Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!Eu ma uit la "dansez pentru tine",voi ce faceti?Paul patruleaza prin casa ,si eu aici cu voi cu un ochi,si un ochi la tv.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu sunt prin zona dar ma duc la somn
Vroiam doar sa-i zic lui Alex ca pozele de la nunta sunt superbe . Mi-au placut mult, si cele alb-negru si detaliile surprinse!!Tie iti vine bine tare culoarea si coafura aricita. Zeina e o frumoasa, iti seamana tie. Mireasa era ruda cu tine?CA PARCA SEMANATI. iAR LOCATIA, SUPER FAIN RESTAURANTUL!!

Noapte buna!!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Intru si eu la ceas de seara si atunci 2 minute.

Bineinteles ca sunt nerecuperata. Nu am fost in stare sa citesc nici macar cele cateva pagini scrise. Din pacate, speram sa fi dat lovitura cu siropul meu dar iata ca nu e asa. Noaptea trecuta nu cred ca am prins sa dorm mai mult de 1 ora si aia asa din franturi. Efectiv nu stiu ce il supara. Il dau cu dentinox, i-am dat si nurofen poate il dor dintii/maselele prea rau... efectiv nu mai stiu cum sa fac. Am tot sperat ca la 3 luni o sa fie mai bine, apoi la 6 apoi la 9, la 12 acum trebuie sa renunt la a-mi mai fixa teluri pt ca risc sa fiu dezamagita. Cred ca trebuie sa inghit, sa ii multumesc lui Dzeu ca e sanatos, ca ia in greutate, ca mananca bine, ca e plin de viata si sper ca viata sa imi rezerve si momente de odihna cand va mai creste.

Una peste alta, acum un an ma rugam la Dzeu sa ma ajute si sa nasc a doua zi. Simteam ca nu mai pot cara burta care devenea foarte grea si in acelasi timp ziua de 16 insemna pt noi si ziua casatoriei. Ne gandeam cam pe la ora asta cat de minunat ar fi sa se nasca chiar pe 16. Ei bine Dzeu mi-a auzit rugile si m-a rasplatit cu un baietel minunat. Un baietel care urma sa imi schimbe viata complet. Cine ar fi zis ca voi in stare sa rezist un an fara sa am o noapte in care sa nu ma trezesc de mai putin de 5 ori, un an in care sa tresar la orice zgomot cu gandul ca ceva rau i s-ar putea intampla copilului meu. Ei bine sper sa ma intareasca Dzeu si de acum incolo sa le pot duce pe toate si mai ales sa pot sa ma bucur in continuare de fiecare planset de fiecare zanbet, de fiecare clipa ce trece alaturi de copilul meu.

Stiu ca multe dintre voi mi-ati fost alaturi de la inceputuri, altele de la un moment dat si stiu de asemenea ca am prietene bune in unele dintre voi. Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine in acest an greu dar si minunat in acelasi timp.

Sper ca noaptea asta sa fie mai linistita si maine sa putem face ultimele pregatiri. De fapt, noi nu il vom serba maine ci duminica pt ca numai atunci am gasit liber la restaurantul nostru preferat unde acum 5 ani am facut si nunta. In orice caz maine o sa alergam dupa baloane, hainute si alte nimicuri care sigur ne vor trebui duminica.

Nu stiu cat voi putea intra maine dar voi incerca. In cazul in care nu o sa reusesc, va multumesc anticipat pt toate gandurile voastre bune care vor veni catre noi si va ofer virtual tot ce va doreste inima.

Va doresc o seara placuta si un weekend minunat asa cum imi doresc si pt noi.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus am intrat hotarata sa-ti vorbesc stiind ca poate maine nu voi putea intra. M-ai emotionat, si eu lacrimez deja de cateva zile de emotie. Si acuma seara mi-am amintit in amanunt toate detaliile de acu un an. La noapte sigur nu dorm de emotii si la 6:40 dimineata imi voi strange puiul in brate cu toata dragostea care n-as fi crezut ca exista pe lumea asta .

Va doresc sa aveti un weekend frumos, maine sa serbati voi impreuna, si duminica cu familia si prietenii. La multi ani! Si sa fie sanatos, dormicios, mancacios si cuminte. Si fericit! Va pup!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monikus am intrat hotarata sa-ti vorbesc stiind ca poate maine nu voi putea intra. M-ai emotionat, si eu lacrimez deja de cateva zile de emotie. Si acuma seara mi-am amintit in amanunt toate detaliile de acu un an. La noapte sigur nu dorm de emotii si la 6:40 dimineata imi voi strange puiul in brate cu toata dragostea care n-as fi crezut ca exista pe lumea asta .

Va doresc sa aveti un weekend frumos, maine sa serbati voi impreuna, si duminica cu familia si prietenii. La multi ani! Si sa fie sanatos, dormicios, mancacios si cuminte. Si fericit! Va pup!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Esti o draguta. Ai mare dreptate. Si eu trebuie sa iti urez tie si Danei la multi ani pt copilasii vostri minunati si sa va doresc tot ce e mai bun pe lume. Sunt sigura ca maine va fi o zi de neuitat pt fiecare dintre noi. Va pup cu mare drag.

Acum spun noapte buna tuturor pt ca sper sa prind macar o ora de somn.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ALEX

RARES

ANA

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

RARES ANDREI sa fi sanatos,sa cresti mare,sa fi cuminte si sa-ti asculti parintii..

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

ALEXANDRU DANIEL sa fi sanatos puiule,cuminte,norocos,voios si sa-ti bucuri in fiecare clipa parintii... un baiat frumos...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

ANA ELISA sa cresti mare pui mic,sa fi sanatoasa,frumoasa,cuminte si sa te bucuri de fiecare clipa a vietii alaturi de parintii tai..

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce zi speciala avem azi, cu sarbatoriti dragi si scumpi!!!

ANA

ALEX

RARES

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!

ANA sa traiasca!
ALEX sa traiasca!
RARES sa traiasca!
LA MULTI ANI!!

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, noroc cu carul, mult bine si minte!

Astazi este o zi mare,
Ana, Alex si Rares sunt in sarbatoare,
Dovleceii anisorul il implinesc,
Si parintii cu ei mult se mai mandresc.
Ana este o dulceata,
De fel tare isteata,
Alex este un frumos,
Si cu mami tare dragastos,
Rares e un scumpisor,
Sa-l pup eu pe al lui perisor!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput