Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 10
millie spune:
Buna
cu toate ca timp foarte mult liber de invatat nu prea am dar am zis sa incercmami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
12+
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric No. Au disparut ca prin minune. Oare sa fie vreo legatura intre dentitie si muci? (asta e gluma) Ar fi chiar culmea sa fie...Desi tin minte ca Dyana a pomenit o data ca ar fi ceva la mijloc, adica ceva semne ca de raceala (cu muci si stare proasta) dar de fapt sa fie masele si dinti. Daca esti pe faza Dyana, lumineaza-ne... |
Isabellei in perioada eruprtiei dintilor era mucoasa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Imaginati-va ca eu nu vazusem eclerele!!! Cand am citit postarea Gianinei a trebuit sa ma duc inapoi la poze sa le caut! Eu le vazusem doar pe Denisamada si pe Monnvas!:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Ocupasem o pozitie strategica, cu eclerele flancate si din stanga si din dreapta, semiintuneric, sa nu se vada...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
OLI eu am retinut de la Georgiana o kestie: sa ii spui cu 2-3 zile inainte ca mergeti intr-un loc cu multi copii, ca o sa simta bine, o sa aiba grija educatoarele de el... Bla bla-uri de-astea care sa-l pregateasca. Ai voie sa stai cu el 2-3 zile pt acomodare?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Dodo-pui spune:
Tufete v-am citit pe diagonala...(tot dar uit repede)
-am vazut poze de la "gaseala" cu Mihaela
-Oli e super ca-l duci in colectivitate de acum
-Floric ma bucur ca-s ok piciorusele lui Rares
*Eu trag cu reactiile adverse la tratamentul lui Bogdi...sunt
iar azi vine si D acasa(e wk de pauza -caci luni pleaca iar).
In rest incerc sa fac tot ce pot...terapii,gradi,parc,tricotaj(hand made) sa fie bine puilor mei.
Va admir ca planuiti o noua "gaseala" in trupa mai mare...
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Monnvas OLI eu am retinut de la Georgiana o kestie: sa ii spui cu 2-3 zile inainte ca mergeti intr-un loc cu multi copii, ca o sa simta bine, o sa aiba grija educatoarele de el... Bla bla-uri de-astea care sa-l pregateasca. Ai voie sa stai cu el 2-3 zile pt acomodare? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Da, am voie sa stau. Dar faza este ca el langa mine se maraie mai tare. Am observat ca asa fac bebelusii. Si Maria cat a stat cu mine a fost super cuminte, n-a scos nici pas, cum a ajuns maica-sa acasa, a devenit alta Mariuca
Olga, mamica lui David iepurasul

simonapro spune:
Cu scuzele de rigoare, spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri 

Felicitari Maya! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Novus: ce bine ca Alexandra s-a lasat de deget, noi mai avem pana acolo, are bola la fundite, cum gaseste fundite de tot soiul, pac si degetul in gura
Pisik: felicitari pentru site, sa va mearga asa cum va doriti!
Off am uitat ce mai vroiam sa zic
dupa atata citit.
A venit mama sa-l ia pe Luc afara, trebuie sa ma apuc de curatenie 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui dyana27 sunt dementiale briosele; va pun www.pranzuldincaserola.ro/2009/09/03/briose-cu-sunca-branza-si-ciuperci/" target="_blank">reteta aici; nu va imaginati cat sunt de bune ![]() ![]() ; eu cantitatile le-am pus ochiometric, adica am pus mai mult cascaval si mai putina telemea; si mai multe ciuperci![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA in septembrie![]() |
Dyana, si cu nenea Mihaitza???
Maya
, felicitari, cu credinta si putere inainte!CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan Ieri i-am facut asta http://www.culinar.ro/retete/gateste/5/274/8533/mancaruri/mancaruri-cu-legume/zucchini-a-la-maya lui Andrei si i-a placut foarte mult ; bine, eu am inlocuit jambonul cu piept de pui. |
Am impresia ca Maya e o tipa de la clubul Monti -a dat jos pana acum vreo 50 kg.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3