Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
rmkristine spune:
si eu sunt praf cu organizarea, se si vede de altfel ca nu mai reusesc sa intru prea des.
Corimami si Oana La multi ani fericiti sa aveti fiecare in familia ei!
Voiam sa intreb daca Protectis-ul e bun si pt durerile de burta aparute o data cu diversificarea. Denisa parca am citi ca tu ii dai Mayei.
Rebiana27 spune:
OANA votat. Ceai Babycalm am in casa inca de cand avea o luna insa Mara nu-i agrea gustul defel. Uite o idee sa reincerc!
ROXI sanatate multa lui Ivan!
ILEANA si eu m-am confruntat cu problema voastra, in urma introducerii te-miri-carui aliment nou (fructe indeosebi).La Luca am folosit un unguent pt eritem fesier preparat in farmacie. Eu l-am luat din Trainica, de langa Pucioasa si e super ok. Nu stiu ce denumire sa-ti spun pt el; eu chiar asa am cerut, sa-mi prepare un unguent pt eritem fesier.
Mai folosesc si crema de galbenele.
GABY eu-s de regula o organizata, rareori las ceva la voia hazardului. Inainte sa adorm “trec in revista”ce am de facut a doua zi. In pauze, la scoala, cand imi permite timpul, notez ce am de cumparat (astea chiar mi se intampla sa uit).
CASTELANA si eu folosesc post-it-uri lipte pe frigi pt a marca ce aliment nu mai e si trebuie cumparat. La fel procedez cu produsele pentru curatenie.
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara il intreb si eu pe ivan , zic sa fac conversatie na, mama te joci cu fetitele la scoala? zice: da; iti plac fetitele? da!, cu care te joci? care iti place tie? si el: alejandro! |
Pupa-l-as eu pe el, ca tare-i dulce!!
CORIMAMI la multi ani fericiti! OANA la multi ani fericiti si voua!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
oanaiacovita spune:
Michelle trimis parola.
Rebi,Marina
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
elba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Elba multumesc de intrebare, Robin s-a mai acomodat cu cresa, desi uneori cand ajung il mai gasesc cu lacrimi in ochi. Tantile alea imi zic ca nu prea mai plange dar cred ca ma mai menajeaza pt ca de fiecare data vedeau cum imi pica fata cand auzeam cat a plans. mai nou intinde manutele dupa mine cand il las acolo, f greu ce sa zic. pe acolo copiii intr-una tusesc, sunt cu muci etc asa ca e incubator de virusi. Eu merg sa il iau la 4 (mai devreme decat toti, cresa se inchide la 6) si cand sun la usa copilasii ce merg deja (la parter sunt copii intre 18 luni si 3 ani) se aduna toti sa vada cine a venit, cu asa o speranta in ochi ca e mamica lor de zau ca imi vine sa plang de fiecare data, i-as lua pe toti la mine dragii de ei! Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
Off Ina, sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa cresteti mari si voinici si sa aveti cat mai multe clipe frumoase impreuna!
Lasa ca priende el gustul si o sa-i placa la joaca cu copiii!
mamica lui Filip(30.04.2010)
GabyHila spune:
Haideti sa va zic ce am descoperit. O firma in Sibiu care produce pantofi de copii. Am fost ieri in vizita pe la ei si mi se par chiar ok. Talpi moi italienesti (aceleasi ce le foloseau cei de la Melania), talonete ok, piele italieneasca. Modele destul de putine dar se pot face combinatii misto. Preturile se duc undeva la max 120-130 de lei. v-ar interesa? sa ma duc sa fac poze?
oanaiacovita spune:
Gaby, nu au site?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
michelle_sf spune:
M-am dus sa il verific pe arici, deschid usa... nu-i!!! Pana la urma l-am gasit:
http://picasaweb.google.com/mihaela.sfichi/Belgia#5527867944176293314
Cum o fi ajuns asa pe muteste acolo nu stiu...
Mersi pentru parola Oana
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
michelle_sf spune:
A, uitasem, Oana sa stii ca te votez zilnic de cand ai pus linkul... si de fiecare data imi da din toate produsele, deci vreau si eu vedere din Rusia, da?
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
elba spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LAlexandra
scriu repede ai grija ca sucul de mere constipa, si cartoful constipa. poti sa ii dai mar razalit, dar nu zeama doar, ca se constipa mai tare. eu am rezolvat problema cu pruna, un borcanel si daca se chinuia tare, am pus un supozitor, sau o miniclisma, ce ai, ca sa isi dea drumul, ca daca nu face multe zile e mai tare la inceput ca consistenta. Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
am gasit borcanele para simpla.
mamica lui Filip(30.04.2010)