MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ana,cu bors sigur merge.Bananele verzi,sunt alea verzi,care zici tu ca le mananci,monti zice ca au indicele glicemic mai mic cand sunt mai verzi!Mie personal nu-mi plac asa,le mananc de nevoie,mie alea bine coapte imi plac,care au coaja patata.
Deci azi m-am spurcat c-o bomboana cu menta,preferata mea,nu e monti cred!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Meniul meu de azi:
MD: cafea + o mana de migadale...
gustare: migdale
Pranz: conopida la cuptor
gustare: 2 mere
Cina: legume la gratar...

As vrea maine sa incerc ciuperci umplute dar nu stiu cum sa le fac.... Poate ma ajutati...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Cafeaua e fara cofeina? Ca daca e cu, ar fi bine, ca sa minimizezi pierderile, sa nu o combini cu lipide (migdalele), incearca mai degraba cu o felie de Vitastar si magiun sau cu smochine uscate.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

puisorule si lipia asta e monti..? ca nu prea suna dupa reteta.
La mine la parter e un magazin cu produse arabesti. Au si lipie. Oare o fi buna?....help vreau sa mananc si eu ceva paine dar nu stiu de care...simt nevoie. De facut nu stiu sa fac...recomandati-mi ceva cat mai aproape de Monti ca am gem de topoloveni si vreau sa pap maine. dar nu stiu cu ce paine sau lipie. painea de secara o fi buna cat de cat..sau cea graham?
ninah, super supa ciupercile. cam la fel cum a zis si valentina. cred ca ma bag maine sa le incerc.
azi am facut piata cu sotul...am luat multa conopida, varza, rosii, zarzavaturi, sfecla rosie, morcovi. Al meu sot e oarecum debusolat ca eu nicicand nu am comandat atat de multe legume...
tu ce gimnastica faci...am prins ceva ca ai aparate in casa. eu n-am aparate dar nici vointa. daca mi-as lua cred ca ar fi un nou suport de atarnat hainele. :)

Daca vrei paine, cauta in Kaufland wasa - marca Burger, vezi sa fie cu cat mai multe tarate. Eu am luat wasa de secara, merge la glucidice (era fara tarate) si wasa cu 21% fibre.

Mai e una de la Finn crisp, yummy, io n-am mai gasit de mult.

Wasa poti sa si faci, se face repede si se consuma la fel

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

Buna!

Meniul de azi, pana acum:
- 4 felii paine secara cu gem prune topoloveni+o cafea
- gustare: seminte de dovleac
- friptura de curcan, un ou fiert, cas afumat, ardei capia+cafea decofeinizata+cioco neagra

Nu scriu ce am in plan, ca nu ma tin de el
Aseara, in loc de ciuperci umplute am mancat ciorba de fasole si cioco neagra.
Astazi musai sa fac ciupercile, deci asta va fi cina, dar sigur voi ciuguli ceva intre timp, poate un iaurt.

Am citit la voi ca se gaseste faina de migdale la kaufland, dar la Brasov nu este
Am luat la puricat toate standurile de langa fructe, de la fructe, dupa fructe, pe la fainuri, ce mai, zici ca ma uitam dupa acul in carul cu fan.
Si cand am intrebat se uitau la mine ca la masini straine

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Poti sa iti faci tu faina de migdale: iei migdale crude si le rasnesti in rasnita de cafea sau la robotul de bucatarie.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Pfui, de 2 zile incoace am fost de o cumintenie... valeleu.

MD: wasa cu unt si somon
P: varza calita cu pui
G: caju si fistic (ca si io, ca ninha, cred ca am fost veverita intr-o viata anterioara)
C: cred ca iaurt.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna seara

Ce de fete cuminti, ptiu sa nu va deochi

Anamariame, painea are cam 200 si ceva de calorii pe suta de gr. Am calculat o data cand numaram si caloriile. Cu ciorba cam asa fac si eu cand gateste maica-mea: ocolesc cartofii . Nu cred ca e prea monti, dar no, facem ce putem.

Meniu azi:
MD: oua ochiuri, juma de lipie si gogosar
P: placinte cu ciuperci
C: snitel de vitel cu ceapa verde

Noapte buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

http://picasaweb.google.com/roparo/Alimente#

Fetelor va rog sa imi spuneti care din alimentele de aici sunt Monti si care nu. Am vazut ca la crem ptr tortul ala cremos trebuie branza Philadelfia si cand am ajuns in Metro am gasit vreo trei feluri de branza din asta. Daca puteti face o foto la alimentele Monti ce le gasiti...astea mai sofisticate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Larisa, eu zic ca sunt conforme toate .Uite un link de pe culinar cu produse conforme, poate te ajuta http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/24898/Montignac-Produse-Conforme/

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fetele

veniti la o ?
azi asa
md-iaurt + magiun {fara altceva langa fiindca saptamana asta am cam abuzat de fainoase }
p-conopida {reteta postata de PUISORUL}
c- mere + nuci
ieri am fost la shomping,m-am facut cu o pereche de cizme pana la jumatatea pulpei,culoarea ciucalatei {oare de ce nu rezist io in fata culorii astea }...dupa muulti muulti ani in care am purtat doar de alea scurte din cauza de pulpe dolofane,ca sa nu fiu rea cu mine
si daca tot am avut preocupari vestimentare si stiind ca geaca de iarna achizitionata anul trecut mi-e larga rau {-pt. mine ,-pt. domnu' sot} am aruncat un ochi sa vad ce a aparut..daca pana acum ,cand ma uitam la o geaca/bluza/costumas vanzatorii sareau cu replica ''avem si marimi mari'' ,ieri mi-au fost gadilate urechiusele cu ''puteti s-o probati''..si era atat de mica fata de ce eram eu obisnuita...vreau sa va spun ca maruntisurile astea imi dau o putere exraordinara,un refresh ceva pe-acolo,in orice caz mi-au inseninat ziua

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

'neata fetele
veniti la o ?
azi asa
md-iaurt + magiun {fara altceva langa fiindca saptamana asta am cam abuzat de fainoase }
p-conopida {reteta postata de PUISORUL}
c- mere + nuci
ieri am fost la shomping,m-am facut cu o pereche de cizme pana la jumatatea pulpei,culoarea ciucalatei {oare de ce nu rezist io in fata culorii astea }...dupa muulti muulti ani in care am purtat doar de alea scurte din cauza de pulpe dolofane,ca sa nu fiu rea cu mine
si daca tot am avut preocupari vestimentare si stiind ca geaca de iarna achizitionata anul trecut mi-e larga rau {-pt. mine ,-pt. domnu' sot} am aruncat un ochi sa vad ce a aparut..daca pana acum ,cand ma uitam la o geaca/bluza/costumas vanzatorii sareau cu replica ''avem si marimi mari'' ,ieri mi-au fost gadilate urechiusele cu ''puteti s-o probati''..si era atat de mica fata de ce eram eu obisnuita...vreau sa va spun ca maruntisurile astea imi dau o putere exraordinara,un refresh ceva pe-acolo,in orice caz mi-au inseninat ziua

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Maya, esti o scumpa! m-ai facut sa rad. si eu m-am simtit la fel dupa ce am dat jos alea 14 kile. Enjoy it!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput