MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

ia fiti atente ce idee geniala mi-o venit tot gandindu-ma cum sa fac sa mananc si io o sarmaluta cu smantanica..in loc de orez sa pun linte ..doar in ale mele 3-4 sarmalute... ca n-am nici un chef sa fac doar pt. mine alt fel de mancare..oare ar iesi comestibile ?

meditez la noapte si va spun ce hotarasc
si usor

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Gata, am doborat Razvanelu, sa dau si io buna sara cum sa cuvine. Sa vad ce imi amintesc din ce am citit.

Vad ca Brindu mi-a dat ignore, sper ca nu te-am suparat cu ceva, daca da, nu stiu cu ce si nici n-a fost cu intentie, scuzele mele.

Maya, exact ca tine cu cizmele imi povestea nasa mea ca patea anul trecut, acum e foarte fericita ca si-a luat cizme si ii incap picioarele in ele. Era fff fericita si io in sinea mea si mai si ca io am convins-o ca Monti e the best . Marea mea realizare au fost, de cand am slabit, blugii slim sau cum le-o zice, aceia pe picior asa, nu mulati...ma rog stiti voi. Imi doream de muult asa ceva, si stiti cat m-am bucurat, ca v-am impartasit aici, cand am incaput intr-unii, basca si cu doo numere mai mari decat ce stiam ca port.. De cand ii am toata lumea a remarcat ca am slabit calumea. La mai mic ca sa zic asa !

Azi am avut un mareee esec culinar. M-am dat batzoasa ca maine duc o praji cand merem la nasi, am vrut sa fac tortul cremos si pufos, si din prostie / graba / pata pe creier, am pus prea multa esenta de lamaie ( ca nu am avut lamaie tuta de mine) in crema...mai fetelor, ceva mai oribil nici nu va puteti imagina......daca va pun o poza cat de bine arata, cadeti pe spate, dar altfel, e jaleee. AM sunat deja si am anuntat nasii ca am gresit prajitura. Le-am zis ca Doamne DOamne ne-a dat un semn ca maine nu mai trebe sa halim si praji, sa ne saturam cu pastrama .

Cioarba in discutie mai sus, arata , o sa o incerc si eu saptamana aviatoare, numa ca nu cred sa gasesc tarhon proaspat si asa mi-ar placea, numa in Ardeal am mancat...

Hai ca daca imi mai amintesc ceva revin.

Pupici!

Mergi la inceput

Pentru sarmale fara orez stiu ca merge quinoa, da presupun ca n-ai (e si scumpa, vreo 23-24 roni pe juma de kila), asa ca ma gandesc ca ar merge niste linte eventual rosie, sau nimic in loc de orez, ci doar jumate de ou in plus la trei sarmale.

Sa ne zici ce succesuri ai. Io-s tare suparata cu prajitura aia, ma credeam priceputa da uite ca nu-s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Vad ca Brindu mi-a dat ignore, sper ca nu te-am suparat cu ceva, daca da, nu stiu cu ce si nici n-a fost cu intentie, scuzele mele.

catalishkaaaaa nici gaaaaaaand...da is acolo...am trecut repede peste doar...
ce idee si asta pe capu tau sa crezi ca te ignor sau ca m-am supi pe tine?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya mama mea mi-o facut si cu grau (desi ce imi e grau ce imi e orez), si cu orez integral, si fara nici un fel de orez mai multa ceapa si morcov si carne si asta e..or iesit bune toate...asa ca nush de ce e mortis sa inlocuiesti orezu cu ceva...nu mai pune si gata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

catalishkaaaaa nici gaaaaaaand...da is acolo...am trecut repede peste doar...
ce idee si asta pe capu tau sa crezi ca te ignor sau ca m-am supi pe tine?

ce frumos ca esti unde esti...si io vreau afara din tara macar asa cativa ani daca nu forever and ever da am ajuns la concluzia ca tot bani imi trebuie ca sa putem pleca si nici cine stie ce joburi n-am gasit...hai ca bat capii cu gratie si sunt si total "oftopica" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

ia fiti atente ce idee geniala mi-o venit tot gandindu-ma cum sa fac sa mananc si io o sarmaluta cu smantanica..in loc de orez sa pun linte ..doar in ale mele 3-4 sarmalute... ca n-am nici un chef sa fac doar pt. mine alt fel de mancare..oare ar iesi comestibile ?
meditez la noapte si va spun ce hotarasc
si usor

Cum a zis si cata,quinoa ar merge foarte bine sau niste ciuperci.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Azi:
MD: cafea cu cofeina si fructoza + un strugure
gustare: 2 buc ciocolata 85% cacao
pranz: varza calita
gustare: migdale
cina: ciuperci umplute la cuptor dupa reteta data de voi + 1 mar si tot mor de foame...uff

daca mananc niste migdale crude la ora asta e de naspa rau?...nu de alta dar altfel cred ca ma infing in altceva...
daca sunteti pe DC ziceti ca altfel o comit

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Sper sa nu te superi dar tu tii o dieta hipocalorica si de infometare,nu monti. Strugurii nu sunt monti mai ales pt faza 1. Daca mananci de pranz doar varza calita fara nimic altceva iar de cina doar ciuperci ma gandesc si eu ca esti lesinata de foame. Si scopul lui Monti e cu totul altul si nu sa te infometezi. Trebuie sa citesti macar o carte cu dieta iar retete de mancare monti gasesti o multime pe culinar. Banuiesc ca ieri ai tinut post si stiu ca e greu si cu monti care interzice multe si postul. Incearca sa mananci leguminoase, linte, naut, fasole uscata, mancare mai consistenta. Sper inca o data ca nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Si ia zi Brandu, ce cauti prin cele tari straine? Munca, scoala, vacanta sau dragoste ?

Cred ca ma bag azi la ciorba aia cu tarhon dar mai trebuie sa gasesc ceva si nu stiu ce .

Catalishka, gasesti tarhon si uscat la plic si e destul de bun. departe de cel crud sau la borcan, dar mno, asa de-o pofta e ok.

Eu deja sunt cam zombi ca mi-a facut mandra febra si azi-noapte si m-am trezit de doua ori iar acum sunt treaza de-a binelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

CATA draga stai linistita ca nici mie nu prea imi ies deserturile monti...daca la prajiturile normale sunt mai mult decat experta [cu toata modestia zic ] la cele monti ...io n-am reusit sa conving pe nimeni sa tina monti...totul li se pare bun si frumos pana ajung sa guste din wasa sau am mai facut la un moment dat saratele monti[care au fost chiar gustoase] si m-au intrebat persoanele respective cum reusesc sa mananc asa ceva ,ca e mancare pt. porci si ele n-ar putea in veci...nah, asta e fiecare cu alegerea lui..

despre tarhon..io nici nu stiam ca se gaseste la borcan..pe unde ar trebui cautat,la ce sector?
..io doar de la plic am folosit si e destul de gustos
...am pus lintea la inmuiat..quinoa n-am si nici nu-mi vine sa dau atata ban pe 1/2 kg. si sa expire in camara...mai am un sfert de punga de naut desfacuta de cand am inceput monti..de mai bine de un an...tre sa ma uit la ea sa vad cand expira,daca nu cumva e deja ...in vara am inlocuit orezul cu dovlecel cubulete ..o iesit o minune..ma bazez si acum pe intuitie ca fara carne parca nu ma atrage ideea
fetele si we placut

Mergi la inceput