Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
honeybaby spune:
Aaa Roxana am luat presa aceea pt cartofi de la Ikea si am pasat cartoful dulce cu fruculita. Presa e tot in punga
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
mihaelagrosan spune:
Honey uit e poate te mai inspiri de aici legat de organizare
http://dulcecasa.blogspot.com
Uite cum eu nu am facut nimic azi, doar pe net am stat.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Honey uit e poate te mai inspiri de aici legat de organizare http://dulcecasa.blogspot.com Uite cum eu nu am facut nimic azi, doar pe net am stat. Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
si eu lafel stau cu adelina in brate si navigam pe internet....doar e sarbatoare azi
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
denisa avem noi cizme cu arici in spate si le scoate imediat si la chicco erau unele care se baga piciorul prin spate cumva, cum spunea gaby, dar nu mai iau, vreau direct pantofi de mers
da link cu sacul ala nou care nu fosneste
eric deja s.a dat la masinute si tocmai am remarcat ca va avea parul ondulat!
il intreb si eu pe ivan , zic sa fac conversatie na, mama te joci cu fetitele la scoala? zice: da; iti plac fetitele? da!, cu care te joci? care iti place tie? si el: alejandro!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
citat din mesajul lui dayanara denisa avem noi cizme cu arici in spate si le scoate imediat si la chicco erau unele care se baga piciorul prin spate cumva, cum spunea gaby, dar nu mai iau, vreau direct pantofi de mers da link cu sacul ala nou care nu fosneste eric deja s.a dat la masinute si tocmai am remarcat ca va avea parul ondulat! il intreb si eu pe ivan , zic sa fac conversatie na, mama te joci cu fetitele la scoala? zice: da; iti plac fetitele? da!, cu care te joci? care iti place tie? si el: alejandro! roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
total Ivan. Vai ce scump e.
Da, Eric e tare ondulat, deja are carlionti la spate.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
GabyHila spune:
Auleo:) vezi ca daca il intreba pe fratimeo cineva probabil tot Alejandro ar fi zis ca ii place:)))
dayanara spune:
citat din mesajul lui GabyHila Auleo:) vezi ca daca il intreba pe fratimeo cineva probabil tot Alejandro ar fi zis ca ii place:))) Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
CoriMami spune:
Hei si de la noi!
acum 3 ani pe vremea asta eram la altar, mireasa, cu al meu iubit mire, actualmente tatic de Eliza scumpa!
LML - Justina! ce frumos sa implinesti 6 lunite in asa zi de sarbatorare. Sper ca sunteti ok pe drum spre Iasi.
elanik - eu sunt ultimul om la care sa te scuzi! sa fii sanatoasa, sa treaca repede!
Deci fetelor, recunosc public, ca eu nu citesc chair tot si nu raspund la toata lumea(poate), pt ca sunt dezorganizata, vorbesc muuuult la telefon, stau mult cu Eliza pe covor mai nou sa ne jucam...asa ca eu ma scuz ca nu sunt mereu pe faza, ba chair sunt rareori pe faza aici...
Multumesc celor care au comentat in albumul meu de poze: Stanucel, Sensibila, Andra, Castelana, Ami, Sanzi, Ileana, ATB, Irene, Stefanna, Erina, Lara, Ramy, Bluekidoo, Ina (daca am omis pe cineva, iertare)
Cum serbez eu azi cu sotul?? Eu sunt varza, am incheieturile de la maini inflamate si dureroase, sunt nearanjata, casa e cu fundul in sus...pana vine el pe la 19 nu am timp si chef decat de copil...Idei?
Pupici
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
oanaiacovita spune:
Cori la multi ani inainte, fericiti si impliniti.
Noi ieri am sarbatorit comandand o pizza. SI cu casa tot intoarsa si cu bebe langa noi. Aaaa, si o bere.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
carmickey spune:
citat din mesajul lui CoriMami Hei si de la noi! acum 3 ani pe vremea asta eram la altar, mireasa, cu al meu iubit mire, actualmente tatic de Eliza scumpa! LML - Justina! ce frumos sa implinesti 6 lunite in asa zi de sarbatorare. Sper ca sunteti ok pe drum spre Iasi. elanik - eu sunt ultimul om la care sa te scuzi! sa fii sanatoasa, sa treaca repede! Deci fetelor, recunosc public, ca eu nu citesc chair tot si nu raspund la toata lumea(poate), pt ca sunt dezorganizata, vorbesc muuuult la telefon, stau mult cu Eliza pe covor mai nou sa ne jucam...asa ca eu ma scuz ca nu sunt mereu pe faza, ba chair sunt rareori pe faza aici... Multumesc celor care au comentat in albumul meu de poze: Stanucel, Sensibila, Andra, Castelana, Ami, Sanzi, Ileana, ATB, Irene, Stefanna, Erina, Lara, Ramy, Bluekidoo, Ina (daca am omis pe cineva, iertare) Cum serbez eu azi cu sotul?? Eu sunt varza, am incheieturile de la maini inflamate si dureroase, sunt nearanjata, casa e cu fundul in sus...pana vine el pe la 19 nu am timp si chef decat de copil...Idei? Pupici Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
multi ani fericiti....sa fiti fericiti ca acum multi multi multi ani...
fetita mea doarme...dar nu stiu ce poate avea, mai mult de o ora nu doarme,chiar si noaptea... pediatra spune ca este foarte bine nu are absolut nimic...ce rau imi pare ca nu poate vorbi...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010