Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Astazi e sarbatoare mare,

Avem o printesa frumoasa si delicata ce isi sarbatoreste prima ei primavara:

La multi ani draga frumoasa Ana!!

Si doi flacai,voinici si deja "barbati ce azi isi sarbatoresc prmul anisor.

La multi ani Rares!!
La multi ani Alex!!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ana
Alex
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Zi mare azi, cu atatia sarbatoriti...
LA MULTI ANI, puisorilor de Dana, Raluka si Monikus!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa cresteti frumos, dragilor!

Va imbratisez dragele mele si va doresc un weekend placut!

Noi suntem bine , ceea ce va dorim si dvs.!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

LA MULTI ANI RARES!!!!

Iti doresc ca anul ce-l implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Multi ani fericiti!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANA!!!!

Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani, printesa dulce!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEX!!!!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani, arici pogonici, iubitor de tzitzici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La multi ani Ana !

La multi ani Alex !

La multi ani Rares !

Sa cresteti mari,sanatosi ,sa va bucurati parintii zi de zi si Dumnezeu sa va dea numai lucruri bune si frumoase!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Vai ce urari frumoase ati facut fiecare !!
Monikus am lacrimat bine la ce ai scris, parca te vedeam spunandu-mi ,in fata mea toate astea,si te simteam fericita,fericita ca ai copilasul tau langa tine.Ma rog la Dumnezeu sa il linisteasca pe Rares,sa ii dea somn odihnitor noaptea sa te odihensti si tu,sa ii dea noroc ,sanatate si sa ii aduca in preajma oameni buni. Va pup ,sa aveti parte de petrecerea visata .
Raluka Ma gandeam la tine aseara,aproape adormita,oare ce faci . Ma gandeam ca il plimbi in brate pe Alex,la san,adormindu-l si rememorand anul ce tocmai a trecut,de la primul contact vizual si tactil cu Alex,la mersul in picioare,udatul florilor si alintatul la tzitzi. Ma gandesc la voi,cele carora nu le dorm puii sau adorm foarte greu,cata putere trebuie sa aveti, cata dragoste pentru copilul vostru,cata stapanire de sine,sa adormiti ,dormiti cateva minute si va treziti im plans de copil ca si cum ati fi dormit toata noaptea,odihnite si gata sa fiti treze pana adoarme din nou copilul. Va admir !
Va doresc voua,celor cu copilasi cu somn dificil sa aveti nopti usoare si copii dormiciosi , si anii din viata de mama sa fie din ce in ce mai frumosi !
Dana,sa iti creasca mare fetita,sa te bucuri de ea,sa ai parte numai de bucurii! Asteptam poze cu Ana la implinirea anisorului,stii,da? Ti-am spus pana acum cat de mult imi place ce ai scris sub nick? "dream it,do it" ar trebui sa fie dictonul multora,cei mai multi se opresc la "dream it" ,si continua cu "do something more facile".

Mai eu am o bucurie asa in suflet,ma uit la PAul si parca nu imi vine sa cred ca se face mare ! Aseara am fost la magazinul in care am lucrat eu ,si fiind la sotz in brate,a inceput sa exclame cand a vazut un om drag mie,cu care sporovaiam mult in timpul sarcinii "nenea " ,Vali surprins,a repetat " da,nenea!" si a mai spus inca o data . Eu ii mai spuneam "nenea" cand treceam pe langa oameni cu barba alba,sau la poze,dar credeam ca nu ma baga in seama. Si de doua zile incearca sa se urce pe pat,dar e prea inalt.De coborat ,e tot kamikaze,dar acum nu se mai arunca cu capul inainte,ci coboara din pat o mana si un picior,si isi da drumul sa cada .

Un we placutu tuturor!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimi,

Mi-am facut timp sa trec pe la voi sa va multumesc pt urari si pt cuvintele frumoase si sa va las cate ceva inainte sa plecam la cumparaturi.

Mai e jum de ora si intru la taiat. Apoi apare Rares.

La multi ani sarbatoritilor zilei. La multi ani Alex si Ana.

Va pupam cu mare drag. O zi excelenta va dorim.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La multi ani Ana! Sa cresti mare, frumoasa si norocoasa!

La multi ani Alex! Sa iti bucuri parintii care te iubesc atat de mult, sa cresti mare sanatos si norocos!

La multi ani Rares! Sa cresti mare sanatos, cuminte si norocos!

Mamici de dovlecei de 16 va imbratisez tare tare de tot si va doresc sa aveti o zi minunata!

Iar pe celelalte fete le si le doresc weekend fain!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput