Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
annya9 spune:
Multumesc tuturor fetelor care au comentat la pozele lui Raducu de pe contul comun! Sunteti niste scumpe si va trimitem sarutari!!!
dayanara spune:
annya eu nu cred ca am vazut poozele, cred ca nu ai pus data si nu au aparut in fata, ma duc acum sa vad
la multe lunite si ani justina!
multi ani impreuna si multa fericire , cori
eu m-am tinut sa urez la 6 luni la toti iepurasii, dar chiar am pierdut sirul si am urat doar cand am fost pe faza
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
GabyHila spune:
Radeti voi radeti dar asa e:) ai grija cu alejandrii astia!!!:)))
eu sunt la job. nu am mai trecut pe aici de un secol si am venit sa intreb si eu oamenii de sanatate!:)
trebuia sa intru intr-o sedinta si sedinta m-am facut!
Apropo de organizare va multumesc de idei! O sa incep prin a-mi cumpara o tabla din aia de scris cu carioca si imi notez acolo.
De exemplu: trebe sa ii dau lui Piti medicamentele. cat au fost alea homeopate a fost un chin. 30 de minute nainte si dupa nu mancare si nu de baut. cum sa fac? plus ca ar trebui sa fac si eu acelasi lucru pentru piatra mea de la fiere, adica sa iau medicamente si dupa si inainte de masa. aici intervine problema. eu nu am ore fixe si nici nu gatesc. mananc din brisca:)) pe unde apuc.
Si sincer toata rigurozitatea asta.. azi aia, maine aia ma omoara. se ucide toata spontaneitatea si se duce dracu tot... offf
oi vedea.
Ileana daca ajung la vreo concluzie iti zic, parol!
Mi-e foame! ma duc la cantina sa ii incalzesc papa piticei!
Gaby
CoriMami spune:
Oana, la muuulti ani si voua, casnicie fericita!!!
cred ca o sa comand si eu ceva...dar nu pizza ca 2 saptamani mi-a facut sotul pizza in casa, buna nu zic nu, dar ne-am "intoxicat" de cat am mancat si am zis ca luam o pauza.
Roxi, Stanucel, multumim de urari
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
LAlexandra spune:
Erina, spune-mi, te rog, ce carte ai tu
Mi-am amintit sa scriu ca de la sedano aici se foloseste radacina, deci cum a zis Castelana, acea ceapa dulce, si asta o maruntesc, dar la strecuratoare, pt ca e putin atoasa.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
sensibila spune:
CoriMami – la multi ani fericiti si sanatosi impreuna !
oanaiacovita – la multi ani fericiti si sanatosi impreuna ! si pentru voi cu ceva intarziere
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Erina, spune-mi, te rog, ce carte ai tu Mi-am amintit sa scriu ca de la sedano aici se foloseste radacina, deci cum a zis Castelana, acea ceapa dulce, si asta o maruntesc, dar la strecuratoare, pt ca e putin atoasa. Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Uite titlul complet: DA 0 A 6 ANNI-Una guida per la famiglia.
Autori: Guido Brusoni, Rossanna Moretto, Leo Venturelli.
Cum spuneam in mesajul anterior e avizata de Ministero della Salute si toate foeurile pediatrice italiene. Se da de la dr, in omaggio tuturor mamicilor. Probabi sa primesti tot asa ceva.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
CORI MAMI, la multi ani fericiti pina la adinci batrineti!!!
Petrecere frumoasa diseara!
OANA, la multi ani si pentru tine si tati, sa imbatriniti frumos impreuna si sa va bucurati mereu de Eric dulce. (l-am vazut cu masinutele, e adorabil)
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
samaria spune:
Servus,mamici si pitici!
Iar fentez de la servici(hopa ca vorbesc in rime!)
Is io mai nesi,ca nu prea intru sa raspund,dar macar atata obraz am, sa intru sa-i multumesc Alinei pentru ca mi-a pus pozici pe picassa, sisa ii urez Justinei" La multe lunite fericite!"
Si sa va multumesc pentru comentariile voastre:Sanzi,Alina,Irene,Rebiana,Oana,Andra,Bluekidoo
Si sa va mai zic ca am fentat atata de la servici ca am apucat sa vad pozici de puisori minunati si mamici fermecatoare:Rebiana(Mara),Sensibila(Gia),Ina(superbul grasunas),Annya(Raducu),Corimami(Petala),Oana(Ericutz cu ochi frumosi!),Mihaela Grosan,Nibiniki si Erina...Deocamdata,atata am apucat sa vizionez,e o comunitate de bebei superbi si bebelashe-tipe de tipe!
Hopa- tre sa ies,va pupic pe toate si toti!
michelle_sf spune:
Buna fetele!!! sau mai bine zis bonjour
Ioi, nu pot sa cred ca v-am ajuns din urma... De cand tot citesc.... inca un pic si imi confisca sotul laptopul... Ce sa fac, recunosc, nu mi-am permis sa scriu pana nu am citit tot, tot. Acuma sa ma bag si eu in seama oleaca, as fi avut si eu cate ceva de zis despre subiectele dezbatute, dar acu tac si inghit ca nu mai sunt de actualitate La un moment dat am vrut sa ma uit la poze, cand colo, canci, ca a schimbat parola, si am zis "ia ca au gasit pedofilu" si m-am dat la citit pe nerasuflate dar m-ati tepuit...
Noi am ajuns bine, in avion Andrei a fost ok, a supt la bibe aproape tot timpul si nu l-a afectat, in schimb eu si sotu am crezut ca ne plesnesc creierii, tare naspa a fost
Aici toate bune si frumoase, in afara de preturi Io ma ingrozesc cat poate sa coste mancarea, noroc ca nu suntem noi mancaciosi, ca fugeam inapoi acasa (deja mi-e dor de casuta mea... )
Va invidiez ca v-ati intalnit, fetelor! Asa ca, Ina draga hai sa ne razbunam si sa ne vedem si noi. Vrei, vrei, vrei???? Da un pm cand poti sa stabilim unde si cand...
In rest, ce sa va mai zic, Andrei turuie toata ziua ta-ta de se umfla sotiorul meu in pene mai ceva ca un curcan si e tot emotionat... In fundic sta dragul de el putin, dar se plictiseste si sa da pe o parte, vrea direct in picioare... A inceput sa se ridice si in 4 labute dar nu vrea sa mearga inainte, doar inapoi
Ma duc sa ii pregatesc legumele ca indata se trezeste... Sanatate multa tuturor muciulitilor, enterocolitilor si iritatilor la poponet, la multi ani fericiti Oanei si lui Cori, spor la diete Erinei si lui Child, bafta la organizare pt Gabi si Denisa, felicitari pentru dintisor lu Ianis si Geo si Codrin si sper sa nu fi uitat nici un iepuras clontos A, si lui Jeni un pupcic sa nu se simta nebagata in zeama si tuturor, ca astea macar sunt moka si am din belsug
Si ca sa nu lipseasca din decor, socrul meu, de cand s-a nascut andrei, nu stie decat sa faca din degete asa cum fac dansatorii de muzica populara, nu stiu cum sa explic, sa clipoceasca asa.. si sa il intrebe " Cine-i acolo? "... No, ca aseara l-a apucat pe sotul meu videocall pe mess cu socrii si ghici ce transmitea socru? "Cine-i acolo? " Cand si-o lua andrei buletin cred ca tot asa o sa ii zica
V-am lasat ca se aud ceva foieli.. Am pus cateva poze la semnatura, daca va plictisiti...
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE