Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fluturas sa stii ca asa zicea si sotul meu....ca dupa ce incepe sa mearga in picioare nu mai trebuie carut (ca el refuza sa investeasca in carut, sport, usor), dar...nu e asa deloc; e adev ca unii incep dupa 1 an si ceva sa nu mai stea, dar cam trebuie sa-l ai; pt ca prin parc, cumparaturi etc..la un mom dat obosesc si vor sa stea jos, de ex. noi facem 5 min pana la parc si 15 min pana la Roata mare din herastrau... ar merge pe jos pana acolo, dar dupa joaca, alergat..la intoarcere...numa in brate. Robert are 2,4 ani si daaa..folosim la greu carutul sport. Depinde iar de cupil, tu sa fii pregatita.

Edit: Vas exact asa si eu... eu bruneta-neagra si Robert blond cu ochii albastri... si mai e si baiat si se mai zice ca baietii seamna cu mama....noroc ca l-am vazut din prima secunda de viata. Acuma...fetita..mi-o imaginez brunetica asa, am si visat-o.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andreea se poate, daca parintii/bunicii tai si ai sotului au avut parul blond sau ochi albastri.
Eu sper ca bebe meu sa aiba ochi verzi. Are destul de multe sanse.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

la mine mami cu ochii verzi, taicamiu cu ochii caprui, si eu si fratele meu am iesit cu ochii albastri...
iar acum, si eu si sotul avem ochi albastri, cred ca fetita noastra va avea ochi albastri, asa imi imaginez eu....

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Eu mi-am imaginat-o oricum pe Eliza dar numai cu ochii albastri nu.
Acum nu mai am curaj sa ma gandesc, la fel de bine poate semana cu noi, sau sa fie tot cu ochii albastri. Il vreau in brate si atat.

Am papat si s-a pus bebele meu pe mancare....imi da niste picioruse........luni am programare pe seara la eco, de abia astept sa-l vad.

Da, e adevarat ca au perioade cand nu mai vor in carucior, dar eu zic ca investitia mai mare ar trebui la un carucior sport, cele landou mai mult de 6 luni nu se pot folosi.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetelor! Ce zi frumoasa este astazi!
Eu imi doresc ca baietelul sa fie brunet cu ochii albastri. Eu sunt blonda cu ochii albastri si sotul e brunet cu ochii caprui. Poate avem sanse. Sora finei mele care e bruneta cu ochii caprui si al carei sot e la fel ca ea, are 2 copii superbi blonzi cu ochii albastri. Am intrebat-o care e reteta pentru copii asa frumosi si mi-a spus "trebuie sa iti doresti foarte tare" Ea toata sarcina (la ambii copii)s-a gandit ce ochi frumosi, albastri, va avea copilul ei. Si a functionat. Bineinteles, genetica a decis culoarea ochilor, dar mie mi-a placut povestea ei.

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Dolores, ce ma bucur pentru vestile bune! Intr-adevar, daca placenta nu atinge colul, sansele ca ea sa urce sunt foarte-foarte mari. La mine, din pacate, il atinge ...

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

modelul asta cica merge de la 0 la 3 ani...dar eu refuz sa cred ca vor dori sa mai meraga in carut dupa un an..pai...daca sunt ai mei si ai sotului..noi fiind super activi..sa lase..nene..leneveala..
nepoteii nostrii au bicicletute de la un an..si le-au preferat pe alea..ca, de sunt mai fitoase..

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Acuma venim de la gradinita..
Din pacate a avut si azi o criza si m-a sunat educatoarea..am fugit si l-am adus acasa..
Ai e rusine de copii..va dati seama deja el e mare are imediat 7 ani...a zis ca si-a acoperit fata cu manuta sa nu vada copii..
Dar avea niste emotii pana am ajuns cu masina in 5 minute..era transpirat ud leoarca..
A zis ca El s-a rugat la Doamne Doamne aseara sa nu mai fie bolnav...-de ce nu l-a ascultat?..am ramas fara cuvinte..
Bineinteles ca sotul meu mereu e plecat...ma simt ca o leguma..

Fluturas ti-a spus medicul de cerclaj?Eu eram deschisa...si colul scurtat..dupa aceea la Mures mi-a zis ca am colul lung si bine mersi..
Incearca si stai cat mai mult in pat...
cerclajul nu-i mare minune daca drept ajungi acolo...
iti face anestezie totala..10 minute dureaza toata interventia...
Nici dupa aceea nu am avut dureri..numai eram bleaga

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde , of saracutul pui... citesc ce scrii si ma gandesc cat de tampite sunt problemele mele si lucrurile care ma streseaza zi de zi. Doamne, ma rog sa-i fie mai bine de la tratament si-i trimit o imbratisare stransa! Te pup si pe tine mami!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

off, TUNDE , sincer nu stiu ce sa-ti zic. Tu descarca-te aici la noi, suntem alaturi de tine. Eu cred ca totui in timp se va ameliora daca ia tratament. Mie odata mi-a spus Eliza ceva mai de suflet si nu am fost buna de nimic toata ziua.....te inteleg perfect.
Acum el e mare, incearca sa-i explici cat mai multe.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput