Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 22
Gina2008 spune:
Sper sa mearga de data asta
http://picasaweb.google.ro/114247635715508132730/PrimulTuns?authkey=Gv1sRgCLmgrM-ztd2OGg#
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gianina34 spune:
gina- acum merge
super tare operatiunea tunsul si protagonistul pe masura
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
pentru tufetele care intrebau de dodo
sper sa pun corect linkul![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150853&whichpage=13
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
georgiana310 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 LA MULTI ANI Brisuca de Georgiana pentru 18 luni poimaine!![]() |
Multumim muuult!!!

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu mi-am trimis copilu' cu tata'su si soacra la plimbare, sa pot boli. E a 3 a oara cand o las pe Sophiphi afara fara mine Abia am putut dormi cat de cat, ma tot trezeam gandindu-ma la ea. |
eu mi-am calcat pe suflet de vreo 5 ori

... dar cate telefoane primeste cristi cand e cu el.... il distrug nervos; si la fiecare telefon sfaturile de rigoare: pe trotuar mergi numai pe margine cat mai departe de strada, nu dai drumul la copil din mana decat in parc, nu stai in parcari....etc etc...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
Anaan spune:
Andrei merge la plimbare foarte des doar cu H.; pe mine ma bucura mult asta, in felul acesta mi se pare ca se consolideaza legatura dintre ei, au momentele lor speciale, merg in locuri unde Andrei nu merge cu mine de obicei (de ex. in gara, sa vada trenurile). Eu ma simt linistita cand Andrei e cu tatal lui, chiar n-am stresuri si emotii, ii sun pentru ca mi se face dor de ei, nu din alte motive. Noi de cand s-a nascut Andrei am impartit frateste
indatoririle parintesti, fara sa stabilim ceva batut in cuie in acest sens, lucrurile s-au brodit natural, pur si simplu amandurora ni s-a parut normal sa ne implicam cat putem de mult in cresterea copilului. H. e perfect capabil sa aiba grija de Andrei, stie la fel de bine ca si mine ce trebuie sa faca in momentul X sau Y, asa ca ii acord toata increderea. Singurele probleme apar la alegerea tinutelor
cu care sa fie echipat copilul, ca-l imbraca uneori al meu consort pe Andrei de parca asta micu' a dezertat de la circ
..asa ca trebuie sa dau eu ok-ul vestimentar!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
alina.n spune:
Va pup , am intrat sa va zic ca am aflat si noi ce este bb2, este baietel si se pare ca suntem in grafic, azi ma facut morfo.
mami de
Maria Natalia(10.04.2009) si
22+ cu
Rares Alexandru
Anaan spune:
| citat din mesajul lui alina.n Va pup , am intrat sa va zic ca am aflat si noi ce este bb2, este baietel si se pare ca suntem in grafic, azi ma facut morfo. mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru |
Felicitari, Alina!

Ce frumos, fetita si baietel!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
alina.n spune:
multumim Anna , apropo am retinut de la tine jocul lui Andrei cu castanele si am pus si noi in aplicare..chiar a avut succes dar doar 1 zi..eh buna si aia asa ca iti sunt datoare cu 

mami de
22+ cu
Rares Alexandru
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Sper sa mearga de data asta http://picasaweb.google.ro/114247635715508132730/PrimulTuns?authkey=Gv1sRgCLmgrM-ztd2OGg# Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Gina ce frumos l-ati tuns pe pusti, cat v-a costat la Ciufoulici?
mami de
22+ cu
Rares Alexandru
LA MULTI ANI Brisuca de Georgiana pentru 18 luni poimaine!
Abia am putut dormi cat de cat, ma tot trezeam gandindu-ma la ea.