MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

no,am pus o tura de maglavais pt. lipii la dospit ... faina alba + faina integrala parti egale pt. ''famelie''..iar pt. mine jumi-juma integrala cu tarate fara gluten ca n-am ..vad ce iese si dau de stire ..sper sa ma descurc ca n-am mai facut asa ceva

CATA asa am zis ,recunosc ,da' io ma gandeam la un 67-68
ce optimista esti ..auzi tu 1 dec.
SOMLEAC burticu' sa creasca mare

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, ce curioasa sunt cum ti-au iesit...

Catalina, apropo de saratele. Ieri am facut saratele cu faina integrala. Aventura a fost gasirea unei prese. Maica-mea tinea minte ca aveam dar nu o mai gasea, a intrebat pe toti vecini pana mi-a gasit una electrica a unor vecini care dupa 90 s-au ocupat cu vanzarea de saratele. Au iesit dementiale, bine, de faza 2 dar bune rau . Acum sunt in cautare de presa proprie dar nu stiu daca voi gasi de cumparat

Somleac, bafta maine la examen si sa scapi de arsuri cat mai repede . Sunt niste grisine din faina integrala cu masline si rozmarin, poate te ajuta

Pt ca am fost plecata brambura prin mall am mancat abia de cina, spanac cu ochiuri. Si acum sunt moarta de oboseala asa ca ma indrept cu pasi mici spre pat

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

revin cu impresii..si concluzii pt. cine-i interesat si neexperimentat asa ca mine

am facut initial in cuptor [deh,am vrut sa-mi probez noul aragaz] si le-am tinut probabil prea mult si mi s-au intarit ...vazand cat de tapene sunt am trecut la tigaie... acolo au iesit numai bune dar nu s-au prea umflat ,cum am vazut la fete pe culi..vreau sa zic ca nu au iesit cu buzunar doar basici ici colo
experientele astea le-am facut pe cele cu faina alba..cele monti au iesit perfecte dar nebalonate
per total sunt multumita..se pot rula si sunt muuult mai gustoase decat wasa

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

deci de dimineata 64.3 incet si sigur....:)
Azi:
MD: 2 iaurturi mici cu 0% grasime in care am pus 2 linguri de fulgi de ovaz si o lingurita de semnite de in + cafea cu fructoza
Pranz: branza telemea Huedin + 1 ardei crud
gustare: 2 mere
cina: salata de varza

as fi vrut sa mananc mai mult seara dar cum n-am avut nik monti....
cred ca trec si eu pe paine de secara...ca nici eu nu fac paine in casa si in kaufland nu ajung...
ninah, ce m-am amuzat cand ai povestit de aparate si CD-uri. Si eu is tare lenesa...au trecut 4 zile fara sa mai fac nici macar abdominale. Si eu nici TV nu am...bine am bebe mic....
Va imbratisez pe toate ....azi am fost super ocupata. Abia acum pe seara am intrat nitel.
Branza aia telemea de oaie Huedin la pranz nu e foarte Monti nu?

Bey...deci io decent arat si acuma...camuflata in haine :) vreau la 58 ce sa mai...:)

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Ieri s-a vazut ca am bagat interzisuri la greu in weekendasa ca am luat-o iarasi strict si dat fiind ca mi-au trecut si rusii,m-am apucat si de miscare din nou.
Ieri asa:
un iaurt c-o felie de paine
friptura de purcel cu salata de varza
o jumatate de gulie
o sarma,4 chiftele si niste muraturi

Azi,branza cu ardei deocamdata.Scriu diseara meniul complet!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

Apai eu vad ca mananc cel mai mult de pe aici, cred ca trebuie sa-mi redimensionez meniul, ca altfel voi fi codasa.
Aseara nu m-am saturat doar cu tortul de mere (a mers cu siropul de agave in loc de miere ) si am adaugat, dupa vreo ora si ceva zacusca si cas afumat

Meniul de azi:
- 4 felii paine secara cu gem topoloveni+cafea
- mamaliga din faina naut cu branza burduf (nu sunt convinsa ca e buna combinatia daca vreau sa slabesc, poate doar la mentinere) - aici vreau sa ma lumineze careva: expertele ce spun?
- sufleu de dovlecel.

LARISA nu mananci prea putin?
Cred ca ar trebui sa mai suplimentezi cu ceva proteine.
Dar daca tu te simti bine asa, e ok

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele cochetele

azi nu ziceti nimic ???????

cucucucucucucucuccucucu

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ceau!
'neata, 'neata!
eu imi iau pranzul, cam devreme, i-adevarat, ptr ca la MD am mancat doar o cescuta de iaurt si acum crapam de foame. asa ca mi-am facut o salata de patrunjel cu ou fiert, rosie si usturoi + broccoli crud I'm loving it!
iar deseara o sa mananc probabil peste marinat, cu masline si vitastar sau wassa, daca reusesc sa ma mobilizez s-o fac.
la gustare probabil nelipsitele nuci. nu ma las pana nu le termin. si am vreo 6 kile! ma cunosc eu, atata timp cat exista in casa o bucatica cat de mica de nuca, aluna, migdala, etc, eu trebuie s-o mananc, altfel nu ma linistesc. nimic nu poate scapa. a ajuns saracu' barbatu-meu sa-mi ascunda alunele si semintele prin casa, dar le miros intotdeauna, asa ca...degeaba
pana una alta ma duc sa ma apuc de calcat (activitatea preferata a Puishorului, nu?), pana nu se scoala bebe.
va

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Child,ia baga tu aicea reteta aia de sufleu de dovlecel, ca mai incolo merg la piata, sa stiu daca imi iau. Cum il faci fara faina? asta ar merge si ptr bebe oare?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Uite reteta de sufleu de dovlecei:
- calesc o ceapa si vreo 2-3 catei de usturoi
- adaug dovleceii rasi pe razatoarea mare, se lasa la fiert pana scade un pic zeama
- amestec toata aceasta compozitie cu oua batute, sare, piper, patrunjel sau marar
- mai pun un pic de cascaval ras in compozitie, rastorn totul in vas yena (sau cum s-o scrie), mai pun cascaval ras deasupra si il pun in cuptor incins, las vreo 20-30 minute.

Noua ne place foarte mult, inclusiv sotului, care face "alergie" cand aude monti , dar ii plac, totusi retetele.

La bebe nu merge, poate mai incolo, cand are peste un an.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput