Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, siropul de iedera e Prospan? Protargol ce e, spray, picaturi? Se gaseste la orice farmacie sau doar la unele mai rasarite? E mai eficient ca altele, sau e mai usor acceptat de Phiphi?

Simo, Bianca, Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna...din nou pe ziua de azi...
Nu am apucat sa va spun chiar toata tarasenia...ideea e ca sunt speriata si parca as vrea sa nu iasa nimic...de fapt chiar simt ca nu o sa iasa nimic...vorbim luni despre asta...
Ideea e ca imi doream mult un job, imi doream mult revenirea in activitate, imi doream mult socializare...iar acum plang ca proasta de dorul lui Victor...
Nu mai pot de dorul lui, simt ca ma sufoc, imi vine sa fug in gara s aiau primul tren si sa ma duc sa-l strang in brate, sa-l sarut, sa-i simt mirosul ...
Nu sunt pregatita sa ma rup de puiul meu!
Si am facut deja cateva greseli in procesul de negociere...dar va povestesc mai multe luni despre asta. Totusi...tineti-mi pumnii stransi...sa iasa ceva bun, indiferent ce va fi in final...

Mi-e dor de Victor, rau de tot!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

am intrat azi ziua cu mare chef de vorba da nergea net/u ca melcu...acu merge bine da nu mai am timp.

ilinca, la multi ani cu intarziere ptr sotz
am vazut si pe frumoasa ana de cristina

am vazut ca inca mai discutati despre MF (scuze ilinca) / pediatru.
cred ca cel mai bine e cum e bine ptr tine. adica, incerci, testezi si alegi. eu am fost la 4 pediatri si am renuntat la toti. ma bazez in continuare pe dr de familie. am incercat la pediatri ca asa mi se parea normal dar ptr ca nici unu nu m/a multumit am renuntat la ei...prima era o baba, veche cunostinta care mi s/a parut invechita, a doua dadea numai homeopate si am zis pas (stiu ca sunt fete fane homeopatie dar eu nu am incredere dupa ce am testat ce mi/a dat)al treilea imi dadea tratament la telefon. ceva de genu "dai nurofen la 8 ore si bronhexim parca si daca in 2 zile nu e mai bine augmentin la 12 ore etc". al patrulea nu mi/a placut cum s/a comportat cu crina.
pe de alta parte dr de fam e mereu disponibila, are numai sfaturi si tratamente care dau rezultate, o pot suna pe mobil oricand, se sfatuieste cu alti medici cand e cazul, vine acasa daca o chem (a fost cazul o singura data) nu mi/a luat un leu niciodata.

nu stiu daca mai era ceva la care voiam sa raspund.
noapte buna!

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

da mai voiam sa zic ceva...bine ai revenit CHATO

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Si eu o pupacesc pe Chato de care nu mai stiu nimic de 1000 de ani si pe Domnishoara Dragonasha...

Si o felicit si pe Nicky pentru darul-surpriza...

Si o pup si pe Mada(denisamada)...... de incurajare pentru duda cu mashina

Nu am vazut nici o poza cu nici un ghiocel, desi taaare as vrea. Unde tre sa ma uit?

Apoi doresc sanatate picilor bolnavi si...pup fetele de care nu am auzit nimic de muuulta vreme(Ayla, de exemplu)...

Ce mai era? Cate un pupic pentru fiecare...Nah, ca sunt pucacioasa rau in seara asta

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nicky, o sa rizi de mine poate. Si mai stiu eu citeva fete care o sa se distreze pe seama mea.
Eu (si Ilinca) faceam parte din clubul ala putin numeros care spunea un NU raspicat ideei de bb2. Pur si simplu nu imi doream; de ce? Nu mai stiu sa spun, cred ca de oboseala si de dificultati de adaptare la noua viata, mult mai plina de restrictii decit imi place mie.
Acum ma vad dorindu-mi cu disperare inca o fetita. Ma uit la Pisilinca, pentru mine acum este perioada cea mai frumoasa, sint indragostita de cum comunicam, de cite intelege, de cum incearca sa vorbeasca, de minunile pe care le face si la care nu ma asteptam. Fiecare clipa este o placere si o surpriza. Nu pot accepta cit de repede creste si ca n-o sa ma mai intilnesc niciodata cu clipele astea. Ma apuca depresia, cum ma apuca atunci cind ma gindeam ca ultimul supt al Pisilincai va fi si ultima mea data cind voi alapta un copil.
Pe de alta parte, Motanul nici nu vrea sa auda de inca un copil, iar argumentele sale sint cit se poate de valabile si de corecte. Abia supravietuim noi 3 dintr-un salar, inca un copil ar fi inconstienta totala si, daca ar fi sa apara acum ar insemna sinuciderea carierei mele si-asa vai de capul ei; mai tirziu nu va mai fi cazul sa apara pe motive de virsta.
Asa ca tu, care oricum iti mai doreai un copil si ti-ai mai dorit de la bun inceput, primeste-l cu bratele deschise. Bucura-te de el. Eu te felicit sincer, si crede-ma ca putin-putin te invidiez (si nu e cu rautate invidia asta): minunea voastra a aparut. La mine...doar daca gauresc eu prezervativele; Motanul stie clar ca eu intrerupere de sarcina nu pot sa fac acum, ca stiu ce minune creste din celulele alea, cind stiu ca la 5 saptamini l-am vazut miscind viitorele minute si piciorute, asa ca ar fi in stare sa puna cite doua numai sa nu se intimple. Am visat intr-o noapte ca am mers la ginecologul meu si l-am intrebat cum pot eu sa mai fac un copil daca sotul nu vrea...:))
Curaj, inima sus, nu te lasa descurajata si nu te speria, fetele care au doi copii sint mai in masura sa te incurajeze ca te vei descurca si cu doi. Eu iti ofer un buchet mare de flori, si sa nu te superi ca m-am amestecat si pe mine in mesajul asta pentru tine, dar citindu-te tare mi-am amintit de ce ma "doare" pe mine...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Nicky felicitari!Acum ce sa zic trebuie sa te gandesti bine,cum e la voi cu serviciu, cu cine ii lasi pe amandoi si multe altele.Daca crezi ca va descurcati eu zic sa nu renunti, mai ales ca iti si doresti un alt bebe.Bianca,Ilinca , Gianina,Multumesc!Monnvas super tare.Eclerele sunt preferatele mele de vreo 2 luni, mananc si cate 2 pe searaGigelica, multa bafta, sa iasa asa cum trebuie.Si eu m-am stresat azi, dar am vorbit cu mama si m-am hotarat sa ma relaxez, om vedea noi ce vom face, momentan am decis sa mai stau acasa si sa-mi caut ceva din ianuarie, D-nezeu le va aranja pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Nici nu stiu cu ce sa incep ca sa nu uit pe careva

Nicky , felicitari !!stiu ca ai o mie de ganduri in cap dar daca tot va doreati inca un bb, sotul te sustine, totul o sa fie bine pana la urma !! probabil iti faci griji pt partea financiara dar stii tu ca se gasesc solutii mereu

Gaza mie sincer nu mi s-a parut Katherina batausa la Sovata, ba din contra parca dragalea pe toata lumea, da' daca zici tu asa o fi, cred ca doar cu rabdare si consecventa rezolvi, stiu ca suna a bla bla ; Alexandra ne musca des intr-o perioada, noi ne distram si ea continua, pana am spus gata, nu e voie sa muscam si de fiecare data cand incerca o oprean ferm, si i-a trecut
Cu jucariile e alta poveste, le da daca vrea ea dar sa nu i le ia fara acordul ei ca face circ, si mi se pare corect !e foarte darnica de obicei daca vrea sa faca ea alegerea ce si cui da
Dupa cum ziceau si fetele, cred ca deja iasa la iveala personalitatea puternica , in cazul Alexandrei si incapatanarea mostenita de la mine , daca i se pune ei pata ca nu mananca pai pot eu sa stau si in cap ca nu cedeaza, asa ca nici nu insist
Ca o concluzie cand loveste opriti-va din orice activitate si explica-i ca nu e bine si repeta-i asta de fiecare data

Gianina , balerinei Andreea

Denisamada imi pare rau pt necazul cu masina, la ce societate are RCA-ul dasteptul ala ?va pot ajuta cu ceva ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Hai ca m-a emotionat postarea lui PisigriTheo de vreo cateva zile zice si el un cuvintel(in afara de mama si tata): apa si il repeta mereu,este asa de dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pup si eu fetele toate nu le mai nominalizez.

nicky, felicitari pt BB2 si nu te mai stresa; l-ai dorit si el a venit. Ca e sau nu momentul cel mai bun, ramine de vazut acum esti sub influenta emotiilor de tot felul. Nu stii ce-ti rezerva viata, asa ca ia fiecare bucurie si tine-o strins la tine

si pt ca pisicagri vb de trairile ei vis-a-vis de BB2, sa va spun ce e si la noi: de un an si juma noi tot incercam, sintem la ultimele luni in care ar mai fi posibil, eu am zis ca la 42 de ani inchid usile(adik in ianuarie), ca doar nu o sa fac alt BB la 50 de ani...si eu simt ca sint obo, nu am disponibilitati sufletesti si timp a-i acorda lui BB2 daca vine, insa, cind ma gindesc sa mai tin in brate un pui ma topesc toata. De miine trecem pe tehnica: teste de ovulatie. Motanul e terminat, el vrea neaparat si pe BB2. Si cind ma gindesc ca vorbeam la un moment dat si de copilul 3, infiat... nu-mi arde deloc, dar motanul nu a uitat

gigelica, tinem pumnii pt luni

Mergi la inceput