Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Felicitari Alina.n pentru baietel! Va avea Naty un fratior pe cinste

Felicitari Nicky pentru bb2! Chiar daca acum te sperie gandul si momentul inoportun si grijile financiare, mai tarziu vei vedea ca n-ai de ce regreta Daca Dumnezeu a hotarat sa vina acest bebe, tot el va avea grija de el (si voi pe langa el). Curaj! Sotul meu nici nu vrea sa auda de bb2, eu vreau dar dupa o pauza sa mai creasca Ianis, dar daca e sa se intample cumva acum, l-as pastra.

LA MULTI ANI! Pisi, tati devotat de Alexandra Sa-ti mearga din plin afacerile si sa fii fericit alaturi de mami cea desteapta si printesa cea frumoasa.

LA MULTI ANI! fam.Pisik Sa fiti mereu asa relaxati si indragostiti unul de altul

Chitibus cred ca sarbatoreste acum si da cu confetti...

Bravo Alexandra ca a renuntat la degetel, asa simplu si de la sine... Astept cu interes sa renunte si Ianis...

Am vazut filmuletele cu ranjila Vladimir Pai la asa mama si copilul e razacios

Adevarul e ca si eu ma distrez de minune cu Ianis, azi afara efectiv nu ma puteam opri din ras din cate giumbuslucuri facea E foarte adevarat ce a scris asa frumos Pisigri

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felicitari, Alina!!!
Anaan, pai si eu am incredere in sotzul meu, de soacra ce sa mai zic, ca e ultra-grijulie. Problema e cu buba la capul meu, am spaima de exterior. In casa o las oricand cu huzband. Si afara stiu, rational, ca e perfect capabil sa aiba grija de ea si e de mare incredere, dar partea irationala din mine deruleaza imagini shocante auzite, vrand-nevrand, la stiri: bebelusi spulberati in carucior, pe trecerea de pietoni, curentari la tot felul de stalpi lasati in deriva, caderi in canale neacoperite etc. Deci problema e strict la mine, numai cand ma gandesc la de-astea simt ca nu mai pot sa respir. De sunat nu l-am sunat deloc pe huzband azi, desi au lipsit 2 ore, dar nu pot impiedica cate un gand de-asta nebunesc, sunt malada O moshtenesc pe maica-mea si cat mi-am dorit sa NU!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Eu mi-am trimis copilu' cu tata'su si soacra la plimbare, sa pot boli. E a 3 a oara cand o las pe Sophiphi afara fara mine. Si de fiecare data stau ca pe ghimpi, is defecta Abia am putut dormi cat de cat, ma tot trezeam gandindu-ma la ea.

eu mi-am calcat pe suflet de vreo 5 ori... dar cate telefoane primeste cristi cand e cu el.... il distrug nervos; si la fiecare telefon sfaturile de rigoare: pe trotuar mergi numai pe margine cat mai departe de strada, nu dai drumul la copil din mana decat in parc, nu stai in parcari....etc etc...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mai, mujer! Dar tu stresezi omu' si te stresezi si tu. Eu cred ca sotul tau e capabil sa aiba grija de un copil. Nu il confunda cu soacra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Va pup , am intrat sa va zic ca am aflat si noi ce este bb2, este baietel si se pare ca suntem in grafic, azi ma facut morfo.

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru

felicitari!
se spune ca avand pereche, ai experienta completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare
urez si eu LA MULTI ANI! pt
CHITIBUS
PISI DE NOVUS
FAM. PISIK_06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Va multumim mult de tot pentru urari. Uram si noi restul sarbatoritilor

Felicitari ALINA pentru baietel, super ca o sa aveti pereche

Felicitari NICKY pt bb2. Te inteleg ca te-a luat pe nepregatite, dar nu mai gandi prea mult si ia lucrurile asa cum sunt. O sa fie
bine

Astazi nu am petrecut tocmai cum visam eu, dar e super bine asa cum e. Inca am socrii in vizita, daca se intampla asta acum o luna acum eram varza, urlam, tunam si fulgeram, Sunt tare mandra de mine ca am reusit sa accept situatiile pe care nu le pot schimba si sa ma bucur de lucruri oricum ar fi ele. Nu imi iese chiar mereu, dar cand iese tare bine e

Dragelor, am trimis ceva pe mail, ceva important pentru sufletul meu. Poate aveti timp sa aruncati un ochi.

Va imbratisez cu drag

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

noi am ajuns aseara acasa cu bine, maria a dormit de la iesirea din bucuresti pana aproape de braila, iar eu am numarat copacii pe unde am avut pe drum ca sa nu mai am rau de masina

n-am putut sa sun pe nimeni azi sa felicit pt ca mi-am uitat incarcatorul la olga, si stam si eu si sotul cu telefoanele moarte.
ma bucur tare mult ca v-am revazut si ca v.au placut eclerele.
olga, multumim din suflet pt gazduire.maria a fost singura care a savurat aceasta "iesire" pt ca a stat cel ,mai mult la olga si s-a bucurat de atentia lui david si chitibus.dimineata a inceput sa strige prin casa "che-bu che-bu(chitibus) si iaii(david).
iar olga a fost mai ales ieri o frumosa si tanara mama cu 3 copii.maria a fost tare incantata de mama de schimb olga.

la gaseala am avut parte de doua surprize tare placute. nu mi-a venit sa cred ca o vad si pe bianca cu vladimir acolo.ea la fel de pustoiaca ca in poze. zici ca are in grija fratiorul mai mic.vladimir e demential cu zambetul lui.m-am bucurat ca am avut ocazia sa-i cunosc si pe ei.
la fel de mult m-am bucurat cand am auzit ca vine si aris.ea frumoasa si arata super bine iar vitamina frumos rau si un pic cam rusinos, insa sunt convinsa ca asta era doar asa pt faza de inceput.
restul fetelor o placere sa le revad ca de obicei.deja m-am invatat la gaseli cu fetele.

mai revin maine ca acum am papat 1 kg de lapte cu melcisori si abia mai pot sa respir.
noapte buna. pe maine cu restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Multumim pt urarile pe toate caile la adresa lui Pisi, am avut o zi super faina, am avut (si mai avem) musafiri prietenii apropiati iar sambata chefuim mai pe larg

Alexandra ne-a distrat copios in seara asta executand niste dansuri creatie si acompaniament propriu

Ilinca, sanatate multa iti doresc !! si relax ca se descurca husbandul si o fereste de pericole pe Sophihi

Bianca,
esti super tare si Vladimir e un ranjila delicios !!

Pisik, bravo voua !! si felicitari tie pt taria de caracter de care dai dovada, eu faceam o criza de aniversam asa, zau

A propos, vedeti ca mailul e la spamuri, abia l-am gasit

Gina, sa pui poze mai des cu frumusetea de baiat

Gianina si de la tine vreau mai multe poze cu balerina

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Denisamada, ai dreptate cu Astra, nu e tocmai de bine dar vedeti ce zic cei de la service, fiti draguti cu ei si nu numai ca pana la urma se gasesc solutii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare
urez si eu LA MULTI ANI! pt
CHITIBUS
PISI DE NOVUS
FAM. PISIK_06

Maria

la multi ani si de la noi

Mergi la inceput