Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Gigelica , succes la noul loc de munca si asteptam detaliile negocierii
Pisigri mi-a placut ce fain ai scris de bb2 si tocmai mi-am amintit si ma pufneste rasul ce vehementa eram eu, cica copiii singuri sunt egoisti parca ziceam eu , ha ha ha tocmai cred ca migrez in fosta ta tabara !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Pisigri, si eu tre' sa trec la gaurit prezervative
Anaan tufata, ce-mi facusi... Inca nu mi-am revenit din mahmureala, daca bag vreo virgula unde nu trebe e vina ta (nu mai zic ca daca iese cu ochi il botezam Horatiu).
Deeeci (acum, ca-s mahmura, am voie, da?), mie imi plac vinurile rosii (demi)seci, cand a vazut Marius ca e alb si demidulce se gandea ca-l termina singur. Da' de unde, acum am inteles si eu cum a avut curaj Ramona sa la Sovata
Daca vorbesc prostii in seara asta sa ma iertati, tufete, Anaan e de vina
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
Sa va zic ce constatare am facut aseara si am ramas uimita ca nu am observat : Alexandra nu isi mai suge degetul preferat, nici la nani nici peste zi ! nici nu am realizar dar aseara mi-a picat fisa cand dupa tziti s-a intors pe o dunga si gata, azi am urmarit-o toata ziua si intr-adevar gata cu degetul, na, fara nici un stres !!
novus spune:
Monnvas , sa-ti fie de bine !!!
cativ13 spune:
Seara buna!citind postarea lui Pisigri am inceput sa ma gandesc serios la viitorul meu...al nostru...eu nu mai vreau un copil. SIGUR. simt ca tradez iubirea pt Piti, simt ca o dezamagesc, ca n-am considerat-o suficient de buna si am avut nevoie de inca unul s-o completeze. ma tem ca voi iubi mai mult pe-al doilea sau ca nu-mi va placea de el/ea. nici nu vreau sa ma gandesc acum...si egoismul meu...nu as suporta galagia si haosul produs de doua bucati de Duracell...poate e oboseala, poate excesul de ciocolata, poate maine voi gandi altfel...in alta ordine de idei, noi votam si pt decembrie si pt ianuarie, cu o singura precizare, nu intre 10-14 ianuarie ca are sot intalneala cu firma si chiar ne dorim sa venim.noapte buna
Monnvas spune:
Hai ca azi am rezolvat-o si eu cu electricienii... ca tot se gandea Ilinca ca-s buna de sotz (cacofonia e de la ). Au venit niste neni de la Electrica, mi-au zis care-i solutia, mi-au zis ca e ilegal sa mi-o puna in practica (aiurea, se aparau numai sa nu le cer chitanta), cum sotz era la o chermeza si astia m-au gasit sola cu bambino in brate mi-au cerut cam mult pt ce au lucrat, dar, enfin, nu mai raman fara curent in timp ce vorbesc cu voi!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Pisigri, si eu tre' sa trec la gaurit prezervative Anaan tufata, ce-mi facusi... Inca nu mi-am revenit din mahmureala, daca bag vreo virgula unde nu trebe e vina ta (nu mai zic ca daca iese cu ochi il botezam Horatiu). Deeeci (acum, ca-s mahmura, am voie, da?), mie imi plac vinurile rosii (demi)seci, cand a vazut Marius ca e alb si demidulce se gandea ca-l termina singur. Da' de unde, acum am inteles si eu cum a avut curaj Ramona sa la Sovata Daca vorbesc prostii in seara asta sa ma iertati, tufete, Anaan e de vina CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Sa va fie de bine! Daca sunt necesare suplimente alcoolice pentru declansarea operatiunii bb2, da numai un semn si se rezolva!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Unde ati vazut poze cu micsunica?
Novus, ce te si asteptai de la Miss Perfectiune?! Cand a simtit ea ca a venit momentul, s-a lasat de viciu! Acum, serios: e o minune de fetita!
Olga, pe unde esti? La taclale cu Miha? Indura-te de noi si pune niste poze de la intalneala!
Anaan spune:
Nicky, felicitari!Incearca sa te bucuri de momentul asta si nu te mai gandi la obstacole!
Nu mai stiu ce voiam sa zic