Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
annya9 spune:
Neata,
Fetelor, eu am reinceput de o saptamana cursurile de dans care ma ajuta sa revin la forma de dinaine si poate chiar mai bine. Ieri am transpirat si rastranspirat...nici nu va inchipuiti cat va poate consuma valsul vienez de exemlu si in plus de asta miscarea ma face foarte, foarte fericita.
Azi la meniu:
-dimineata: branzica cu para
-pranz: spanac cu cartof dulce si cu ousor.
-seara: doar laptic
mihaelagrosan spune:
Salut fetele
Sa stiti ca si a mea pitica se trezeste de nenumarate ori noaptea, cred ca se pregatesc alti dinti. Da macar azi am dormit pana la 8. Ma simt mai bine, ca aseara eram terminata.
GabyHila sa stii ca si eu m-am interesat de organizare, ca-s varza la acest capitol. Vezi ca este si un site Fly Lady legat de chestii de-astea de organizare, curatenie... Da eu inca nu reusesc sa ma tin de ceva. Ce ma ajuta e sa imi fac lista de seara cu ce am de facut a doua zi, fac lista pt. cumparaturi, lista de meniuri.
Meniul nostru nu e variat, eu nu-i dau fructe de-astea din import, mai ales acum ca sunt mere, pere asa delicioase. Mai dau borcanase cu fructe pt. variatie.
Meniu azi:
-ora 11-mar cu para + para in saculet
-ora 13-14- laptic san
-ora 16- piure cartof+pastarnac+dovlecel si carnita de pui
Eu trebuie sa ma apuc iar de bagaje si mi-e o leneeee
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
sensibila spune:
www.organizatiaemma.ro/node/671" target="_blank"> 15 octombrie -Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor
Cine vrea sa participe sunt detaliile in link. Eu cred ca o sa merg, cred ca o sa fie tare frumos si emotionant. Plus ca eu cum am pierdut o sarcina, care cred ca era cu gemeni, ma incanta saaprind o lumanare pt el/ea/ei.
OanaI a primit: 29 bucati ou, 7 kilograme carne, 12 litri vin
stanucel – eu stiam ca trebuie facute analize ca sa se vada lipsa de fier sau ceva nume. Mie pediatra nu mi-a zis nimic nici de analize nici ca ar avea lispa de fier
La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
child spune:
Buna dimi!
Incerc de ieri sa scriu, dar nu am reusit, Albert e tot mai solicitant!
Meniul de azi:
- para cu jumatate banana si o cupa cereale orez
- piure de legume: dovlecel, morcov, telina, ardei, rosie, ceapa, conopida+carne pui
- nu stiu inca, probabil iaurt cu cereale
Citindu-va, mi-am dat seama ca Albert mananca foarte putin!
Pe langa meniu, mai are doua mese de lapte, iar din mancarea solida nu mananca tot, decat ocazional.
De exemplu, acum, la masa de fructe a papat doar jumatate!
Si eu zic ca e dolofan la 9 kg, mai ales ca el s-a nascut mult sub greutate!
CASTELANA ioi, ce organizata esti, ce bine mi-ar prinde si mie asa ceva .
Eu niciodata nu am folosit agenda, desi, de multe ori mi-ar fi trebuit, eu le organizez pe toate in cap si incerc sa imi amintesc mereu ce e de facut, dar nu-mi iese intotdeauna.
Doar programarile la medic le am notate pe hartie, in rest, neuronul sa traiasca, in felul acesta, il mai pun si pe el la lucru
De cand sunt cu Albert acasa, chiar ca nu mai am nici un program organizat, le fac pe toate cand ma lasa Albert.
De exemplu ieri, am fost foarte harnica (am vazut ca si altii - adica ELLA), am facut curatenie in toata casa (cand fac curatenie invidiez pe cei ce stau in apartamante mici) cu Albert dupa mine si am facut si papica buna (fasole frecata cu friptura de porc).
GABY pentru ca tu si lucrezi, cred ca ti-ar prinde bine o agenda, sau cum spunea CASTELANA un calendar mare in care sa notezi tot ce e de facut, inclusiv o vizita la Brasov
IRENE imi pare rau de suferinta ta, chiar nu e pe acolo nici un medic bun sa te vada?
Pana atunci asculta-le pe fetele cu experienta, ti-au dat sfaturi foarte bune.
Legat de pozele de la inot nu am, pentru simplul motiv ca prima oara am fost cu mama care nu se pricepe, doar a filmat un pic, dar nu am program de filmulete pentru picasa, poate am timp o data sa imi instalez si programelul acela.
Dar mergem sambata cu tati la curs si sigur ne face el poze frumoase pe care o sa vi le arat!
OANA pentru tine am vrut sa intru ieri seara si nu am mai reusit, asa ca iti zic cu intarziere LA MULTI ANI fericiti alaturi de sotul tau si sa va iubiti mult, mult!
ILINCA incearca si cu demodatul dar utilul Cutaden pentru iritatia fetitei. Poate merge.
Si eu folosesc bubchen, dar Albert nu se irita prea tare.
Si neaparat, la fiecare schimbat, spalat cu sapun cu ph neutru, sau ce mai folosesti in mod normal pentru ea.
FREEDELIA si eu ti-am trimis pe mail, zilele trecute, cateva poze cu Albert. Le-ai primit?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca vreau si eu un sfat. kira e rosie la fundulet si plange cand o schimb. ce sa ii fac? Bephanten dat mereu, schimbat des, spalat dupa kk. Cred ca e mai acid kk sau pipi de la pepene galben. Plang si eu cand o vad ce plange. Delia, operatia in sine a avut rezultatul asta+regimul dupa operatie. Bine, ea oricum e slaba moarta da' se vede grasa. Ileana si Kira Maria (11.03.2010) poze |
salutare,
si noi ampatit-o si mi-a recomandat dr sa-i dau cu o crema care in compozitie zinc. Am luat din DM cea de la Babylove -cutie verzulie- si este ok, trece iritatia. E bine sa eviti sa-i dai citrice, macar doua, trei zile.
honeybaby spune:
Erina - am exagerat un pic...dar nu e normal ca sa fi tratat intr-un fel daca porti blugi si tricou si in altul daca poti sacou si camasa. Vb de institutiile publice.
Exemplu: eu imbracata elegant de la munca nu putea sa trec asa prin piata fara sa nu fluiere cineva.
Sau imbracata in pantaloni scurti si tricou din parc nu puteam sa trec pe la banca pt ca nu ma baga nimeni in seama...
Lista de cumparaturi si eu o fac si o tin pe frigider cu magnet. De cate ori o iau si o pun dublu adevizul ar ceda.
Darrr prob mea este lista cu treburi. De ex cum ar trebui sa fie : azi calc , maine fac curatenie generala, poimaine frec baia, aragazul si frigiderul..???
Vreau una concreta ca sa vad cate face cineva intr-o zi pt ca am tendinta sa fac catamai lista si nu ma pot tine de ea.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ina_3040 spune:
Neata dragi mamici,
Denisa, Ella, Oana, Sanzi, Roxana, Ileana, Castelana multumesc pt raspunsuri, ma streseaza doar ca peste tot unde merg cu el aud acelasi lucru cu grasimea. si nu as vrea sa aiba mai tarziu probleme cu greutatea si sa ma gandesc ca o fi din vina mea? desi nu ii dau nici cereale, nici biscuiti, nici banane... asa e el mai solid ca si taica-su.
Elba multumesc de intrebare, Robin s-a mai acomodat cu cresa, desi uneori cand ajung il mai gasesc cu lacrimi in ochi. Tantile alea imi zic ca nu prea mai plange dar cred ca ma mai menajeaza pt ca de fiecare data vedeau cum imi pica fata cand auzeam cat a plans. mai nou intinde manutele dupa mine cand il las acolo, f greu ce sa zic. pe acolo copiii intr-una tusesc, sunt cu muci etc asa ca e incubator de virusi.
Eu merg sa il iau la 4 (mai devreme decat toti, cresa se inchide la 6) si cand sun la usa copilasii ce merg deja (la parter sunt copii intre 18 luni si 3 ani) se aduna toti sa vada cine a venit, cu asa o speranta in ochi ca e mamica lor de zau ca imi vine sa plang de fiecare data, i-as lua pe toti la mine dragii de ei!
Irenesanatate multa. Sanatate si cavalerului Ivan
Erina mortala Daria cu "doua bile cu carne" am ras de una singura
Gaby eu pe Ebay daca vad ceva ce imi place plasez un "bid" unde poti indica suma maxima (ma gandesc cam cat as da maxim) si apoi se liciteaza pt mine pana la plafon. daca da cineva mai mult atunci sa fie sanatos... in felul asta nu trebuie sa stau tot cu ochii in calculator. pe mail ma anunta ce am castigat si ce nu. am cumparat desul de multe deja pe ebay.
Nu reusesc nicicum sa citesc din urma, sper sa apuc in pauza de masa. urez sanatate mult tuturor
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
child spune:
ERINA cu dieta cealalta, ce ai postat-o, ce mai faci? Nu mergea?
Am citit si eu dieta Rina, dar nu e de mine, ca eu nu rezist doar cu fructe dimineata, chiar daca imi plac mult.
Plus ca nu-mi plac fainoasele, asa ca in ziua respectiva, nu prea as avea ce sa mananc.
Eu tot cu monti inainte, dar cu grave scapari!
Si eu, tot ca tine, cu toate ca am multe bijuterii, tot doar un set port, rar, la ocazii le mai schimb.
Si de asemenea, oriunde merg, incerc sa ma imbrac cu o tenta de elegant, chiar daca sunt in blugi si adidasi, pun un sal sau altceva sa aiba o tenta de chic!
Se vede ca suntem de aceeasi varsta, ca avem cam aceleasi gusturi
child spune:
INA mi-au dat lacrimile cand ai scris de copiii de la cresa, mi-am amintit de anii in care am lucrat la leaganul de copii si toti copiii imi ziceau mama...
LAlexandra spune:
CATELANA, multumesc mult pt traduceri. Nu as putea sa ma supar.
Soacra-mea e romanca, bat-o vina, doar ca e olteanca care sta de vreo 5 ani in Italia...iti dai seama ce combinatie.
Blukidoo..nu vad unde sa votez. Ai grija ca la celalalt concurs am fost si in juriu si a fost descalificata o fata ca a trimis sa fie votata, desi nu scria nimic in regulament si...desi toata lumea cam asta face.
Va las, merg sa beau repede o cafeluta
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010