Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

buna ziua cucuiete, ma intorc iar la voi, ca imi sunteti mai apropiate in momente mai grele.

Am nevoie doar sa ma descarc un pic si cine sunt ascultoatoare mai bune decat voi? Azi dimineata am aflat vestea ca saunt din nou insarcinata, dupa aproape 3 saptamani de dubii...problema e ca m-a luat pe nepregatite, fapt pt care in aceste momente ma smiorcai...nu reusesc sa ma calmmez.Ma descopar pe zi ce trece tot mai slaba si mai vulnerabila si de aceea simt ca nu mai pot infrunta inca o sarcina care a venit cand Nicholas e inca mic, cand e greu de trait de pe o zi pe alta....Ce ma fac? Sotul meu m-a incurajat sa mergem inainte, ca ne-om descurca noi intr-un fel sau altul, punand in fata motivul ca oricum eu mai voiam o surioara pt Nicho. Sunt tare incerta, deodata m-au navalit mii de ganduri si de probleme pe carte trebuie sa le infrunt in cazul in care duc la bun sfarsit si sarcina asta.Simt ca nu le pot face fata. Simt ca nu e momentul oportun....si imi pare rau , tare rau....ca eu vreau sa fiu fericita , vreau sa ma bucur de vestea asta........

Va multumesc!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Halou, tufata, sper ca esti pregatita sa incasezi felicitarile noastre!

Pai daca tu, care ai atata experienta cu copiii, esti nepregatita, noi astealalte suntem de pe Marte!

Hai,lasa grijile, ca unde e dragoste vin si paralele (sau se suporta mai usor lipsa lor )!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Nicky am uitat sa te felicit in primul rand. Sincer cred ca esti doar "speriata". Dar daca iti doresti si al doilea copil, fa-o acum daca tot s-a intamplat. Nu te mai apuca dupa 2-3 ani de scutece iarasi. O sa va descurcati voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cami - eu zic sa incepi cu ophtamezonele, mai ales ca sunteti la primele faze
ziua mai e cum mai e ca alearga, se joaca, se descurca sa respire pe gura si mucisorii se supun cat de cat gravitatiei; dar pentru noaptea eu as pune cate 1-2 pic de vibrocil sa poata dormi ca altfel, are ce se suci/trezi...
peste 3 zile mai vorbim

aaa, niste aerosoli ar fi tare buni daca sta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

nicky - lasa gandurile negre si bucura-te (greu este acum dar si mai greu va fi peste 2 ani, economic vorbesc)
te pupacim mamico si pe tine si mazarica din burtica si sa fie cu noroc

Mergi la inceput

mireal - chestia cu insolventa nu e o piedica pentru firma respectiva sa o mai duca fara probleme cel putin 3 ani
nu stiu cum sta treaba cu obligativitatea reprimirii insa in ceea ce priveste insolventa... este o "umbrela" foarte buna pentru multe firme pentru a putea avea un moment de respiro sa se reaseze/consolideze.... iar din vasta mea experienta (ca pe langa cea cu mucisorii o mai am si pe asta, pe langa altele) eu iti anticipez 3 ani mult mai linistiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Astept sa puna Olga poze de la intalneala de ieri. De pilda, pe o banca, eu si Madi, iar la mijloc cutia cu eclere.

Faza: Miha tinea cutia si o ducea de la una la alta, sa halim, iar fiu-meu alerga dupa ea si striga "Papa, papa!!!!"

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooof, tocmai ce-am vorbit de fervex si alte cele si simt ca racesc!! Am o stare super nashpa, ma doare gatul, m-am moleshit brusc ca o gaina cu gatu' taiat...nu vreau sa fiu bohoholnava!
Dar niste poze de la intalnire, mai ales si cu niste eclere mihaelesti in prim plan, cred ca m-ar monta

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dar niste poze de la intalnire, mai ales si cu niste eclere mihaelesti in prim plan, cred ca m-ar monta

ba nu ilincuto ca la ce apreciate au fost sigur te ingrasi doar uitandu-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

felicitari si multa sanatate pt Nicky!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

E clar ca eu am o problema...Nu mai zic ce m/a deranjat (sau de ce inca sunt deranjata) ca sa nu mai lungesc pelteaua. In fine, eu raman in lumea mea...

Felicitari mamicule! Probabil starile sunt de la gravideala. Noi te intelegem.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput