Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

tierry nu stiu daca am inteles bine intrebarea, pai..sefii treb sa stie de ceva vreme ca esti gravi si ca vei pleca...ca practic din prenatal intri in postnatal +cici..deci mai dureaza pana cand revii...asa ca inlocuitor trebuie gasit mai demult. Eu totusi cred ca deja stiu, dar mai discuta cu ei. Oficial, nu treb sa anunti inainte ca intri in prenatal, eu n-am anuntat, am duc concediu si gata, insa ei staiu..ca na..eram bortzoasa pe acolo.

Da, sefii stiu, inca de pe la 8 saptamani, insa pana acum nu m-au anuntat "oficial" c-ar fi gasit vreun inlocuitor. Tot tatonau terenu' care o fi potrivit. Si vad ca nu se grabesc, probabil se gandesc ca o sa plec cu 1 zi inainte sa nasc , deci pana in decembrie li se pare ca mai au timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimineata

Ce mai e pe la voi?Toate burticile sunt bine?

Eu am ratat cateva capitole dar sincer n-am avut chef cateva zile sa scriu..nici de vb la telefon..
Am umblat 2 zile la rand la Tg Mures sa facem toate analizele:
-tomograf
-EEG
-laborator
-oftalmolog..
Am stat pe la usi..si cate 2 ore la rand...asta e ..nu e usor sa stai emotionata sa vezi ce fata face doctorul care iti consulta copilul si sa-ti dea diagnosticul am avut cele mai grele momente din viata mea..
Pana la urma am aflat ca are epilepsie cu crize partiale
primeste tratament medicamentos.Din fericire tomograful a iesit f bun..n-are nici o problema la creieras..numai o sinuzita cronica..care nu reusim sa scapam de ea de anul trecut
.
Speram sa raspunada la tratament,sa nu mai aiba crize.....caci de asta mi-e cel mai frica.Atrebuit sa spun si la dna educatoare la gradinita..sa stie.
El e bine dispus....am mare mare speranta ca scapa de aceasta problema cum creste...caci in majoritatea cazurilor asa se intimpla.
Bebelina mea saraca a fost neglijata cateva zile..sincer nici nu m-am gandit daca sunt obosita sau am contractii sau nu...sper sa fie bine si Ea.

Incerc sa ma documentez..desi nu prea am sanse de recitit 3-4 capitole..

Va pup pe toate

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

FlorinTunde imi pare sincer rau de vestea primita. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa fie bine. Trebuie sa avem incredere ca totul o sa fie bine.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Tierry, stai tu linistita, daca sefii nu -si fac griji lasa-i in pace. Sefa mea imi dadea aceiasi impresie in schimb ea totusi se ocupa de problema.
Fluturas, eu am avut un carucior ieftin la Eliza, cred ca Baby care, si sa stii ca m-a tinut asa: din mai pana in ocotmbrie plimbari lungiiiiii, si dupa folosit de inca doi bebebelusi pe rand cate trei luni....siiiii inca e ok. Asa ca....merge.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde draga sper sa mearga bine tratamentul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

suntem alaturi de tine, sa stii ca te-a pomenit toata lumea cat nu ai fost, si ne-am gandit sa-ti fie bine!

sa fii tare si sa ai grija si de tine, si de bebelina, si mai ales de Mario! sa treceti cu bine de toate astea si sa va aiba doamne-doamne in paza!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 21+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde imi pare rau pentru asemenea veste. Nu stiu ce implica diagnosticul asta si cat de grav este, dar nu suna prea bine. Multa sanatate va dorim din suflet.

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mersi fetelor

BEBELUSIlA MULTI ANI!tarziu dar cu atita mai sincer
tierrynoi n-am avut nici apa nici caldura cateva zile ..pt ca lucreaza cu conductele..si am avut sub 0 in fiecare dimineata..si nu s-a deranjat nimeni sa ne anunte..ahh si luni toata ziua am stat fara curent caci au taiat din greseala niste conducte in pamant
ZikiEste spital privat la Mures si pe siteul lor si Eu asa am vazut ca se deconteaza din CAS..dar suma acolo e 2000 de lei spitalizarea pt o sapt si se deconteaza numai 700 de lei- mi se pare..nu vreau sa zic prostie..

Tunde burtica de 22 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde imi pare rau,dar fi tare ...pt Mario si pt bebik ta
Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mario si sanatate multa, multa !!!

tunde, nu uita sa ai grija si de tine!!

rox 22 +

think pink

Mergi la inceput