Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 bonjurica Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
Bonjurea
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
mamideandrei spune:
hai salut!
noi am tot fost pe afara, ca e asa cald si bine!!! pe bune! soare si cald! acum am mancat si asteptam sa termine mami curatenia la noi in Dormitor sa-l bag pe Andrei la somn! si da! pe langa faptul ca Andrei e un alintat de cand ne-am mutat la Braila, ma fac si eu alintata! de mami ; nu tu curat, nu tu mancare, doar daca am chef sau vreo pofta, ma bag la ceva, daca nu, oricum face ea ; noi in schimb ne tinem de plimbari, toata ziua!
X_ggg, multam de intrebare, sotz e bine, ne ducem dorul unul altuia, el are doua de dus (doruri)
fetelor, eu am luat de la farmacie , de la Fiterman, sirop Propolis C, are si vitamina C, pentru imunitate, dr mi-a spus sa-i dau o luna in fiecare zi, apoi 20zile cu 10 pauza, putem merge pana in primavara cu el! e natural! sper sa va foloseasca si voua!
Monikus, cum merge cu siropul de tei?
Aleximi pae rau ca trebuie sa mai stati in casa pana luni;
va pup pe toate, ma duc la cosmetica sa ma tratez, pensez, vopsesc; am culcat copilul si fuggggggggggg! va pup!
ANDREI
kemsy spune:
Salutare dovlecime!
Alex, ma bucur ca Zeina a papapt primul biscuit!! Pup printesa frumoasa!
x_ggg, si la noi se practica mancatul cu jucariile alaturi. Sau cu linguri pe care sa le roada. Sau cu farfurie in fata in care sa bata. Sau cu capace de borcane sau sticle!Sunt multumita ca mananca!
sabina, ce super ca se organizeaza asa activitati la voi Bravo!!Frumoase pozele si printesele din ele!!
cristina_ana, am vazut pozele de la intalnire, aratati toate implinite, sunteti frumoase!!Iar dovleceii sunt pe masura voastra!!
Mai am de vazut pe mail poze de la nunta, de citit carticelele cu retete (noi tare saraca avem imaginatia la capitolul asta, inca prestam legume fierte sau la cuptor, cu branzica sau carnita, fara sare) si de vazut poze cu Mihnea dezmotatul!
L nu doarme de dimineata, e ca un zombie. Merg sa-l mufez si sa facem somnul de amiaza (Doamne ajuta!!)
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
diana_n spune:
Scuze ca scriu fara legatura cu vreun subiect, acum mi-am amintit.
Pentru copilasii care nu mananca asa de bine cum ar dori mamicile lor, regula de aur e sa nu vii in fata lor cu un castron plin varf, e coplesitor pentru ei.
Intr-un castronel se pun 4-5 portii mici, le mananca si o sa mai ceara. In final mananca tot castronul, speram.
alex25 spune:
Ca tot de vorbea despre retete si papa de bebei, eu astazi am facut o reteta care a iesit delicioasa si mandra a fost destul de incantata de ea. O scriu aici, poate ajuta pe cineva:
Conopida cu broccoli si rosii gratinate
Ingrediente:
- o floare potrivita de conopida
- 3-4 rosii (eu am folosit rosii decojite la conserva0
- cateva buchetele de broccoli
- 2 morcovi
- un fir de praz (eu am pus o ceapa mica)
- un paharel de smantana
- 100g cascaval ras
- 3 galbenusuri de ou (eu am pus si putin albus)
- 2-3 linguri de ulei de masline
- un varf de cutit de sare
Mod de preparare:
- conopida si brocoli se desfac in buchetele mici, se spala in apa rece si se pun la fiert, pana se inmoaie putin
- morcovii si prazul se taie rondele
- o parte din rosii se curata de coaja, iar restul se taie felii subtiri
- se ia un vas termorezistent, se unge cu ulei de masline si apoi se adauga legumele in straturi
- peste legume se adauga un pahar cu apa si un varf de cutit de sare si se baga la cuptor 15 minute
- rosiile decojite se paseaza la blender si se adauga peste compozitia din tava si se mai lasa la cuptor inca 10 minute
- smantana se amesteca cu galbenusurile de ou, apoi se toarna in tava
- deasupra se pun rosiile taiate felii si se presara cascavalul ras
- se mai lasa in cuptor inca 10 minute
Pofta buna!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
danangie spune:
X_GGG ati avut un menu bun.
ALEX
Pana la urma lui Ale i-am facut paste cu ton , iar lui Mattia broccoli cu mozzarella.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
Ellenuta spune:
salutare fetele
frumoasa zi azi .. am stat mai mult pe afara. anna vrea sa mearga numai in picioare, tipa cand o pun in carut .. cred ca in maxim 1 luna o va lua singura la picior ..
diana ce scump e peter .. legat de jucarele, hmm .. da si la noi masa se desfasoara tot asa. mereu are ceva in mana sa invarta caci isi pierde interesul si incepe sa se agite in scaun ..
bia felicitari pentru reusita!!! si sanatate multa!
mamideandrei lasa ca e bine si asa .. mai stai si tu sa te odihnesti. ce bine e sa fii la randul tau rasfatata ..
alex multam de reteta, suna tare bine.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
diamar78 spune:
Sal!
Mie nu-mi vine sa mai gatesc nimic ca am 2 mofturosi acasa. Cel mic bea titi si la cel mare daca-i dau toata ziua banana cu branza si cascaval si dulciuri e foarte bine.
Astazi am iesit si noi afara dupa 5 zile de stat in casa. Continuam inca 4 zile cu antibiotic dar pot sa-i scot afara daca e frumos.
Biaz, sanatate puilor.
Diana, ce bine ca ai trecut pe al noi. Te simt asa de relaxata cu 2 copii, la tine pare usor orice.
Eu acum sunt cam ocupata cu neveste disperate si anatomia lui grey seria 7.
Raluk, Dana, Monikus, gata pregatirile pt maine?
Danangie, abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
biaz29 spune:
Multumesc mult, Ellenuta.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Ioanna81 spune:
va fata!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!