Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Alexutza eu am o conformatie nasoala rau. Port 40 la pantaloni... De aia vreau eu 55 de kg, sa scad si eu la masura 38 la haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua.
multumim d eurarai cris mario, lucia 200. facem cinste cu ce va pofteste voua inimioara.. facem 9 luni!!!!!!!!wowwwwwwwwwwwww! cand au trecut?

voiam sa va zic ca mie mia intrat indemnizatia pe card de ieri aproape iam cheltuit. va pup si un we frumos va doresc. noi plecam azi la iasi.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Multumim de cinste si we placut!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Trec la altceva...oare e normal sa slabesti f. mult cand alaptezi?..eu inainte sa raman insarcinata aveam 53 de kg....in sarcina am mai adunat vreo 12..acum am 48...toata lumea se uita la mne si imi spune sa mai mananc...ca sunt prea slaba....
...dar eu mananc..altceva nu stiu ce sa fac....

Week-end placut si cu mult soare!!!!

Mami fericita!

io nu mai vorbesc cu tine!
vrei sa ma omori?!?
zi repede cate kg vrei,ti le trimit gratis

sper ca intelegi de gluma...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

da da da

dau si eu cateva!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

multumim de primire si urari, intr-adevar e ok aici, si intretinerea e mai scumpa dar serviciile sunt altele, ai instalatori, electricieni, oameni care se ocupa de satelit pe care ii poti suna/chema la orice ora ai vreo problema. A meritat schimbarea pe aceeasi chirie.

Yannis e bine, ii place atat de mult la noua locatie incat de duminica a inceput si el sa mearga de-a busilea! si bine am facut ca ne-am mutat, are un living mare de 32mp pe care sa se tarasca ca un mic viermisor

Cris D spor la shopping! vezi acum ca ati vandut casa sa nu spargi tot in Germ Eu sunt mare amatoare de coffe in Dorobanti si vin cu placere intr-o zi asa frumoasa sa putem tine pufuletii afara sa nu se afume. Sau poate stam la cofetarie daca nu se fumeaza

Micki cu fumatul e ok, avem o hota minune, daca fumam sub ea nu se simte pic de tigara in casa. Chiar cand au venit prietenii in vizita eram 4 inghesuiti sub hota la fumat si vine cineva din living sa intrebe ceva si face aaa voi fumati? ce minune e asta de nu vine fumu in casa? so ...atata timp cat Yannis nu se taraste prin zona suntem safe.

Hai sa pun si eu o intrebare dureroasa: indemnizatia? a primit cineva?

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

la pranz nu erau banii pe card. acum sunt!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Livia 48???? ce inaltime ai?

Am 1.65....cam asa ceva...poate am mai scazut..de batranetile astea!Ce sa le faci?

Mami fericita!

iti da fata, kile cate vrei. Ca la 1.65 ai mei am 66 kg. Deci pe alese. De unde vrei? Ce zona? Servim de oriunde!

Titi nu dau, ca-s rezervate sefului!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

Citat:
vrei sa ma omori?!?
zi repede cate kg vrei,ti le trimit gratis

sper ca intelegi de gluma...

Trimite vreo 3 kg..ca scap sa ma psalogeasca sotul a ca..mananca, mannca...acum de vreo 10 zle m-a pus la cura cu oua de prepelita......nu-s rele dar nici bune...

Mami fericita!

livia,MP minte...de cand ma ameninta si ep mine k imi trimite...akm am 51-52 kg...si as mai vrea vreo 5...dar nu se lipesc de mn deloc....ce cura e aia?...de ingrasare???

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Iti dau eu cateva. Vrei? Si daca vrei cura de ingrasat, te invitam la masa cu noi. Se bat lupii...

Mergi la inceput

sa va mai dau un banc...

- Ieri am prins cea mai mare captura din viata mea, povestea vecinilor un pescar. Un crap, care, cand l-am cantarit, avea 8 kg.
- Da, confirma baietelul pescarului, si tata a fost asa de bun ca l-a dat pisicutei sa-l manance…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

sa va mai dau un banc...

- Ieri am prins cea mai mare captura din viata mea, povestea vecinilor un pescar. Un crap, care, cand l-am cantarit, avea 8 kg.
- Da, confirma baietelul pescarului, si tata a fost asa de bun ca l-a dat pisicutei sa-l manance…

foarte tare bancul :)

daa...vin cu placere,dk e vorba de ingrasat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cris m,eu dau,cred ca a fost problema cu curierul ,ca nu ai primit dar stai linistita,ca pot onora ambele comenzi...si a ta si a liviei...este de unde
mai tre' rezolvat cum sa le trimit sa le si primiti, ca daca vin iar inapoi,n-am facut nimic

danasor,imi pare rau ca ati fost bolnavioare; sper ca acum mica printesa in mov se simte bine

btw...io nu spun nici moarta cate kg si ce inaltime am...secret de stat

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Noi am avut rubeola. L-a vazut iar medicul, si asta e concluzia. Bne ca am scapat asa usor.

Mergi la inceput