Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Gaby, cum incerci tu sa te organizezi. Sa imi spui daca reusesti, mie nu imi iese. Si eu tot cu flow da' la mine e tare puternic debitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita User-ul OanaI a primit: 28 bucati ou, 11 bucati paine, 7 kilograme carne azi am fost ceva mai darnica...:))
am vazut filmuletul cu eric e scump foccc...rad singura in fata calc.....sa iti traiasca...
tu spuneai ca bebelusi dupa 6 luni ia in grutate cam 250 grame lunar

...se considera ca un sugar sanatos creste in primele 4 luni cu aproximativ 750g/luna, in urmatoarele 4 luni cu 500 g/luna si in ultimele 4 luni ale primului an cu 250 g/luna. eu asa stiu ca trebuie sa ia in grutate 500 grame la sase luni,dupa opt luni ia 250 grame...

(sper sa nu ma insel,nu mai stiu acum daca este bine)

dr.a spus ca este dezvoltata bine, dar eu ma asteptam la ceva mai mult pentru ca mananca foarte bine...ma asteptam sa fi luat mai mult de 500 grame...asta este bine ca ne-a facut vaccinul...

aaa am uitat sa intreb voua v-a dat la bebelusii peste sase luni sa dati fier copilului? mie mi-a spus ca se face carenta de fier dupa sase luni,asa cum dam vigantol se da si fier,eu nu am inceput inca sa ii dau,astept sa faca sase lunite...
mutumim frumos...
o zi buna

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby stai linistita joy a avut o forma usoara, se face analiza doar in cazuri grave de dehidratare cand se ajunge la internare perfuzii etc
tu cu sarurile ai rezolvat.o perfect! ai facut foarte bine

ivan are o viroza, virusi , eu oricum sunt obisnuita cu asa ceva, deocamdata a luat leo, el e cu muci si tuse, pe silvana n.am cum s.o feresc, ii tuseste direct in fata :))
doar ca ea a avut muci cum am zis, foarte putini, sper sa nu mai faca nimic

de organizat cu lista pe frigider sau in computer e cel mai sfant

multumim de urari de sanatate si de mango

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia- fata apendicul acolo ca nu are la toata lumea acelasi efect. Eu m-am ingrasat dupa operatie.
Pai daca stai cateva zile in pat ce poti sa faci inafara de a baga in gura ??

Eu daca "go with the flow" stau toata ziua pe forum

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia lasa ca la reclamele voastre, ergouri, john care pozeaza pt chinezi, zau daca nu faceti mai multi bani decat coleman :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Stanucel- eu zic ca fetita ta a luat foarte bine in greutate, nu pot sa ia chiar la fix cat se spune. Mihai a luat 500g in doua luni, o sa vedem acum la vaccin daca a facut progrese. In schimb a luat bine la lungime (acum sunt nevoita sa-i dau body uri pentru 9 luni).
Fierul - eu stiu ca se da doar in urma analizelor. Se spune ca rezervele de fier se epuizeaza in jurul varstei de 6 luni - de aceea se recomanda introducerea unor alimente care contin fier. Asta nu inseamna ca gata - a implinit 6 luni s-a terminat fierul.
Alina - legat de toaleta de la gradinita: am vazut gradinite unde toalete sunt in aceeasi incapere existand doar zid despartitor intre ele. Cand merg la toaleta merg cu toata grupa si - chiar daca exista toalete desemnate pentru fetite si pentru baietei, ei tot se vad. Mie mi se pare normal - sunt la o varsta la care nu percep nimic rusinos in "nuditatea" celuilalt. Cum ar putea educatoarea sa supravegheze 25 de copii sa nu se uite unul la celalalt cand merg la baie? Plus ca pentru somn se schimba toti in clasa, din greseala isi trag si chiloteii jos odata cu pantalonii . Stefan face la toaleta "ca fetitele", o sa invete el mai tarziu "ca baietii".
Ieri am coborat salteaua la patut, azi gustam supica de morcov... maine, poimaine il insor
Spunea cineva ca trebuie sa-l tina de maini (scuze am uitat cine) cand ii da sa manance. O solutie ar fi sa aiba si el o lingurita si un castronel gol, ca sa "manance" si singur in timpul mesei.
Ce bine ca azi e sarbatoare, ca pot sa ma uit fara remuscari la teancul de rufe .
O zi frumoasa va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vreau si eu un model de lista ca nu pricep si pace cum ar trebui sa arate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Erina- mi-am adus aminte de ce povesteai tu. nu cred ca are legatura cu felul cum arati. Aici esti catalogat dupa haine. Daca vrei sa fi bagat in seama trebuie sa-ti pui tocuri, o tona de farduri, una de parfum, camasa fina ,si doua lanturi de aur...

Honeybaby, la noi intradevar e overrated asta cu haina face pe om dar sa stii ca nu e neapart nevoie de tocuri, eu port o data pe an si nici de bijuterii ca am mai multe seturi dar sunt cu acelasi inel, lant si cercei de multi ani.
(Eu ma imbrac cu o tenta de elegant oriunde as fi)

Asta e tara, nu ai ce-i face...

Cu lista la mine cel mai simplu cind tineam dieta spre exemplu fac in Word sau Excel un tabel simpu cu casete pe zilele saptaminii si treci acolo obiectivele sau rezultatele dupa caz.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria cind a sosit David a remarcat ca e diferit. Ce are bebe?-cuc, ce are Daria-pasarica. Intii a intrebat ce are bebe lipit acolo? Doua bile cu carne si-a raspuns tot ea. O perioada tot sublinia diferentele acum i-a trecut curiozitatea dar mai aminteste rar ca baietii fac pipi din picioare-asa a vazut ea la gradinita.

BABYANGEL astazi pun din nou un pic de rosie la supa crema, sa vedem daca are acelasi succes.

DELIA voi aveti un program foarte variat si interesat! Excelent! Imi amintesti de mamicile de expats din Japonia care mergeau pe tricicleta alturi de copiilor la scoala. Foarte active!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Vreau si eu un model de lista ca nu pricep si pace cum ar trebui sa arate.

la lista de cumparaturi e simplu:
in bucatarie am pe frigi un teanc de autoadezive si acolo scriu cand un ingredient lipseste, s-a terminat sau tocmai am desfacut ultima sticla ( de ex la ulei, cand desfac pac scriu in lista, se intampla sa nu ies chiar in ziua urmatoare la cumpa si scriu din timp)

Apoi in prima perioada a lunii la noi erau platile:
mai intai faceam un cumul al cheltuielilor mari si in functie de asta schimbam ceva bani in moneda loicala.
facturi ( majoritatea le faceam on-line dar erau si de mers personal
apoi plata chiriei
apoi plata carte credit
aici imparteam pe zile pentru ca exista o limita a platilor on-line si nu puteam sa le pun pe toate la gramada, de asta trebuia un plan de atac.

apoi am mai zis am un calendar mare ca agenda saptamanala cu linii tip dictando unde-mi scriu acolo inclusiv zilele de nastere, sunt situatii in care evenimente neprevazute te fac sa uiti sa-i feliciti pe cei dragi.

apoi in functie de ce apare: coafor, curatatorie, ai promis ca suni pentru o informatie, intalniri cu ora...etc.

dimineata eu mananc intotdeauna cu sotul si punem tara la cale, el imi zice programul sau, eu ce am de gand sa fac, uneori se schimba programul, se mai reporteaza sarcinile...in functie de situatie.

in fine

castelana mami fericita

Mergi la inceput