MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik Hello montigirls! ce mai faceti?ce mai spuneti? m-am gandit sa va ma bazai asa din cand in cand cu cate un cuvant...chiar daca mai apasat cum mi-s meniu azi: md:2 felii de paine la toster(era obisnuita ca nu am gsit ieri paine de care imi iau de tarate)+o pruna + juma de cana de suc din portocale stoarse G(11):2 pere+ vreo 20gde cioco negra(e 55%) P(15):legume in tigaie cu unt+bucatele de pui in curry-cu ditamai salata G+C:un strugure+ o pruna si vreo 5 alune(nu toate de odata in reprize) puisorule ii spuneam mayei ca am facut o super ciorba de pui cu tarhon de pe culinar..e la forumul de diete ps: va rog fara wellcome back si din astea.am fost aici si v-am cetit numai ca nu am scris.senchiu Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya la faza asta il aprob pe pusti...nu-mi place mirosu de conopida neam...nu cred ca as rezista s-o gatesc.am pus-o pe mama sa cumpere acu vreo 2 luni..da o facut-o cand nu eram acasa si nu am mai apucat nici sa miros nici sa gust
insa cea murataaaaa.
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Brandusik, baga linkul cu supa- ciorba ca nu o gasesc
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
asta e link-ul : http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18022/Retete-Montignac-Supe-si-ciorbe/
io nu am pus si smantana si iaurt. am pus numai un iaurt mic de 125g, da avea 4,2g grasime o fost de ajuns..o iesit ff buna, nu ma asteptam la asta sincer ca nu prea in fana tarhon, am pus la inceput cam o lingurita si dupa am mai adaugat atat cat sa nu ma deranjeze la gust
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
tura viitoare de supa asa o fac sa vedem ce iese..nici io nu gasisem reteta..si ai pus oul intreg,nu s-a branzosit zeama?..io am pus la genu' asta de supe doar galbenusul frecat cu zeama de lamaie si smantana
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
larissa_79 spune:
Azi:
MD: cafea cu cofeina si fructoza + un strugure
gustare: 2 buc ciocolata 85% cacao
pranz: varza calita
gustare: migdale
cina: ciuperci umplute la cuptor dupa reteta data de voi + 1 mar si tot mor de foame...uff
daca mananc niste migdale crude la ora asta e de naspa rau?...nu de alta dar altfel cred ca ma infing in altceva...
daca sunteti pe DC ziceti ca altfel o comit
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
maya_m spune:
acuma daca chiar nu mai poti mananca ca doar nu-i sta sa mori de foame..zic io..
dar cel mai bine ar fi sa-ti programezi astfel mesele sa nu te ia foamea la ore de-astea ...ori mananci mai tarziu de cina ori iei ultima masa mai consistenta si mai devreme..io cam asa facNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui maya_m acuma daca chiar nu mai poti mananca ca doar nu-i sta sa mori de foame..zic io..dar cel mai bine ar fi sa-ti programezi astfel mesele sa nu te ia foamea la ore de-astea ...ori mananci mai tarziu de cina ori iei ultima masa mai consistenta si mai devreme..io cam asa fac NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA |
ma amagesc cu un pahar de apa....si voi face putin aerobic...ei...nu mor caii cand vor cainii
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
brindusik spune:
citat din mesajul lui maya_m tura viitoare de supa asa o fac sa vedem ce iese..nici io nu gasisem reteta..si ai pus oul intreg,nu s-a branzosit zeama?..io am pus la genu' asta de supe doar galbenusul frecat cu zeama de lamaie si smantana |
nici gand...si cred ca tot spilu e zeama aia de lamaie care face sa nu se mai brinzeasca. ciorba are un aspect fainsi miroase la fel de bine