefy, ai un burtica frumoasa!! si nu esti mare deloc!!! cel ptuin in poze nu se vede sa fii grasuta!
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
roxy_s spune:
bb_yasmi pai asa si la mine, parca vazand cu ochii a crescut si creste sa pui pozici sa vedem si noi. eu zic ca stai bine cu kg, nu-ti mai fa atatea grii.
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi roxy ma uitam la burtica ta ....si azi mi-am dat seama ca si a mea s a "umflat" de pe o zi pe alta.... chiar azi spunea sotul ca ieri-alaltaieri nici nu se vedea si azi a aparut balonasul....a explodat....eu vreau burtica micuta... offff si sunt asa de necajita si cu kg astea ...mama lor...simt ca le scap de sub control, ca nu mai depinde de mine..... stefy, ai un burtica frumoasa!! si nu esti mare deloc!!! cel ptuin in poze nu se vede sa fii grasuta! mamica fericita de printesa si baietzoi 21+ |
auzi cine se vaita!!dna de 2 sapt n-a pus nici macar un gram
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
eu vad ca recuperez cu nerushinare,am mancat napolitane joe si vaz ca nu ma opresc si am manca multe,pai tre sa bag pt 2 zile,nu?
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina06st spune:
Ma bag si eu la un castron de popcorn. Oare cate calorii o avea? Cu unt Cred ca scrie pe punga, nu? Va zic eu imediat...
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui alina06st Neata si de la mine. Si aici e urat, e oribil. Intuneric si ploua marunt. Stau cu lumina aprinsa in dormitor. Strumphy, plimbare placuta si multam pt reteta. Apropo de fier, eu toata viata am avut probleme, la toate analizele imi iesea hemglobina mica. Urmau 2 luni de tratament, imi crestea pana la maxim 12 si ceva. Si m-au chinuit ai mei toata copilaria cu ficat de vita . La analizele de acum (la 12 sapt) bineinteles, hemoglobina sub limita minima. Minima e 11,6 eu am 11, 1. Sunt curioasa ce imi da medicul sa iau. Probabil ceva multivitamine cu fier... pupici caldurosi pt fetele din tara, ca banuiesc ca asa vreme urata e mai peste tot pe la noi. 12+ Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
alina, stai linistita, in sarcina e normal sa fie mai mica..eu o am 8 si nu-ti spun ce valori am avut acum cativa ani..de ma intreba dr daca mai pot sa merg..si am facut luni de tratament si nu mi-a crescut peste 10 de cand ma stiu..asta sunt
mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s de ce credeti ca patuturile din lemn sunt mai bune decat celelalte tip tarc? S-a intamplat minunea mult asteptata21+ |
roxy, cele din lemn sunt stabile..uite la un bebe ca vlad care este si a fost greut, cand il puneam in tarc ( il aveam pt calatorii si il tineam si acasa in sufragerie plin cu jucarii sa mai stea ziua) nu avea stabilitate..cand se misca de pe o parte pe alta se misca si salteaua toata si tresarea si se trezea instantaneu..cu timpul s-a obisnuit si nu-i mai era teama, dar tot ii crea impresia de instabilitate
mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu