Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
briza_marii spune:
Vai cat am putut sa citesc azi!! Ma dor si ochii :))..dar de..vroiam sa ajung la zi cu noutatile.
Eu abia azi mi-am revenit din raceala. Sambata trecuta am fost la nunta la prietena mea din facultate, ....am furat-o si direct in club am mers. Faza e ca am plecat asa, doar in rochii, si eu una am racit. De asta am lipsit si de la intalneala din Ikea.
Cum spuneam am citit tot, dar e cam talmes balmes in capul meu.
Vreu sa urez si eu ptOana si Corina La multi ani! si o casnicie plina de iubire si intelegere, si de acum incolo!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
CORI LA MULTI ANI fericiti impreuna cu sotul tau!
Vai MICHELLE bine ca nu s-a lovit de calorifer!
Trebuie sa fim cu ochii pe ei.
Si Albert a inceput sa misune pe jos, nu mai vrea sa stea in fundulet ci se arunca in fata, pe burta si se taraste, de-l gasesc in diverse colturi prin camera.
GABY pe mine ma intereseaza ghetute sau cizmulite.
Oare ai voie sa le faci poze sa le vedem si noi?
Nu au reprezentanta si in Brasov?
Am vazut ceva ghetute de la melania, dar mi s-au parut un pic scumpe, parca 150 sau 170 lei.
Azi Albert m-a refuzat cu piureul de legume si a iesit asa bun...
Nu-i nimic, l-am mancat eu .
Sa vadem urmatoarea masa ce succes are!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
irene26 spune:
Salut dragele mele!
Multumesc mult tuturor pt mesaje si sfaturi, sunteti super dragute!
Eu tocmai ce am "aterizat" de la spital, am primit sfaturi foarte "pretioase" si anume faptul ca voi supravietui .
Revin cu detalii "picante" mai tarziu, ma duc sa mai fac cate ceva prin casa si s-o haranesc pe pitica, plus ca vreau sa citesc din urma.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
annya9 spune:
User-ul OanaI a primit: 12 litri vin, 14 bucati paine, 17 bucati ou, 6 kilograme carne
Ina_3040 spune:
Cori multi ani de acum inainte fericiti si plini de sanatate!!!
Silvia multumesc pt mesaj , ti-am scris inapoi.
Michelle ma bucur sa am vesti de la voi, desigur ca punem si noi de o intalneala, ti-am dat PM.
pupici tuturor!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
iliraluca spune:
Corina, Oana, La multi ani alaturi de soti si puii minunati.
Va multumesc tare tuturor care mi-ati raspuns de eritem. Am chemat doctorita, ne-a dat o crema de la Bioderma, va zic mai incolo, sunt in dormitor in pat, scriu de pe telef. Dai asa si se face o pelicula alba si uscata. Pare f buna, sa vedem. Child, mi-a zis ca daca nu trece cu asta sa dau cu cutaden. Voi schimba pempersi, servetele, bepanthen mi se pare ca au inceput sa il prosteasca maxim, ma rog. Trec pe produse bio. Sunt tare suparata.
Roxana, Gabi sunteti maxime cu Alejandro. Bine, si Ivan genial.
Diseara ma uit la poze si filme. Pupam si multumim inca o data pentru raspunsuri.
ellanik spune:
Cori la multi ani.daca vrei sa pacalesti consortul...stinge lumine,pune un dres lycra sa nu se simta daca esti neepilata,da un strop de parfum si retsul te descurci tu.ideea e sa doarma Petala!!!
Raluca eu folosesc pt geo numai produse bio si sunt super multumita.Uita-te pe site-ul celor de la LifeCare si comanda de acolo .Plus ca au tot felul de remedii pt diverse prbl.Eu am de la ei o groaza de produse si nu e niciunul de care sa nu fiu multumita.
Gaby fata esti belea cu frate-tau!!!cat despre pastilele homeopate si eu sunt disperata de cum trebuie luate asa ca am facut grafic pe fiecare cutie si la mine si la geo si bifez care cum s-a luat si la ce ora.Greu !!!
Michelle jur ca azi m-am gandit la tine si la socrul tau evident.Salutari la moshoc!!!
Jeni fata pe tine ce te-a apucatcu nebagatul in seama?Si tie ti-a venit cm?Hai ca in stilul asta dupa continutul mesajelor ne dam seama care cum e la ciclu.Fata termina-te !Ce? io m-am shucarit cand am intrebat de dovleac si nimeni nu mi-a raspuns concret???????
Fetelor eu am mucii pana la decolteu.Pana acum am consumat un sul de hartie si pana ma culc mai bag unul.Cred ca e de la excesul de aspirina(Ramy comentezi????)
de Oanka ce mai stiti?Era datoare cu o retzeta la mine si nu a mai intrat?O fi plecata???
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
greenfrog spune:
Intru si eu pe fuga ca de obicei:
Corimami La multi ani! multa fericire alaturi de familie si cei dragi tie!
-am achizitionat si noi azi feeder, l-am testat cu banana si Petru a fost incantat desi azi nu prea are pofta de mancare. Ieri am facut vaccin si am avut un pic de stare febrila si multa multa maraiala;
-suntem tot in gasca celor ce testeaza rezitenta mamicilor, cum foarte frumos spunea andra, ne trezim la o ora sau la doua in cel mai fericit caz si vrem sa tocanim;
-pediatra noastra ii justifica obiceiurile prin cresterea rapida si aparitia dintilor; am ajuns la 76 cm inaltime si 10,5 kg.
trimit ca maraie
ellanik spune:
Fetelor noi am putea scrie o carte privitor la comportamentul bebeilor.Acum am fi la varsta de 6 luni la care am scrie bref; boracii se scoala des si fac fitze.Hop ca s-a sculat geo si a luat-o la trap inspre laptopul meu.Fugiti!!!!!!!
Greenfrog 10 kile?????????????????????Il mai duci in brate???
PS Al meu s-a infasurat in hartia igienica cu care imi suflu nasul.Sta nemiscat.TRIMIT CA PUSE MANA PE MAUS
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
fata gaby sa stii ca sunt ok astia de aici
http://www.zapaticos.es/outlet-zapatos.html
ella ce vrei sa faci cu dovleacul? de halloween?
m.am spart de ras cu tine
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE