Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com

Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

lau ra.........asta e
la omu sarac nici boii nu trag

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Sincer stiu cum e. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta zilele urmatoare. Trebuie facuta curatenie in toata casa.Ca daca vinerea viitoarea avem programata cununia, nu putem scapa fara o mica petrecere la care sa vina neamuri. Ca doar socri mei au un singur baiat si acu se insoara.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura iti doresc sa ai muuuulta rabdare si calmitate. k ai nevoie.

mai bine faceati voi nunta fara sa stie nmeni, luati 2 martori,semnati, si asta era...plecati voi 2 undeva, fara tamtam, fara nimic.

offf..mor eu p neamurile astea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Deocamdata sunt surptinsa si eu de cata rabdare am. Sa vad pana cand. Asta trebuie sa o scoatem la capat cumva.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza si de la mine!! Si o zi cu mult soare azi, de maine e uikeeendd!!. Desi nu stiu de ce sunt asa de bucuroasa, ca de dimin. nu curge un strop de apa si astia nu au anuntat nimic! Imi vine sa-i strang de gat, macar puneam niste apa aseara in cada sau ceva..

Doloress ma bucur ca ai venit cu vesti bune!! Eu n-am placenta joasa, doar lungimea colului ma stresa, insa exact asa mi-a zis si mie medicul, ca e relativ ok si sa-mi vad de treburile obisnuite. So, daca 2 zic la fel, unul de aici si unul din afara, ar trebui sa-i credem

Lorich multumesc pt. sfat, o sa iau fara Isofix si din ce-am inteles, la varsta asa mica, numai cos auto merge, nu scaun..

Intrebare: Voi cum ati facut cu prenatalul? Ati anuntat cu ceva timp inainte sau de azi pe maine? Nu stiu cum sa fac, ar trebui sa anunt ma gandesc cu vreo 2 sapt. inainte, ca sa lase pe cineva in locul meu. Numa' ca asta ar insemna sa intru prea tarziu, in loc de 15 noi. cum imi propusesem, ar trebui tocmai pe 30 noi . Pe de alta parte, cred ca e mai ok sa fie de la inceput de luna, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, legat de nasterea la privat, este adevarat ca se deconteaza ceva de catre CAS?

eu chiar am ramas in urma cu alegerea clinicii, si nu cred ca avem 2000 de euro ca buget alocat nasterii, as zice 1000 mai degraba...
nu stiu ce sa fac, as ramane la filantropia, prima alegere...

voi cum ati facut alegerea stat vs. privat?

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 21+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura,noi o sa facem asa cum a zis ralu

2 martori, stare civila si mergem la o pizza sau eventual la "la mama"
restul cu alta ocazie

dar sa strangem noi actele pt dosar
ca vad ca pana acum..........

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Neatza burtici
Vin si eu hop-top cu o alta problema care ma framanta (ca deh daca citesti prea multe...): la mine la eco de 22 sapt mi-a spus ca placenta are gradul II de maturitate; voi stiti cat de grav este asta si de la ce o fi imbatranit asa repede?

va pup

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

tierry nu stiu daca am inteles bine intrebarea, pai..sefii treb sa stie de ceva vreme ca esti gravi si ca vei pleca...ca practic din prenatal intri in postnatal +cici..deci mai dureaza pana cand revii...asa ca inlocuitor trebuie gasit mai demult. Eu totusi cred ca deja stiu, dar mai discuta cu ei. Oficial, nu treb sa anunti inainte ca intri in prenatal, eu n-am anuntat, am duc concediu si gata, insa ei staiu..ca na..eram bortzoasa pe acolo.

ziki eu-s in pom cu nascutul...sau in pod...vad eu pe und enasc; deci..exista decontare d ela CAS daca nasti la privat, suma de 2800 lei, dar dupa cum am alfat recent fiecare medic are plafon de decontat si depinde a cata esti in luna respectiva, cand ai DPN-ul, cat d e"cautat" e dr. respectiv. Concret...dupa cum mi-au spus cei de la Euroclinic, afli in momentul in care nasti..ceea ce e ....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ziki numai la euorclinic stiu k se deconteaza o parte din bani. la altele gen medlife, nu se deconteaza nimic.

MIrela pai asa e cel mai bine..
ori faci totu cap coada..si atunci faci cu tambalau, ori numai cununia, dar doar voi 2 cu 2 martori si cu asta basta.

si noi initail zisesem sa facem cununia civila inainte cu cateva luni, dar cand am pus p foiae p cine chemam la masa dupa, s-au strans peste 40 pers..si am zis. PAS. am renuntat la idee. si le-am facut p toate in aceeasi zi.
dar ne batea gandu sa facem inainte civilu fara sa stie nimeni

Lo nu stiu cum e cu gradu placentei.
la mine la 22s. inca era 0 si la 26 era 1.
nu ti-a zis nimic medicu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput