Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

bianca, am ras si eu dar mai ales crina. are si ea pijama ca in filmuletul doi si mi/a arata cu degetul continuu...

ilinca, sa te faci bine

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada imi pare rau pt necazul cu masina, la ce societate are RCA-ul dasteptul ala ?va pot ajuta cu ceva ?

La Astra... ceea ce din cate am auzit nu e "de bine", deja au adus vorba de "daune totale" si ne-ar da bani cam de-o bicicleta(de-aia ieftina, ca masina e vekiutza)... suntem cam ofilitzi... Acum ramane sa vedem ce evalueza aia de la service.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Acum ma vad dorindu-mi cu disperare inca o fetita. Ma uit la Pisilinca, pentru mine acum este perioada cea mai frumoasa, sint indragostita de cum comunicam, de cite intelege, de cum incearca sa vorbeasca, de minunile pe care le face si la care nu ma asteptam. Fiecare clipa este o placere si o surpriza. Nu pot accepta cit de repede creste si ca n-o sa ma mai intilnesc niciodata cu clipele astea.

Nu ma pricep eu la cuvinte, dar se mai gaseste cineva sa puna "pe tastatura" si gandurile mele.

Si noi vrem BB2, l-am vrut mereu, mai asteptam un pic, ca sa ma mai intorc un pic la activitatzi, dar nu prea mult, ca am o varsta.

A! Uitam. Fetelor, pana la urma astia au luat din indemnizatie sau nu? Ca mie parca tot atat imi intra.... sau iar am incurcat eu sumele si aveam mai mult?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

P I S I

C H I T I

fam PISIK

La multi ani si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

mai, ce m-au distrat filmuletele de la Bianca si fi-mea doarme de rupe pe o canapea langa mine si nici n-a miscat-o zguduiala mea de la ras.eu nu pot sa filmez sau sa ii mai fac poze la Pitica pt ca vine si striga "puze", "z"-ul fiind mai mult spre "tz" si nu e chip sa fac ceva artistic.vreau si eu sa citesc la subiectul lui Dodo dar nu stiu unde e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

am zis sa fie postare separata cu urarile pt dragii nostri serbati azi sa fiti fericiti si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Salutare tuturor!

Felicitari NICKY pentru sarcina! Si eu imi doresc inca un bebe chiar daca financiar vorbind e mai greu acum. Dar nu se stie cum se poate schimba situatia in urmatorii 2 ani! Eu zic sa te bucuri si sa nu mai plangi ca te simte bebica mic (sau mica).

Legat de subiectul asta eu mai am vreo 2 lucruri de spus. Imediat dupa ce l-am nascut pe Calin si eu am simtit ca nu as mai putea avea un copil. Ca nu as putea iubi la fel de mult. Si ca l-as trada cumva pe piciul meu. In timp, acest sentiment s-a dizolvat. Sunt sigura ca ii voi iubi diferit dar la fel de mult. Si sunt sigura ca sentimentul asta SUPREM pe care il am acum vis-a-vis de Calin (o dragoste atat de profunda cum nu credeam ca poate exista) se va dubla. Sufletul meu va da pe afara de iubirea pentru cei doi copii.
Greutatile trec, iar alea financiare si mai repede vor fi uitate.

Noi ne-am adaptat la situatia asta nasoala in sensul ca nu-l vom da pe Calin la o gradinita particulara (care costa mult) ci la una de stat; sunt sigura ca exista si mai bunicele. Deci, iata cum am rezolvat financiar sa facem loc si celui de al doilea copil.
Iar acum ca ma "pregatesc" deja am o stare asa... de fericire. Iar cu burtica, iar cu bebe mic... abia astept!

Si mai am un motiv pentru al doilea copil! Cel important, dincolo de dorintele mele si ale sotului de a mai avea un bebe mic. Eu sunt singura, fara frate/sora. Am avut atatea de indurat in viata mea - n-are rost sa povestesc ca e lunga povestea - insa, mi-am jurat ca daca ma pun pe facut copii, voi face doi. Daca Dumnezeu imi va permite, desigur. Si chiar daca ne va fi greu, tot mai facem unul din simplul motiv ca nu vreau sa treaca si baiatul meu prin ce am trecut eu. Cand ai un frate/sora, ai pe umarul cui sa plangi macar. Sotul meu are o sora si ma uit la ei deseori, desi sunt despartiti (cumnata a stat in Japonia 11 ani si acum de vreo 4 e in Franta) sunt atat de apropiati si se ajuta atat de mult. Mai ales sufleteste. Si asta e motivul pentru care mai vreau un bebica mic. Sa nu il las pe Calin singur. Si o sa fac tot posibilul ca cei doi frati sa se iubeasca si sa se inteleaga.
Asa ca fetelor care ezitati la bb2, poate aveti un motiv in plus de meditatie. Scuze daca m-am lungit prea mult. Simteam nevoia sa va spun asta.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Si sa urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor! GIGE, mi se rupe sufletul punandu-ma in situatia ta! Poate viitorul apropiat va rezolva cumva situatia asta. Am vazut poze bestiale din Grecia ale Chatonelei. Sanatate picilor bolnaviori si... Ilincai! Bianca, sunteti totali!

Mergi la inceput

Si va mai las un link sa ne mai vedeti si pe noi cat am crescut...

http://picasaweb.google.ro/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gina - mai pune odata linkul sa ne putem bucura de gandacel

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput