Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 bianca - vazut pozele in primul rand ca nu mi-i indemana sa-l vad pe vladimir ara imbracat eu sunt obisnuita cu el mai mult golas misunand peste tot ![]() si, stii care-i primul gand care-mi vine-n minte? vai de sufletul fetelor care-i vor iesi in cale pupacim minunea de baietel adevarat ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
pai, Gianina, dar la 2 grade in mijlocul zilei nu prea mi-am permis sa il dezbrac.
Apropo de imbracat. De ce are micsunica caciula pe cap in interior?
Gianina34 spune:
era imediat dupa trezire cand inca avea parul umed (ca noi tot ca bebelusii transpiram rau in zona capului)
si la cat de invelita ai vazut ca doarme, se trezeste cu capul fleasca
caciulita rezista 5 minute![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
dyana27 spune:
neatzaaaaaaa la amiaza!!!
si-a luat mutzu revansa pentru noaptea de ieri cu prea mult somn... asa ca ne-am cam distrat azinoapte
, dar important e ca s-a trezit binedispus si fericit si s-a jucat la greu toata dimineatza; acum l-am rapus, e la el in patut si face nanica;
e clar ca suntem un grup de mame disperate(... in sensul bun) dupa copii; mie-mi vine sa-l manac nonstop, nu mai pot de dragul lui, fiecare secunda mi se pare un vis frumos; este un copil fericit si cu o ibcredere nelimitata in el (dar si in noi), si ma bucur enooooorm ca se vede asta in comportamentul lui.
acum caut retete de briose sarate, cu ciupercute sau branza

off-topic: un vot mic va rog pe mailul comun.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
Gianina34 spune:
dyana - pupacim mutzunelul si votam poza
la noi s-a rezolvat de la sine problema cu somnul/adormitul... de cand a inceput gradi: la 8 trebuie sa fie in pat ca altfel nu ne mai intelegem cu ea, ne mai iubim/alintam/pupacim, mutam-permutam suzi si 8.20 maxim 8.30 dormim duse![]()
Gianina34 spune:
dyana - ce mai face surioara?
daca tot ne-au rascolit amintirile de gravideala/bebelusie, nu vrei sa nu pui o poza cu burtica surioarei?
pupacim si surioara si mazarica din dotare
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 dyana - ce mai face surioara? daca tot ne-au rascolit amintirile de gravideala/bebelusie, nu vrei sa nu pui o poza cu burtica surioarei? ![]() pupacim si surioara si mazarica din dotare ![]() |
e biiiiine, creste burticica maaaaaaaare, Sasha e un saltaret si jumatate, aseara se juca fotbal cu mana lui cristi, care e fascinat sa mai simta si el bebe in burtica

; si zgamboiu mic raspunde de fiecare data la mine si "ne conversam" la greu seara cand o prind acasa
; pozele vine si ele, doar ca sunt pe stick-ul barbatului meu la servici, ca am uitat sa le descarc si a plecat cu ele
.si vestea fantastica este ca si-au gasit apartament la 1-2 minute de mine, cateva blocuri mai incolo

, asa ca acum umbla ca disperatii cu adeverinte de venit si carti de munca la 2 banci sa vada care-cum aproba mai repde imprumutul ca e super apartamentul din toate punctele de vedere -si cum arata, si pret, si mai ales ca e asa aproape de mine- si nu vor sa-l piarda
olishka spune:
Bianca sunteti mortali
Mi-au placut la nebunie filmuletele. Esti o super mama
Ce-mi place cum rade Vladimir. David nu rade niciodata asa pana sa nu mai poata. Asa esste el mai serios, chiar daca noi ne chinuim sa-l facem sa rada ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

dyana27 spune:
bianca super si pozele si filmuletele

; sincer.... ma bucur ca mai e o "nebuna" care sa faca asa ceva cu copilul

, ca eu nu pot sa port nici un fel de fusta din cauza de genunchi tociti si vineti non-stop
; la noi e o alergatura totala in casa, cu noi in 4 labe si mutzu in 2, cu usi trantite in cap la mine si la cristi, asta in cazul in care nu ne prinde captele cu usa cand ne jucam cucubau![]()
![]()
. sincer la noi e "zona de razboi" nonstop, dar cand vine si cristi acasa se transforma in balamuc curat
; deja cand e si surioara, cum am fost aseara.... ma mir ca n-au chemat vecinii pompierii, ca eu saream din hol in camera in genunchi sa-l sperii, el tipa de mama focului , se ascundea dupa usile de la sifonier pe care le trantea de perete de a facut gaura
, daca se urca in pat de acolo iesea surioara de sub patura si-l speria si iar zbierete si ras isteric.... si tac'su' printre noi il alerga si-l gadila..... la un moment dat am zis ca si cand s-o pune pe urlat de la atat agitat nu-l mai oprim
n-ai sa vezi, s-a distrat mutzu meu de minune

Anaan spune:
Bianca, nu pot sa nu-l iubesc pe copilul asta al tau! Dar cum sa nu fie el asa vesel cu o mama gata de actiune
?!
Si Andrei rade, incat ajunge sa se tina de burta
, trebuie sa filmez si eu o hlizeala de-a lui. Avem un prieten, e regizor tipul, o aparitie mai nonconformista, cand il vede Gulia se pune pe un ras in hohote, de nu se mai poate opri
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Un scumpocea Vladimir.Si ma-sa.
Eu mi-am trimis copilu' cu tata'su si soacra la plimbare, sa pot boli. E a 3 a oara cand o las pe Sophiphi afara fara mine
. Si de fiecare data stau ca pe ghimpi, is defecta
Abia am putut dormi cat de cat, ma tot trezeam gandindu-ma la ea.
Cu 10 minute inainte sa ajunga acasa a adormit in carucior (in ala "buggy"!! nu s-a mai intamplat de cateva luni sa adoarma in carucior) si a adus-o adormita, am pus-o pe pat si i-am dat numai adidasii jos, sa n-o trezesc.
E o vreme superba aici si eu bohoholesc
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata