Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

http://www.compari.ro/carucioare-c3919/chicco/trio-enjoy-fun-p41200415/ nu sunt fan la inchidere tip umbrela dar asta mi s-a parut mereu ok

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

are aexact acelasi sistem, accesori, model ca si cel de la hauck condor.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

http://www.ibebe.ro/products/Carucior-3-in-1-Plasma.html spre acesta ash inclina eu,l-am vazut...e super si la pretz nu mai zic

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

marca bertoni la carucioare este o marca fff slaba. noi am avut. si prietena mea a avut. nu as recomanda. plus ca este mai greu decat cel de la chicco trio sau hauck condor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Imi place mult cel de la Pierre Cardin

Roxy, eu inca nu iau fier si nici alte multivitamine, ca abia aseara am primit rezultatele. In mod sigur va trebui sa iau, ca abia sunt la inceputul sarcinii si deja cu fierul sub limita minima. Luni ma duc la medicul de familie, dar nu prea am incredere in ea. Asa ca o sa astept vizita la ginecolog peste o saptamana. Si eu am avut probleme cu constipatia de 2 zile. Azi am mancat un castron de prune (asta e un bun remesiu la mine) si am rezolvat

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

astea le-am vazut,le-am incercat va pot da orice info despre ele...dar eu am criteriile mele fixiste,adiq tre sa aibe cam de toate caruciorul

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

http://www.ibebe.ro/products/Carucior-3-in-1-Plasma.html spre acesta ash inclina eu,l-am vazut...e super si la pretz nu mai zic

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

marca bertoni la carucioare este o marca fff slaba. noi am avut. si prietena mea a avut. nu as recomanda. plus ca este mai greu decat cel de la chicco trio sau hauck condor.

asta l-am comandat ultima oara unor vecini,nici nu-ti inchipui cum arata si cat de ok este...landoul are si o captusheala care imita blanita de oaie,pe mine una m-a convins
mie nu-mi plac cele care se inchid tip imbrela si care au rotzi minuscule,il zgaltzaie pe bb dc nu ai autostrada in fata blocului si mi se par inestetice cu barile alea si din cate shtiu,vb din amintiri,nu au cosh sub shezut...ia sa ma uit la manere,iar am un fix sa fie tip bara nu 2 manere...se mai intampla sa il ai pe bb in brate si tre sa mishti si caruciorul,am observat ca pe cele tip bara le mishti cu burta,pe celelalte nu prea potzi

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

in 5 minute e gata si papa...mai trebuie sa se trezeasca Maria si sa vina sotzul...poate reushesc sa mananc ceva,dar la cum miroase sigur reushesc!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

daca tot sunt singura hai sa va povestesc ce fixuri am la carucior:

sa fie revesibil : se intampla sa mergi cu bb cu fata spre soare si e groaznic sa-l vezi cum ii curg ochishorii,nu de multe ori am vazut mamici care tzineau carutzul invers deorece nu se putea muta pozitia de mers

sa aibe 4 rozti: cele cu 3 sunt dificile la scari,si cum magazinele au scari,putzine eu rampe...prefer pe cele cu 4

sa aibe maner tip bara: am explicat de ce

sa se stranga tip carte : cele tip umbrela se strang cu tot cu shezut in mare parte,si cine shtie cum il inchizi sau unde-l pui si am impresia ca shezutul se murdareshte,plus nu-mi place scheletul respectiv

sa-l inchzi cu o mana: de multe ori esti cu bb in brate si cine-tzi inchide caruciorul?

sa aibe loc in portbagaj: eu circul mult cu mashina,ash fi fost terminata

sa aibe cosh sub el: nici nu shtitzi cate caratzi, e ok sa aibe geanta pt pampers,hainutze,biberoane..dar cand caratzi pufuletzi,mingi,lopetzi si greble doar nu umblatzi cu plasa dupa voi sau dc mergetzi la cumparaturi unde le depozitatzi?

huse detashabile: sa le potzi spala

huse de picioare: sunt super iarna,acum noi nashtem feb-martie-aprilie si eu zic ca la scoica si landou sunt necesare,la sport va fi bb prea mare sa stea cu husa pe el

husa de ploaie: buna de tzinut in cosh,dc te prinde ploaia nu-l vrei pe bb ciuciulete

3 piese: landou pt 0-6luni cat mai incapator,sport pt dupa care tre sa aibe minim 3 pozitii si scoica care o sa fie folosita la greu!!!

cadru din aluminiu: al cat va fi pliat tre sa reziste plus ca e mai ushor

accesorii ushoare: adiq tre sa le cari in casa,sa le pui in mashina,acum nu te omori...nu mereu e sotul langa tine

rotzi pivotante: te ajuta la mers,dc mai au si de rezerva e super

cam atat imi aduc aminte...

si acum sa incerc sa mananc

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bravo, Anaxena!
Am salvat lista.

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

am mancat,ca pt 2 zile..ma rog nu mult...o farf cu zeama de la ciorba,nici strop de carne si 3 linguri de pilaf cu gogoshari in otzet + 3 felii toast prajite si logic ca acum imi e rau...uff!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

am uitat ce era important: sa mi-l pot permite ca pe criza asta si 1 mil conteaza

urmatoarea problema va fi : pat de lemn sau pat stil tzarc

apoi: ce fel de biberon?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput