Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Gianina, mersi pt sfaturi, nu am aparat de aerosoli

Ilinca, si eu sunt un pic racita, de fapt cam pe terminate, dar nu am putut lua decat paracetamol simplu desi mi se infundase doar nasul si ar fi mers un paracetamol sinus.

Si eu vreau sa vad eclerele!!!!! si pe fete bineintles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Sa zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI taticului de Sophiphi, sa fie sanatos si fericit cu fetele lui frumoase. Ieri a fost si ziua mamei mele, asa ca am o scuza ca am uitat

Cu greu am reusit sa dobor inamica la somnul de amiaz, ca tot fugea prin casa si striga: tata mieu e catar (adica bucatar) si sunt o veverita Binenteles ca taica-so ii super incantat ca fiica-sa stie ce meserie are De cateva zile de cate ori vreau sa o pun la somn, se lasa cu urlete

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mda, la 5 si ceva s-a pus si fiica-mea la somnul "de pranz" E clar ce bine-o sa ne mai distram la noapte
Cami, si io numa paracetamol simplu iau la raceala, dar vezi ca Dyana zicea de fervex si alte "tarii", poate suntem noi prea precaute!
Floricicule, spune ce te deranjeaza; ete fleoshc, pai nu de-aia suntem aici, sa dezbatem, sa combatem, sa "compatimim impreuna"?:)) Doar n-o sa te cenzurezi numa fiindca noi n-am inteles despre ce e vorba...
Adee, io intai am citit "catar" ca animalu' ala incapatzanat

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Se vede ca a venit frigul. A inceput sa stea lumea mai mult prin casa si revin fetele Bine ati revenit Chatonel si cris_tianus, pupam fetele frumoase

La multi ani, Andreea pt cele 18 lunite

Nicky09 , felicitari si sarcina usoara

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dyana,uitasem sa te intreb: tu la raceala iei fervex, theraflu, de-astea?! Eu n-am luat din vara lui 2008, ca scrie ca nu-s recomandate nici in sarcina nici in alaptare, asa ca la cate-o raceala mai bagam un paracetamol simplu, un ceai, o lamaie...tu cum de iei de-alea? Pana la urma nu-s nerecomandate in alaptare?...

pai si astea sunt tot paracetamol; adica fervexul este paracetamol cu vitamina C, theraflu intr-adevar are ceva efedrina, adica echivalentul paracetamolului sinus, si da, asta este interzis la alaptat, dar la forta majora cand iti crapa sinusurile in bucati..... am scapat si la un theraflu (da' tocmai bine ca nu a mai supt mutzunici deloc noaptea

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pai de-aia nu s-a trezit mutzu sa suga, ca a vazut ambalajul!! Oooo, ia sa ma dotez si eu cu niste ambalaje de theraflu sa i le presar in cale "ca din intamplare", poate nu se mai trezeste nici ea
Totusi pe prospectul paracetamolului scrie ca se poate lua pe toata durata alaptarii, iar pe prospectul fervex scrie ca nu se recomanda. Io eram mare fan fervex, dar cum v-am spus, ne-am despartzit de cand am ramas insarcinata, nu pot sa spun ca sufar prea mult dupa el si sper ca nici el n-a ramas cu sentimentele ranite

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

chatonel - multumim tare mult de urari
ne intereseaza numele aparatului, mai ales ca ai spus ca nu-i o avere

mireal - si voua

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

panasonic lx3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pai de-aia nu s-a trezit mutzu sa suga, ca a vazut ambalajul!! Oooo, ia sa ma dotez si eu cu niste ambalaje de theraflu sa i le presar in cale "ca din intamplare", poate nu se mai trezeste nici ea
17 luni
Manole forever
Sovata

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Hola tufete!

Vazut pisilinca cu zulufi, si pe broscuta harnica, ce par lung au amindoua!!! Numai noi mai sintem cu par 3 fire???!!!

nu, si noi!

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

buna ziua cucuiete, ma intorc iar la voi, ca imi sunteti mai apropiate in momente mai grele.

te inteleg perfect. si eu imi doresc un frate/sora ptr crina dar e prea curand. daca as ramane acum insarcinata as intra sigur intr/o mare depresie...bine macar ca sotul tau e alaturi de tine. si uite o imbratisare

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput