Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tunde, sanatate multa micutului Mario! Ce mamica puternica este tu!

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Ce mamica puternica esti tu! Bineinteles ca asta vroiam sa scriu.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Tunde, sa inteleg ca tu nu ai reactii negative la cerclaj? Citeam ce ne spunea o alta fata, missmj, si la ea s-a lasat cu dureri si scurgeri mai dubioase dupa cerclaj. Chiar ma speriasem, pentru ca si doctorita mea ma tot verifica daca sa imi faca cerclaj sau nu. Pana acum m-a lasat fara, iar de acum cred ca e deja prea tarziu. Citeam ca pana la 24 sapt se face. Sper din tot sufletul sa nu ajung sa regret ca nu mi-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tunde,te imbratisez cu drag si imi indrept catre tine toate gandurile pozitive.Sper ca micutul sa fie bine si sa functioneze tratamentul.
Imi pare asa de rau,saracu de el.
Imi aduc aminte cand era al meu frate mic,un doctor i-a spus mamei ca ar avea epilepsie.Acum este bine,insa nu mai tin minte daca avea crize de genul.
Fii puternica

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Madalina

din fericire n-am avut nimic de reprosat dupa cerclaj..
Am fost la alt dr la control 4d dupa si mi-a zis ca totul e ok
Iar de simtit nu simt nimic..nici sa ma stranga ata(ca sunt femei care simt la efort)...nici scurgeri

Dr de la Mures mi-a zis ca mai bine faci cerclaj ca sa nu-ti para rau dupa aceea..de ce nu l-ai facut
Sper sa duc o sarcina pana la termen si sa am un bb sanatos...

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Tunde, nu am facut cerclaj pentru ca dr a considerat ca nu am nevoie, nu a fost decizia mea. Colul meu e scurt dar inchis. Am si placenta jos inserata, situata chiar pe marginea colului, si mi-a spus ca nu vrea sa "deranjeze" placenta ca sa nu inceapa sa sangereze.

Mergi la inceput

Ca si tine, si eu sper sa pot duce sarcina cat mai aproape de termen si sa am un pui sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am ajuns si eu aksa.
e asa frumos afara. mi-am facut norma de plimbarica. am intrat in toate magazine, m-am holbat si am luat si ceva pt bb
fac poza si va arat.
la farmacie mi-a dat stodal sirop 3 linguri p zi inainte de masa, pinosol picaturi pt nas si vit c.
sper sa isi faca efectu.

Tunde mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris mai dvrm. imi pare asa de rau pt Mario.
tu fii puternica, sustine-l si ai grija de el.
ne rugam pt voi sa fiti bine si sa isi revina cat mai repede.

despre cum vreau eu sa iasa buburuza...
bruneta ca ta=su, buzata ca ta-su, cu tenu lui, ochii albastrii k ai mei
cer cam multe nu ???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

a venit carutul..l-am montat si ap pus si pozite cu el..e super ok...chiar frumos as spune...sunt incantata pt ca eu nu am cumparat inca nimic pt bb...e primu lor lucrusor...cred ca am inceput cam cu dosul..stiti intai covorul si apoi casa..ma rog la noi e faza cu o lustra...

Tunde nu mi-e frica de durerea de la cerclaj sau de anestezie ca am facut n pana acum..dar sa nu fie si riscuri..ma rog mi-a zis sa stau mai mult in pat..si vedem..nu stiu inca nimic...tu aveai colul mic sau deschis???

repet eco sapt viitoare..ca poate s-a mai deschis si de la efort, presinea eco de 2 ore...

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ultimele achizitii
si o graviduta de 63kg

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput