MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

PUISORULE, la lapte degresat ma refeream. Despre laptele de soia nu am gasit nici eu nimic, dar pana la urma am facut asa prajitura, cu lapte de soia. A iesit bunicica.
Sa va spun si meniul meu pe ziua de astazi:

MD: - 3 felii de paine integrala prajita cu magiun Topoloveni
- o cana de ceai de echinaceea
G: - o pruna
Pr: - mancarica de brocoli copt
G: - 3 prune si un ciorchine de strugure
Cn: - 3 praji cu prune monti

O sa ma reapuc cat de curand sa citesc si cartea (am mai avut o tentativa mai demult, mi-a disparut vointa intre timp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

puisorule si lipia asta e monti..? ca nu prea suna dupa reteta.
La mine la parter e un magazin cu produse arabesti. Au si lipie. Oare o fi buna?....help vreau sa mananc si eu ceva paine dar nu stiu de care...simt nevoie. De facut nu stiu sa fac...recomandati-mi ceva cat mai aproape de Monti ca am gem de topoloveni si vreau sa pap maine. dar nu stiu cu ce paine sau lipie. painea de secara o fi buna cat de cat..sau cea graham?
ninah, super supa ciupercile. cam la fel cum a zis si valentina. cred ca ma bag maine sa le incerc.
azi am facut piata cu sotul...am luat multa conopida, varza, rosii, zarzavaturi, sfecla rosie, morcovi. Al meu sot e oarecum debusolat ca eu nicicand nu am comandat atat de multe legume...
tu ce gimnastica faci...am prins ceva ca ai aparate in casa. eu n-am aparate dar nici vointa. daca mi-as lua cred ca ar fi un nou suport de atarnat hainele. :)

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LARISA eu fac ciupercile cam ca VALENTINA, coditele, sunca si ceapa le calesc in putin ulei, le pun in palariile de ciuperci, curatate in prealabil si la cuptor.
Cand sunt aproape gata adaug putin cascaval sau mozzarela peste fiecare ciuperca.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Larisa, am un HMX (cu benzi care iti fac masaj cu niste bile)
si LEGMAGIC. Amandoua stau in sufragerie, aduna praf si ma incurca, dar nu ma ating de ele nici sa ma bati.
si eu mananc tot felul de verzituri si cu ele slabesc cel mai bine, mai ales daca le mananc crude, sau chiar fierte, dar fara ulei, doar branza presarata, eventual.
in ceea ce priveste painea, ai incercat vitastar? se gaseste la kaufland si e foarte buna. merge si painea de secara, dar doar DIN secara, nu integrala CU secara.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

si LEGMAGIC. Amandoua stau in sufragerie, aduna praf si ma incurca, dar nu ma ating de ele nici sa ma bati.
si eu mananc tot felul de verzituri si cu ele slabesc cel mai bine, mai ales daca le mananc crude, sau chiar fierte, dar fara ulei, doar branza presarata, eventual.
in ceea ce priveste painea, ai incercat vitastar? se gaseste la kaufland si e foarte buna. merge si painea de secara, dar doar DIN secara, nu integrala CU secara.

Ninha, mami lu' Mirci

vreau si eu o poza cu o paine din secara va rog...sau un nume ceva. kaufland e f departe de mine. noi mergem in cora, metro sau careffour. maine mergem in metro de exemplu.
ce fel de branza presari pe verzituri?

Din alea are si soacra mea. Intr-o zi faceaam eu niste aerobic in casa cica...abdominale. La care Alexia..."face si nana ( soacra mea) gimnastica. are un fel de balansoar cu care se da" cred ca la una din minunatiile astea se referea.
am ras de s-a ales praful de sportul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Ninha, mami lu' Mirci

vreau si eu o poza cu o paine din secara va rog...sau un nume ceva. kaufland e f departe de mine. noi mergem in cora, metro sau careffour. maine mergem in metro de exemplu.
ce fel de branza presari pe verzituri?

Din alea are si soacra mea. Intr-o zi faceaam eu niste aerobic in casa cica...abdominale. La care Alexia..."face si nana ( soacra mea) gimnastica. are un fel de balansoar cu care se da" cred ca la una din minunatiile astea se referea.
am ras de s-a ales praful de sportul meu...

http://theinversecook.wordpress.com/2007/10/26/barley-and-rye-loaf/
ia vezi, cam asa ceva

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fetele

LARISA lipia o faci tu monti punanad in loc de faina alba,faina integrala si tarate in proportii egale
meniu azi:
md-sandvis -lipie+spanac+feta+gogosar+ceapa rosie
p-bol ciorba fasole
c-mere + nuci

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Azi asa:
un pahar de iaurt si o felie de paine
muschi file,branza,ardei,castravete
ciorba de os afumat si omleta cu niste muraturi langa

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

Meniul de azi, pana acum:
- 4 felii paine secara cu gem prune topoloveni+o cafea
- gustare: seminte de dovleac
- friptura de curcan, un ou fiert, cas afumat, ardei capia+cafea decofeinizata+cioco neagra

Nu scriu ce am in plan, ca nu ma tin de el
Aseara, in loc de ciuperci umplute am mancat ciorba de fasole si cioco neagra.
Astazi musai sa fac ciupercile, deci asta va fi cina, dar sigur voi ciuguli ceva intre timp, poate un iaurt.

Am citit la voi ca se gaseste faina de migdale la kaufland, dar la Brasov nu este
Am luat la puricat toate standurile de langa fructe, de la fructe, dupa fructe, pe la fainuri, ce mai, zici ca ma uitam dupa acul in carul cu fan.
Si cand am intrebat se uitau la mine ca la masini straine

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, ce inseamna banane verzi? Monti zice ca-s ok. Am gasit in Kaufland chiar foarte verzi, am luat si am si mancat doua . Eu sunt innebunita dupa ele, coapte nu imi plac, dar oare se refera la un soi anume sau la faptul ca nu-s coapte inca.Ciupercile umplute le puteti face si adaugand la final cate un ou de prepelita in palarie, ies foarte ochioase si tot Monti sunt, nu?Eu aseara am facut paine de casa, din faina neagra si tarate, a iesit mult mai buna decat ma asteptam, asta insemnand ca am mancat deja binisor din ea, dar nici foame nu imi este. Am mancat-o asa, goala. Oare are multe calorii?Si inca o intrebare: putem manca ciorba daca am facut-o cu taitei sau cartofi? Sigur, ocolind taiteii si cartofii. Sau daca au fiert acolo nu mai e ok ciorba?Si o putem inacri cu bors?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput