Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Multumesc! Poze deva de la destrabalare? Artificii? Nebunii? Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui nisoare) |
n-am stat la artificii sa nu se sperie de bubuituri.
Oricum dormea deja cand au incepu!
am o poza de la concert, o sa incarc acushik!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui micki_mica
la pranz nu erau banii pe card. acum sunt! Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
da,da dupa-masa au intrat si la mine banii
Multumesc fetelor de raspunsuri
de Yannis
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca
Inseamna ca ""chiar ma gheia o pauzasc" dar cursorul meu fuge printre litere si de data asta n-am vazut. asa ca au fuzionat cuvintele. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
daca nu explicai pe cuvant ca aveam la ce sa ma gandesc la noapte!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 buna dimi si de la noi! Acum isi face somnul de frumusete.... Si eu ma delectez cu voi.... Noi am fost ieri la cumparaturi...si am tocat bani pe geci de iarna...pt. bebe si blugi pt mama....Pe ati l-am lasat deoparte...altadata..Azi ma simt extraordinar ca vine WEEK-END-UL..si sta tati acasa...si eu sunt libera....URAA!.... Alexandrul meu' a inceput sa badaguie papa ma-ma, ga-ga...chestii filozofale...ce mai..si bodoganeste toata ziua ca o baba-ca dau televizorul la maxim sa pot auzi ceva - parca as avea ce Mie una mi-e dor de un show...sa dansez sa ascul mizica la maxim...oare m-am tacanit????Si cred ca sambata seara il pasaportez pe micul la mama si stam si noi cu prietenii..ca avem 2 ani indata decand nu ne-am mai "facut de cap"...Vom vedea ce spune si ati..ca el e mai linIstit ca mine...eu sunt zgubilitica Trec la altceva...oare e normal sa slabesti f. mult cand alaptezi?..eu inainte sa raman insarcinata aveam 53 de kg....in sarcina am mai adunat vreo 12..acum am 48...toata lumea se uita la mne si imi spune sa mai mananc...ca sunt prea slaba.... ...dar eu mananc..altceva nu stiu ce sa fac.... Week-end placut si cu mult soare!!!! Mami fericita! |
si eu slabesc vazand cu ochii
sapt trec aveam 52 acum am 50
oare-s bolnava?
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
leucocitele pot fi mari si de la o banala raceala sau o infectie urinara asimptomatica, dar presupun ca nu ai facut analize numa racita si cred ca ti-au facut si o proba de urina. Acum cu proba de urina...am auzit din surse sigure ca cik daca vad lichidul-urina de culoare normala, consistenta normala, fara depuneri nici nu ii mai fac analize, zic ok asa numa din ochi. Stiu pe cineva care a dus fanta si i-a iesit urocultura ok... de Yannis |
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza multumim de primire si urari, intr-adevar e ok aici, si intretinerea e mai scumpa dar serviciile sunt altele, ai instalatori, electricieni, oameni care se ocupa de satelit pe care ii poti suna/chema la orice ora ai vreo problema. A meritat schimbarea pe aceeasi chirie. Yannis e bine, ii place atat de mult la noua locatie incat de duminica a inceput si el sa mearga de-a busilea! si bine am facut ca ne-am mutat, are un living mare de 32mp pe care sa se tarasca ca un mic viermisor Cris D spor la shopping! vezi acum ca ati vandut casa sa nu spargi tot in Germ Eu sunt mare amatoare de coffe in Dorobanti si vin cu placere intr-o zi asa frumoasa sa putem tine pufuletii afara sa nu se afume. Sau poate stam la cofetarie daca nu se fumeaza Micki cu fumatul e ok, avem o hota minune, daca fumam sub ea nu se simte pic de tigara in casa. Chiar cand au venit prietenii in vizita eram 4 inghesuiti sub hota la fumat si vine cineva din living sa intrebe ceva si face aaa voi fumati? ce minune e asta de nu vine fumu in casa? so ...atata timp cat Yannis nu se taraste prin zona suntem safe. Hai sa pun si eu o intrebare dureroasa: indemnizatia? a primit cineva? de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo Noi am avut rubeola. L-a vazut iar medicul, si asta e concluzia. Bne ca am scapat asa usor. |
aha...
s-au hotarat?!
Lillo spune:
citat din mesajul lui lorex
aha... s-au hotarat?! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Mda, dupa ce am bagat o sacosa de medicamente in el. Cica a evoluat usor atipic din cauza antibioticului care intarzie eruptia....asa o fi...
cris.dogarel spune:
lillo, pacat ca au dat antibiotic si atatea medicamente...dar bine ca e bine. a adus capritza de la gradi sau..?
ALEXUTZZA, ce hota e aia minune, ma? ma rog, eu ma "rezerv" pt intalnirea la cafenea, ca acasa nu am unde. ca sa nu zic ca nu am fumat deloc, deloc pana acum. cica e ok daca nu alaptezi cateva ore dupa. numa ca ema e si ea o jijica mica si i s-a pus pata pe tzatza rau de tot, incat nu am orele alea "dupa" nicicand. sau vrea sa nu ma apuc io de fumat
vobitzi de funie/kile in casa spanzuratului. adik sunt ok, dar cu drobul de sare/cofetaria asta aproape rau. am bagat cremshnit, krantz, praji cu crema de cioco si frishca, tort principessa, tot cu cioco muuulta. si ne-am mutat doar de 5 zile!!!
sa vezi ca o sa regret zilele cand toate magazinele erau departe, greu de ajuns/rar de mancat praji.
for the record: m-am mutat la 53 de kile.iar eu sunt multumita cu 55-57, deci
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
mamidepuiuti spune:
lillo nush ce sa zic...cum adik... nu i-a palpat ganglionii data trecuta,i-a prescris o gramada de antibiotice,iar acum zice ca a fost rubeola? eu as schimba medicul...sincer...mi-ar fi frica sa-mi las copiii pe mana lui altadata...
bine ca e bine piticul acum
voi toate slabiti?
lasa,cuscra,ca vii tu in germ...si aici sunt pline deja magazinele cu de toate pt craciun(a se citi toate dulciurile posibile)
mami de Radu si Alex
asa creste Alex