Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan pun poze, dar mai dureaza caci sunt cam multicele. Pana atunci ai un

Astazi am zis ca nu-l mai culc pe David si il culc la noapte devreme. A inceput insa de un sfert de ora sa planga din orice (semn de oboseala), asa ca a trebuit sa scot carutul la inaintare si sa-l adorm. N-am ce-i face. Insa nu-mi mai bat capul, cum am zis, o sa-l duc la gradinita si o sa-si regleze astfel programul.

Fug sa mai fac treaba, caci casa in continuare arata ca dupa bombardament.

Olga, mamica lui David iepurasul

Ai scapat ieftin. Al meu, treaz de la 8, a picat abia pe la 16...

Nici eu nu stiu cum poate Georgi sa ii faca program lui Bris. Poate ca nu avea "abateri majore", ca si noi, ca la Sophiphi, daca n-are chef de somn se da jos din pat (atata-mi trebuie, sa-l opresc, ca urla pana se ineaca). Asa ca bag muzica si in cel mai rau caz (ca azi ) adoarme in sufragerie in kur ascultand muzica.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, fete
Am revenit, suntem ok, insa avem tratament pe termen mai lung pentru risc de a dezvolta astm (gena din pacate o are de la mine ), respectiv singulaire si claritine. Offf, speram din tot sufletul sa nu ma mosteneasca pe mine, dar de ce mi-a fost frica n-am scapat. In fine, ideea e sa crestem imunitatea cat putem si sa avem rabdare ca in timp, va trece (asa cum a fost cazul meu)
Multumim de ganduri bune, ma apuc sa mai citesc din urma si revin.
Ps. conditiile din spital sunt destul de nasoale, mie 4 zile mi s-au parut ca trec asa de greeeeuuu, DAR, un mare PLUS pentru personal. Am ramas uimita de profesionalism si bun simt, va rog sa ma credeti ca asistentele nu asteptau nicio atentie, isi faceau treaba exemplar si daca primeau ceva si daca nu.

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ioana, super site-ul. L-am aratat si omului, sa-i faca reclama. I-a placut si lui.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Am vrut sa mai spun ceva desi sunt cam bulversata si eu de situatie: sunt insarcinata! Ma cam streseaza gandul, nu stiu ce fel de sarcina va fi asta, cu siguranta nu vreau sa mai stau la pat, nici nu-mi permit pt ca trebuie sa ma ocup de Maria, nu stiu cum o sa ma pot imparti intre 2 copii, Maria e o mare rasfatata si nu vreau sa sufere...
DPN ar fi pe 18 iunie si desi abia maine am 5 saptamni, m-au si apucat greturile, mai devreme decat la sarcinile precedente

felicitari !!!!! sarcina usoara si cat mai putine greturi.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

sunt dementiale briosele; va pun www.pranzuldincaserola.ro/2009/09/03/briose-cu-sunca-branza-si-ciuperci/" target="_blank">reteta aici; nu va imaginati cat sunt de bune; eu cantitatile le-am pus ochiometric, adica am pus mai mult cascaval si mai putina telemea; si mai multe ciuperci

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Arata superrrrr. Neaparat trebuie sa imi iau si eu tava de briose

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pikka bine ai venit!

primele 10 mesaje esti moderata, si apar mai tarziu. din aceasta cauza s-ar putea sa ai impresia ca nu te baga nimeni in seama. tu continua sa scri ca sa scapi de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

pikka bine ai venit!

primele 10 mesaje esti moderata, si apar mai tarziu. din aceasta cauza s-ar putea sa ai impresia ca nu te baga nimeni in seama. tu continua sa scri ca sa scapi de moderare.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Ok, ms, nu-mi dadeam seama de ce apare mai tarziu mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Buna,
Va urmaresc de ceva vreme si mi-ati devenit f dragi, desi initial mi se parea tare greu sa tin pasul cu povestirile voastre!
Am o fetita dragalasa de un an si jumatate care de 2 zile merge la cresa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pe unde sunteti, tufete? Iar ati dezertat pe motiv de weekend?! Cand am chef de-o palavrageala nu e nimeni pe aici.

Pikka, eu nu am reusit sa vad postarile tale de la capitolul trecut. Exact cum te sfatuiau fetele, te povatuiesc si eu: scrie cateva mesaje scurte, unul dupa altul, ca sa scapi de moderare si sa te cunoastem si noi!

Tufete, 1 Decembrie cand pica anul acesta?(ca poate ne invartim de-o intalneala putin mai lunga)

Am fost cu Andrei si cu H la supermarket: acolo Gulia este cunoscut drept "chiuitorul", ca-l apuca niste veselii si niste chiuieli de ne stie toata lumea. Azi am pus niste carlige la usile de la baie si de la camara, ca nu ne mai puteam apara de inamic, isi deschidea usile si era jale. Mai ales seara, aveam circul cu baia, el se prezenta la balaceala, indiferent daca era sau nu momentul. Ieri, profitand de neatentia noastra si-a spalat baiatul mainile in toaleta si a mai scaldat si cateva jucarii acolo, asa ca azi am ferecat camera comorilor

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Adita, ma bucur ca ati scapat de spital!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput