Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 9
Anaan spune:
Dyana
Pup si Anastasia batausa: da o cu totul noua dimensiune cochetariei frantuzesti!
Andiaroro, tu te gandesti ce o sa faci cand o fi avand madmoazeaua trei curtezani, eu ma gandesc ce-oi face cand o fi Andrei unul dintre alergatorii dupa gagici misto?! Pariu ca n-o sa le pese de grijile noastre pe atunci?![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
andiaroro spune:
Poate alearga gagicile dupa el si ai scapat-o de grija
pentru o secunda...ca apare alta
.
Lui Alex i-a spus o fata la gradi ca-l iubeste, iar el a considerat necesar sa o pupe.
Cum sunt curioasa, l-am intrebat: De ce? Raspuns: Cand cineva te iubeste, nu trebuie sa-l pupi?
Nu -mi-a dat lamuriri suplimentare despre sentimentele lui, dar povestea s-a oprit "partial acolo...zic partial ca saptamana trecuta mi-a zis ca l-a invitat la ziau ei.Cum ziua ei e abia in ian
e treaba serioasa, daca se apuca sa-l invite de pe acum.
Ilinca_M. spune:
Maya, sarcina usoara macar de data asta!
Sa fie totul bine!
Floric, ce-i aia ceasla?!
Stati sa merg in urma ca deja am uitat ce mai vroiam sa zic
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Tufetelor nu uitati sa votati perioada preferata pt INTALNEALA DE IARNA de la MOECIU Deocamdata luna decembrie conduce ![]() !! |
Noi am votat pt decembrie, dar nu stiu daca o sa avem masina...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Maya felicitari
Sa ai o sarcina usoara!!!
Georgiana intradevar David se culca tarziu si noi tare ne mai chinuim din cauza asta, avem chiar si certuri in familie
El pana acum 2-3 luni avea un program bine stabilit.In jurul orei 10 deja dormea si era perfect pentru noi, insa de cand cu o boala, si-a dat tot programul peste cap si cat am incercat, tot n-am reusit sa-l fac sa se culce devreme. Tocmai de aceea am hotarat sa-l dam la gradinita, ca sa-i facem un program. Sunt convinsa ca in cateva saptamani isi va reveni.
Andiaroro sa treci mai des pe-aici, caci povestesti tare interesant despre copilasii tai 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Noi am votat pt decembrie, dar nu stiu daca o sa avem masina... ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Gasim noi o solutie sa va transportam Nu se poate intalnire fara voi!!!

Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Gasim noi o solutie sa va transportam Nu se poate intalnire fara voi!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Totalmente de acord cu Olga!!!
Olga, nu ne pui niste poze chitibusesti? Hai, te rugam! Simt nevoia sa vad niste chipuri frumoase si fericite, ca am o zi plictisitoare si obositoare si nu mai pot de bucurie

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
A, maya, dar socrii cum denu cunosc copila, sunt in alta tzara? Pe alt continent? In alta galaxie?!

Andiaroro, ce tare, nu te-ai astepta de la o asemenea delicata si cocheta sa aplice directe-n stanga si-n dreapta
Macar va sti sa scape de admiratorii prea insistenti![]()
Georgiana, am vazut cum ai facut tu concret, mare rabdare ai avut dar si Brisuca a fost maleabila! Pentru ca la Sophiphi nu tine nimic, cand ea-si pune-n cap ceva, aia e.
Sa detaliez:
- dupa 1 an a avut cam o luna in care seara adormea ceas, in medie la ora 20 (era cand tragea la aghioase de la 19.30, era cand o mai intindea pana la 20.30). Eram super incantata (doar m-am laudat si aici) de asemenea rutina auto-indusa, fiindca ea-mi arata clar cand ii e somn (frecat la ochi, moleseala). Va dati seama ce de vreme aveam io si huzband sa ne distram numa noi dupa ce adormea mirandolina. Ei, si intr-o seara, pac: o duc ca de obicei la nani, ea suge, pare ca i se inchid ochii...si dintr-o data se ridica plina de energie si-o ia la picior. Si nu se mai da culcata pana pe la 22. Am crezut ca e o exceptie, dar au urmat seri identice. Nimic nu era schimbat in programul ei sa zici ca a influentat-o, trezirea ii era la aceeasi ora, somnul de pranz idem...pur si simplu a intrat ea in alta etapa si oricat am incercat (vreo saptamana) sa reiau rutina "buna"- niciun succes!
- cu somnul de pranz la fel, trecuse mai mult de 1 luna de cand adormea ceas undeva intre 13 si 14. Niciodata mai tarziu de 14. Si apoi brusc n-a mai vrut, degeaba o tranteam palanca la pamant cu fortza/ faceam intuneric/ liniste, tot ce vrei. Au urmat zile haotice, cand adormea de pranz la 15, cand deloc (asta nu insemna ca se culca mai repede de 21 seara, oricum!!) cand de pe la 17 la 19...Cum s-o impiedic sa doarma cand i se facea somn? O singura data am zis sa fac experimentul, nu dormise deloc la pranz prin urmare de pe la 17 am inceput s-o tinem "in priza" sa nu mai adoarma. La 19.30 era prea de tot, nu mai rezista fata si am zis si eu ca e numai bine de culcat pentru noapte, oricum era intuneric, si ce mi-e 17.30 ce mi-e 20...ora ideala! Ei bine, la 22 s-a dat jos din pat fresh si ne-a tocat creierii pana dupa 12. De atunci n-am mai imipedicat-o sa doarma la pranz cand vrea, chiar daca asta inseamna ora 18. Oricum mi se pare inuman sa vad ca pica de somn si eu s-o tin treaza...cum?!
Alt exemplu: azi pe la 12.30 am fost la Real. La intoarcere, ea fiind in scaunelul de masina, vad ca i se face somn. Era ora 14 (ora ei ideala de somn in ultima saptamana), mai aveam maximum 7 minute pana sa ajungem, ma si gandeam ce fain o voi pune direct la nani cand ajungem. Si ei incep sa i se inchida ochii! Dau muzica la maximum si-i spun lui huzband sa faca ceva sa adoarma. I-a dat un biscuit, a atipit cu el in gura!!! I-am zis s-o scoata din scaunel, a scos-o si efectiv nu-i pasa, ii dormea in bratze intr-o pozitie incomoda. Ajunsi rapid acasa fug cu ea sus (o descaltasem in masina), nu s-a trezit nici pe scari...o pun in patutz (greseala mea, n-a mai dormit in patutz de vreo 3 saptamani, nu-l mai suporta), cum am pus-o- ochii mari si urlete. Si iaca de-atunci e toata energie si-si invarte baxul de scutece prin toata casa, chiuind.
Bun, ei nu i se intampla sa doarma dupa 22 decat foarte rar, cert este ca fara voia ei eu n-o mai pot aduce la programul cu ora 20=nani. Tot ce sper e sa nu-si prelungeasca iar programul
. Oricum e super capoasa (taaauuuuur), nu am cum sa-i impun eu ceva, cu atat mai mult programul de somn
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Maya, sarcina usoara macar de data asta! Sa fie totul bine!![]() Floric, ce-i aia ceasla?! Stati sa merg in urma ca deja am uitat ce mai vroiam sa zic ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Un soi de struguri. Is buni, dulci, lipiciosi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

olishka spune:
Anaan pun poze, dar mai dureaza caci sunt cam multicele. Pana atunci ai un 
Astazi am zis ca nu-l mai culc pe David si il culc la noapte devreme. A inceput insa de un sfert de ora sa planga din orice (semn de oboseala), asa ca a trebuit sa scot carutul la inaintare si sa-l adorm. N-am ce-i face. Insa nu-mi mai bat capul, cum am zis, o sa-l duc la gradinita si o sa-si regleze astfel programul.
Fug sa mai fac treaba, caci casa in continuare arata ca dupa bombardament.