MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
neata fetele ..... ploua si e urat , doamne ce urat mi-e de vremea asta
azi nu am mancare conforma deloc , am fiert azi dimineata rapid niste macaroane , sa vad cu ce le mananc , poate cu rosii simple sau am si iaurt da nu-mi prea place combinatia
cine cu ce se mai lauda pe aici ?????
andanii
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha Buna dimineata! Azi-noapte am avut o gramada de treaba! m-a fugarit o godzila pana dimineata! pana la urma m-am ascuns intr-un sat de indieni, m-au imbracat aia in sari si m-au boit pe fata, dar tot m-a gasit! si stiti cum am imblanzit-o? i-am facut prajituri monti! |
bai esti de coma, mi-ai facut ziua...
valentinag spune:
Ninhaaaa,ce nebuna esti!
Child,suna bine reteta aia a ta de sufle,n-am facut niciodata sufle,am sa incerc si eu,ca mai am vreo 2 dovlecei prin frigider.
Ieri dupa ce am bantuit prin magazine sa-si ia barbatu' meu o geaca,m-a umplut de spume,ca nu i-a placut nimic,ce i-a placut lui era scump,ce mi-a placut mie nu ii placea lui,ce ne placea la amnadoi,nu era numarul lui si tot asa.Pe urma pe drum acasa,imi zice,auzi,mai bine o luam p'aia care ti-a placut tie,ca era misto totusisa nu-ti vine sa-i tragi una?
Am mancat 3 sarmale,am baut 2 pahare de apa,cateva seminte de floarea soarelui,gimnastica si la culcare.
Azi am de gand asa:
o banana si jumatate de strugure
rosie,castravete,masline,ardei gogosar
ciucalata neagra
diseara paste cu sos de rosii si masline
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Somleac spune:
Ninha esti mortala. Mi-ai inveselit ziua, nu ca era prea trista.
Eu pe langa monti cu toate mainile si picioarele.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
madyi spune:
Buna fetelor,
Vreau si eu sa ma alatur voua, v-am citit pana acum cand m-am hotarat sa trec si eu pe Monti. Ma primiti?
Mananc Monti de vreo 3 zile si mi se pare cea mai super "dieta". Aseara am facut o prajitura cu prune dupa reteta de care vorbeati cu cateva pagini mai in spate dau nu prea mi-a placut pentru ca din cauza uleiului din compozitie mi se pare cam grea. As vrea sa inlocuiesc uleiul cu lapte de soia. Ce spuneti, e mai ok asa? Se incadreaza in standardele monti? Sau pot folosi de exelmpu lapte normal?
PS: Ma treceti si pe mine in tabel cu urmatoarele date, va rog?
H - 1.60
GI - 57
GT - 48
GA - 57
KG - 9
Va pup!
maya_m spune:
fetele
meniu ieri :md-sandvis -lipie+spanac+feta+gogosar = un deliciu ..p-ultima portie de salata de broccoli...c-mere + nucimeniu azi:md-1 lipie+magiun+1/2pahar iaurt[nu mai fac wasa never ever]= un deliciu...p-un bol ciorba de fasole cu afumatura desi tarhon ..c-mere+nucisi eu sunt ca NINHA ,concurenta de temut a rozatoarelor cu blana sau fara ...stii de la ce ai cosmarurile astea [sau ti-a placut alergatura??..de la ciucalata ca-i excitanta rau d-aia nu se recomanda [pt. copii io asa stiu] seara..si mai ales asta neagra PUISORULE de-ai stii ce succes au lipiile si la barbatii mei da' si la bunici si ceilalti din familie ...ce sa vezi-domnu' sot a tentat si la cele monti.. pt. idee...acum sunt linistita ca n-am gresit nimic daca zici ca nici tie nu s-au balonat...presimt ca se va cere foarte des ...chiar ma gandesc cum le-as putea adapta pt. a fi servite ca aperitiv..se apropie ziua lu domnu' sot si tre sa fac impresie cu ceva nou VALENTINO parca il descrii pe sotu'...el e muuult mai pretentios decat mine in ceea ce priveste imbracamintea..asa ca ori ii cumpar singura ce -mi place mie si-l pun in fata faptului implinit ori merge singur la colindat magazinele...pana saracu'imi iau si plec de la voiNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ninha spune:
Maya, lipiile alea poti sa le ungi cu ceva (pateu, crema de branza, etc), le rulezi si apoi le tai rondele. sau ai putea sa le pui ina peste alta cu ceva umplutura intre ele si sa le tai patratele, triunghiuri etc
sa stii ca ai dreptate cu ciocolata aia, nu mai fac, si acuma ma simt obosita dupa ce am patit azi-nopate!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
valentinag spune:
Madyi,bine ai venit la noi.Nu stiu sa-ti spun de prajitura aia,ca eu fac rar prajituri monti,in afara de inghetata si tort pufos.te lamuresc fetele cand apar.
Maya,si la pantofi la fel,nu ma mai duc cu el in veci,sa-si ea ce-o vrea,daca sunt urati,cu aia sa se incalte!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
madyi spune:
Valentina, bine v-am gasit! Imi poti da si mie reteta pentru tort pufos? E pentru faza 1?
merci!
larissa_79 spune:
lipiile sunt de cumparat? sau daca nu...cum se fac??
daca sunt de cumparat de undeeee?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#