MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Uite reteta de sufleu de dovlecei: - calesc o ceapa si vreo 2-3 catei de usturoi - adaug dovleceii rasi pe razatoarea mare, se lasa la fiert pana scade un pic zeama - amestec toata aceasta compozitie cu oua batute, sare, piper, patrunjel sau marar - mai pun un pic de cascaval ras in compozitie, rastorn totul in vas yena (sau cum s-o scrie), mai pun cascaval ras deasupra si il pun in cuptor incins, las vreo 20-30 minute. Noua ne place foarte mult, inclusiv sotului, care face "alergie" cand aude monti , dar ii plac, totusi retetele. La bebe nu merge, poate mai incolo, cand are peste un an. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Merci, Child, bebe al meu are un an si 3 saptamani,deci merge
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
anamariame spune:
Buna, fetelor!Ma intorc si eu la monti, dupa ce am pus 1.5 kg la loc din cele pierdute initial. Va rog totusi sa nu ma modificati in listuta, ca sa nu ma deprim de tot.Azi am mancat pana acum briose cu cascaval, diseara am mancarica de linte cu carne. Peste micul dejun am sarit, din pacate, am baut doar o cafea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui child Uite reteta de sufleu de dovlecei: - calesc o ceapa si vreo 2-3 catei de usturoi - adaug dovleceii rasi pe razatoarea mare, se lasa la fiert pana scade un pic zeama - amestec toata aceasta compozitie cu oua batute, sare, piper, patrunjel sau marar - mai pun un pic de cascaval ras in compozitie, rastorn totul in vas yena (sau cum s-o scrie), mai pun cascaval ras deasupra si il pun in cuptor incins, las vreo 20-30 minute. Noua ne place foarte mult, inclusiv sotului, care face "alergie" cand aude monti , dar ii plac, totusi retetele. La bebe nu merge, poate mai incolo, cand are peste un an. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
si chestiunea asta e Monti? Si nu ingrasa? I love Monti!
Eu stiam ca ...e nasol cascavalul...acum aud ca nu...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
Monnvas spune:
Am bagat o wasa la cuptor... Ca daca n-am wasa calc in strachini
Azi am mancat si mult si prost. Noroc ca am facut ceva conform pt maine.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Catalishka azi am mancat mult rau ...conform, dar mult, ce-o fi cu mine sunt o Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 Ce-mi trece prin cap |
ei lasa...maine mananci mai putin...dar..din cate stiu la Monti nu sunt restrictii cantitative...sau sunt? mie ar cam trebui sa imi vina uratii in 2 zile...( sper sa vina) si is tare umflata. Am o burta...si de la sarcina...dar parca mult mai umflata ca saptamana trecuta. Si nici nu mananc f mult...uffffff
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
child spune:
LARISA cascavalul e ok in monti, dar nu in cantitati foarte mari.
Adica sa nu mananci dimineata, pranz si seara doar branzeturi.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
cge spune:
Ninha, ai cumparat dovlecei de la piata ?
Noi avem musaca de dovlecei cu carne tocata, copiii au zis ca arata ca arata ca lasagna, dar cand au gustat au zis ca tot mai buna e lasagna clasica.
Mananca cine a gatit, tot e bine ca e conform.
La mine stagnare sapt trecuta.
Ieri am mancat mult, si nu in totalitate conform.
Despre meniu, va scriu maine, acm am lectii de verificat.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
puisorul spune:
Buna dimineata cu noaptea-n cap
Doar foarte scurt vin cu meniul de ieri:
MD: o placintica cu ciuperci
P: sandvis cu lipie, feta, spanac si masline
C: spanac scazut cu ochiuri
Maya, nu cresc lipiile ca si alea de pe culi din cauza fainei integrale care oricum nu creste ca cea alba chiar si fara tarate. Eu le pastrez la frigider, invelite intr-un prosop si apoi in punga. Poti sa le incalzesti la microunde si se ruleaza mai usor.
Va pup si sa aveti o zi usoara chiar daca ploua
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Buna dimineata!
am luat dovlecei, dar nu cred ca mi-ajung. am luat numai doi. asa ca mai trag o fuga repede, daca ma lasa ploaia. nu stiu ce-a fost in cpul meu, mi s-a parut ca ajung si cand am ajuns acasa parca nu mai ajung...
ieri am fst cuminte toata ziua, dar sera tot am scrantit-o un pic cu o cioco neagra (eu nu ma incurc cu patratelele)si nuci cu struguri negri.
Ma rog, nu prea stiu sigur, eu consider ca pestele marinat nu e prea lipidic, asa ca ii mananc cu vitastar
azi am asa:
MD: rosii cu castraveti si branza
P: sufleul ala de dovlecei (abia astept!)
G: nuci (again!!)
C: broccoli cu branza fondue
Doamne ajuta sa ma tin tare!
Azi-noapte am avut o gramada de treaba! m-a fugarit o godzila pana dimineata! pana la urma m-am ascuns intr-un sat de indieni, m-au imbracat aia in sari si m-au boit pe fata, dar tot m-a gasit! si stiti cum am imblanzit-o? i-am facut prajituri monti!
Cand i-am povestit lui barbatu-meu de dimineata a zis ca am innebunit!
Va
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image