MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Eu... sunt cuminte toata ziua si seara o dau in bara! de ex. aseara am mancat pe la 10 wassa cu masline. ma culcasem si n-am putut sa dorm asa ca am venit sa rontai ceva azi o sa incerc sa iau cina mai tarziu, pe la 7.
la Md am peste marinat cu branzica
la P sufle de dovlecel (era sa scriu sule de dovlecel! )
la cina habar n-am.
Ieri am facut o salatica f faina din morcov si telina rase marunt amestecate cu iaurt si cu branza rasa. nimic altceva. a iesit super gustoasa si satioasa. poate mai fac una si azi ptr cina.
Maya, buna cafeaua? hai noroc!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Eu... sunt cuminte toata ziua si seara o dau in bara! de ex. aseara am mancat pe la 10 wassa cu masline. ma culcasem si n-am putut sa dorm asa ca am venit sa rontai ceva azi o sa incerc sa iau cina mai tarziu, pe la 7.
la Md am peste marinat cu branzica
la P sufle de dovlecel (era sa scriu sule de dovlecel! )
la cina habar n-am.
Ieri am facut o salatica f faina din morcov si telina rase marunt amestecate cu iaurt si cu branza rasa. nimic altceva. a iesit super gustoasa si satioasa. poate mai fac una si azi ptr cina.
Maya, buna cafeaua? hai noroc!

Ninha, mami lu' Mirci

na, ca s-a ales prafu de planu meu!
pana la urma am mancat cioco neagra 85% + 2 mere + 2 cafele la MD, iar acum (nu stiu daca e pranz sau al doilea MD sau primul MD ) mananc doua oua ochiuri facute pe teflon, fara grasime, cu morcov ras + o lingurita de ulei de masline si otet.
in viata mea n-am fost in stare sa ma tin de un plan!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

NINHA ,nu stiu daca-i buna cafeaua ca-i ''necomestibila''vb. unui ministru ..e doar virtuala

si io 2 patratele cioco neagra -acu' 15 min. ca ma roade ''stomacele ...vb. lu' fiu'meu

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimi!

Hop si eu, cu meniul:
- 3 pere mici
- dupa o jumatate de ora paine integrala cu cafea jumatate-jumatate
- friptura de curcan cu ardei capia, cas afumat+cafea decofeinizata
- gustare: cred ca iaurt
- nu stiu, probabil ceva mezeluri, ca o sa fim plecati la cumparaturi, n-am timp sa gatesc.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maya, buna cafeaua, multumim !!

Te inteleg cum e cu chestii din astea marunte care ne ridica moralul.
Si eu am fost aseara la dr. si m-a felicitat ca sunt pe grafic cu greutatea
E drept ca mi-a recomandat si ceva sport, sa vedem unde il mai strecor in program.

Meniul e cel clasic, poate diseara il schimb, sa vedem cu ce, ca am 1 ora sa iau copiii de la scoala, sa mancam si sa ducem mandra mica la patinaj.

Ninha, lasa ca-i ok si cu ouale, cat timp sunt conforme cu Monti, e bine si fara plan !!

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, Cristina,bravo siluetelor

Child, se zice ca nu e prea buna combinatia de carne cu branza. Adica duce la stagnare. Iar mezelurile ar trebui uitate.

Meniu azi:
MD: telemea,juma de lipie si gogosar
P: lipie cu feta,spanac, masline si gogosar
C: dovlecei a la Maya imbunatatiti cu busuioc, oregano si doua oua

Azi m-a fericit cantarul cu o scadere spectaculoasa 51.6kg . Cel mai mare merit il are in aceasta "realizare" stresul si oboseala din ultimele doua luni de la serviciu . Plus azi m-a sunat educatoarea ca pitica mea are febra iar eu eram in Alba si sotul la Oradea. Am ajuns la ea abia dupa 4 ore . Din fericire e doar un rosu in gat de care sper sa scape pana luni.

Haideti cu idei pt papa in weekend

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Hello montigirls!

ce mai faceti?ce mai spuneti?
m-am gandit sa va ma bazai asa din cand in cand cu cate un cuvant...chiar daca mai apasat cum mi-s

meniu azi:
md:2 felii de paine la toster(era obisnuita ca nu am gsit ieri paine de care imi iau de tarate)+o pruna + juma de cana de suc din portocale stoarse
G(11):2 pere+ vreo 20gde cioco negra(e 55%)
P(15):legume in tigaie cu unt+bucatele de pui in curry-cu ditamai salata
G+C:un strugure+ o pruna si vreo 5 alune(nu toate de odata in reprize)

puisorule ii spuneam mayei ca am facut o super ciorba de pui cu tarhon de pe culinar..e la forumul de diete

ps: va rog fara wellcome back si din astea.am fost aici si v-am cetit numai ca nu am scris.senchiu

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandusik . Ma bag sa caut reteta de ciorba ca sunt in pana de idei pt maine. Ma gandisem sa fac ciorba de perisoare dar nu mi-a trimis mama carne tocata si nu vreau sa cumpar din market. Ori daca nu ma bag la o ciorba radauteana

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Hai ca pe-asta nu pot s-o ratez! Nu ii zic uelcom, da o-ntreb "halatu cat e halatu??" adicatelea "cat mai atarni la cantar Brandusiko??"

Ma bucur ca scrii again, ma gandeam io ca nu ne-ai parasit, ca doar de-aia te-am mai strigat acu ceva vreme, galateanca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

stai ca m-am trezit din betia revederii

esti in UK???

Mergi la inceput