Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
jeni_h spune:
Servus ,
n-am mai dat pe aici, am mai citit asa ....diagonal ... dar de scris Cateodata am senzatia ca nu sunt luata in seama asa ca mai bine ma abtin!
Am citit ca sunt multi bebelusi si mamici bonlaviori - dragilor, MULTA SANATATE!!!!! sa va faceti repede bine
Irene, Gaby, Honey, Roxana,Stanucel, - spr ca n-am omis pe nimeni
Oana & Child, sa stapaneasca sanatosi bebelusi vostri saculetii. Ma bucur ca am fost de folos
Vroiam sa scriu mai mult dar nu sunt in forma maxima. Piticuta mea ma solicita la maxim doar noaptea! Sunt chiauna, ziua eu nu pot sa dorm si pace! Dar ne facem noi fete mari si o sa radem de toate astea
nu in ultimul rand vreau sa urez LML si LMA pt toti sarbatoritii
acum va pupacim de va zapacim pe toate fara exceptie
cred ca merg la cumparaturi, ca tot este sarbatoare si nu fac nimic in casa.
dayanara spune:
denisa eu pun pe lista programari la medic, plata de facturi
dar activitatea de zi cu zi, spalat, calcat nu, asta e pt cand e timp
irene ti.am admirat grasunica! hai ca daca o tii tu asa , in curand te va cara ea in brate :))
lara unde esti ? participi la concursul cu poze de vacanta?
ileana imi pare rau pt kira, da asa stiu si eu, schimbat des si crema, si nu o sterge cu servetele umede ci doar cu apa si sapun
annya, child au program bun ai vostri de mese
castelana ba da si pe tine te intrebam de mango, pe toate fetele, dar ma gandesc ca tu acolo ai alte varietati
irene, lara, ioana, oanka toate fetele care ne.ati lasat mesaje pe picasa doar ca nu prea m.am prins de ele la timp
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
i.am dat mango cu mar, a mancat, a iesit bun, dar nu s.a inebunit ca dupa mar cu banana, cu piersica, para etc, probabil pt ca e prima data
oricum e f aromat
acum caut sa vad daca pot sa.i dau chirimoya:))
aviz gaby
asta de aici
http://en.wikipedia.org/wiki/Annona_cherimola
denisa rezolva.ma cu sacii, scoate.mi din cap ideea cu morga ca nu mai pot:)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
elba spune:
Happyjoy-Filip a inceput sa fie constipat de cand am inceput diversificarea.Si inainte facea rar(cam la 3 zile dar era ok consistenta)dar acum face rar si foarte tare si plange de-ti rupe inima.Am cumparat sa-i dau para,pruna.Ieri i-am dat ceva suc de mere si azi dim a facut.Am mai luat si niste supozitoare din plante sa-i pun si un siropel pt cazuri de forta majora.Iar cand mergem pe 25 la pediatru o sa-l intreb si pe el.Pana atunci tinem puminii sa nu se mai intample si incercam sa ajustam papi dupa nevoi.
mamica lui Filip(30.04.2010)
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elba Happyjoy-Filip a inceput sa fie constipat de cand am inceput diversificarea.Si inainte facea rar(cam la 3 zile dar era ok consistenta)dar acum face rar si foarte tare si plange de-ti rupe inima.Am cumparat sa-i dau para,pruna.Ieri i-am dat ceva suc de mere si azi dim a facut.Am mai luat si niste supozitoare din plante sa-i pun si un siropel pt cazuri de forta majora.Iar cand mergem pe 25 la pediatru o sa-l intreb si pe el.Pana atunci tinem puminii sa nu se mai intample si incercam sa ajustam papi dupa nevoi. mamica lui Filip(30.04.2010) |
scriu repede
ai grija ca sucul de mere constipa, si cartoful constipa.
poti sa ii dai mar razalit, dar nu zeama doar, ca se constipa mai tare.
eu am rezolvat problema cu pruna, un borcanel si daca se chinuia tare, am pus un supozitor, sau o miniclisma, ce ai, ca sa isi dea drumul, ca daca nu face multe zile e mai tare la inceput ca consistenta.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
oanaiacovita spune:
Roxi iti scot eu din cap faza cu morga. Mie nu mi se par "saci de morga" e chiar tare fain. Plus ca fermoarul se inchide in jos.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
oanaiacovita spune:
Jeni hai sa te balosesc un pic, asa de bagat in seama.
oanaiacovita spune:
Am pus cateva poze noi de azi pe contul comun.
honeybaby spune:
Roxana - pfff de alea nu uit. Deci am ajuns de unde am plecat, tot dezorganizata.
Sacul meu e la uscat. Acum am vazut unul si mai dragut, noroc ca nu e pe stoc.
Ce sa zic ... e rosu , nu fosneste, are gauri la maneci si doua animalute pe el. Deci nu-i de morga. Ma uit eu la prea multe filme.
Vb ta trebui sa ma las de glume de genul pe forum ca uite scad vanzarile la ikea.
Jeni - eu te iau in seama. Scrie in continuare
Am vazut niste cizmulite cu arici in spate....or fi ok asa sau il desface mai repede cand isi freaca piciorusele?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna