Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela2 spune:
flori sanatate multa la puiut si ai grija si de tine
hai ca pana la urma imi vine instalatorul,macar o rezolv cu apa curgatoare
+25 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
Tunde muuulta sanatate. Doamne ajuta sa raspuna la tratament cum trebuie si sa nu mai aiba crize. 

Mirela macar cu asta sa stai linistita.
hai k eu am plecat la farmacie sa vad ce iau 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
luciact spune:
fetele ati vazut asta ?
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1507
24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Lorich spune:
Lucia amuzant, dar nu chiar adev 100%... ultimul rand albastri+albastri ..zice 0% caprui si cand colo nepotica mea are niste ochisori caprui din aprinti albastrei..
..eu stiu ca se aduna toate genele, bunici, parinti...pisici ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
26+
loutzy spune:
Lori sunt f mici sanse ca din parinti cu ochi albastri sa iasa un copil cu ochi caprui. Gena ce da culoarea albastra e una recesiva, iar cea pt culoare caprui/negru e dominanta. Daca cineva are ochi albastri pe catena de ADN are 2 gene de albastru, iar cei cu ochi caprui fie au o gena albtru si una caprui, fie au 2 gene caprui(valabil si pt verde care e tot o gena recesiva). Cel mai probabil a avut loc o mutatie genetica in timpul conceptiei. E un random in momentul ala de mama-mama.

Laura
27+ cu
fluturas2010 spune:
Tunde, rabdare si cu ajutorul lui Dumnezeu se rezolva toate pana la urma 

...
cand ai timp, poate imi zici si mie ceva de cerclaj, etc, ca mi s-a scurtat colul de la 38 la 15 mm..inchis..si sunt fff speriata...stau la pat, nu mai merg la sevici, nu mai conduc de marti...
fluturas
23
+
fluturas2010 spune:
Merci, Vas, deci e ok...unele marci mai complexe pt gemenasi depasesc 13 mil..si sincer...la cat or sa stea ei in carut...ca o sa fie iarna in prima faza..doar vara...si nu stiu de ce zic astia ca pana la 3 ani...ce copil merge pana la varsta aia in carut..cand ei la nici un an imping carutul....si oricum vom sta mai mult la curte..deci nu pe trotuare ore in sir..
fluturas
23
+
ziki spune:
haios linkul, lucia, avem deci 50-50 pt albastru- caprui.
parintii mei au amandoi ochii caprui, si eu sunt ala cu 6.25% sanse sa fie albastri, asa ca poate-poate functioneaza si la noi...
soata mea e la primul copil, iar flavia are deja ochii caprui, asa ca sa vedem cum ies zarurile de data asta ![]()
sanziana mami de flavia - 4 si
cu felix
de 21+
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">
bebe
vas spune:
Mie nici prin gand nu-mi trecea ca din doi bruneti cu ochi caprui sa iasa o blondina cu ochii atat de albastri....chiar gri uneori....asa ca si 1% sa fie sanse de ceva, de acum iau in cnsiderare.
Daca nu nasteam normal cred ca aveam impresia ca mi-au incurcat copilul.![]()
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu