Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

e gata demult, va rog sa va serviti.

Catalina m-am trezit demult, fii pe pace, deja am terminat si papa pentru mandra. Eu sunt tare harnicuta dimineata. Ma bucur din suflet ca papa bine Rares.

Danangie

Suede mie imi vine sa ma spanzur cand ma trezesc in zgomot de bormasini si alte tampenii, asta e unul din motivele pentru care nu as mai vrea sa mai stau la bloc.

Lali, multumesc.

Oare ce mai era?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Mda.....am ars sosul. Nu mai pot de plans. Tocmai ma pregateam sa ies afara si spalandu-i, imbracandu-i am uitat de sos. Si nu am nimic pregatit ptr pranz.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata! Va doresc o zi buna si frumoasa. Noi suntem bolnaviori bine, unul dintre motivele principale pentru care nu ne-am putut intalni cu Maria si Aidan.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata..iua si eu o cafea de la tine Alex..
Poate ma mai calmeaza ca am niste nerviiii...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Ce ai patit, Cris?

Eu as vrea sa ii multumesc Ioannei pentru carticelele de pe mail. Deci. Sa incep. Am facut acea musaca si am pus si o mana de boabe de porumb fierte (aveam la congelator de asta vara) pe care le-am frecat la robot cu un pic de lapte, nu de tot, doar sa nu mai fie boabele intregi. Iese o super mancare delicioasa,pe care fiul meu a mancat-o cu placere. Toata. La final racaiam de pe peretii castronului ca tot deschidea gura si nu mai aveam.Gramaj nu stiu, un castron mare de la nestle, cam 200 cred, daca nu si mai mult. Deci, Ioana, multumim din suflet, ba am pus sa fac si ceva cu carne de curcan si legume si orez (la musaca am pus carne de vita). Imi incerc norocul cam mult.

Danangie, imi pare rau de sosuletul tau. Sper sa gasesti ceva pprin frigi pentru pui.

Alex, imi pare rau de verdictul medicului. Hai ca trece ea si raceala, in 7 zile cu tratament sau o saptamana fara.

Irina, ce mai faci? Ce mai face sotz?

Mai voiam sa le intreb pe Irina si Ioana, care din cate am inteles servesc 2 feluri puilor la pranz. Le dati mai putin din fiecare sau cum faceti? Ca doar nu mananca 2 castroane la o masa. Asa-i ca-s nesatula? Visez la mese cu 2 feluri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex nu mai iau ca am baut un ness decof...
Asa-mi vine sa-mi dau palme cu galagia asta.Bine ca au facut putina liniste si l-am adormit pe Mihnea ca era cam matait...
Biaz multa sanatate!
Lali multumim,ma bucur ca ti-au placut pozele!
Criss ce ai patit?Apropo,am vazut si pozele voastre,foarte frumoase.Aveti un domnisor in toata regula!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Lali, Rares a facut 2 kk normali dupa cel cu probleme, iar rezultatele de la laborator au venit tot bune. Am mai citit pe net si se pare ca pete sau firicele negre ar fi de la banana nedigerata. Adevarul e ca in ultima vreme a cam mancat banana destul de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Lali, Rares a facut 2 kk normali dupa cel cu probleme, iar rezultatele de la laborator au venit tot bune. Am mai citit pe net si se pare ca pete sau firicele negre ar fi de la banana nedigerata. Adevarul e ca in ultima vreme a cam mancat banana destul de des.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Uite ca la asta nu m-am gandit,si doar si Paul a facut negru in ziua cand a mancat doar banane toata ziua,si lapte. Arata de parca avea atza neagra in el,multe capete de atza...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

icsgege ma bucur ca am putut fi de folos!

cat despre 2 feluri la masa la noi nu se intampla mereu. e in functie de inspiratia mea dar, da, ii dau mai putin din fiecare fel.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bonjurica

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput