Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gigelica , succes la noul loc de munca si asteptam detaliile negocierii

Pisigri mi-a placut ce fain ai scris de bb2 si tocmai mi-am amintit si ma pufneste rasul ce vehementa eram eu, cica copiii singuri sunt egoisti parca ziceam eu , ha ha ha tocmai cred ca migrez in fosta ta tabara !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisigri, si eu tre' sa trec la gaurit prezervative

Anaan tufata, ce-mi facusi... Inca nu mi-am revenit din mahmureala, daca bag vreo virgula unde nu trebe e vina ta (nu mai zic ca daca iese cu ochi il botezam Horatiu).
Deeeci (acum, ca-s mahmura, am voie, da?), mie imi plac vinurile rosii (demi)seci, cand a vazut Marius ca e alb si demidulce se gandea ca-l termina singur. Da' de unde, acum am inteles si eu cum a avut curaj Ramona sa la Sovata

Daca vorbesc prostii in seara asta sa ma iertati, tufete, Anaan e de vina

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Sa va zic ce constatare am facut aseara si am ramas uimita ca nu am observat : Alexandra nu isi mai suge degetul preferat, nici la nani nici peste zi ! nici nu am realizar dar aseara mi-a picat fisa cand dupa tziti s-a intors pe o dunga si gata, azi am urmarit-o toata ziua si intr-adevar gata cu degetul, na, fara nici un stres !!

Mergi la inceput

Monnvas , sa-ti fie de bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Seara buna!citind postarea lui Pisigri am inceput sa ma gandesc serios la viitorul meu...al nostru...eu nu mai vreau un copil. SIGUR. simt ca tradez iubirea pt Piti, simt ca o dezamagesc, ca n-am considerat-o suficient de buna si am avut nevoie de inca unul s-o completeze. ma tem ca voi iubi mai mult pe-al doilea sau ca nu-mi va placea de el/ea. nici nu vreau sa ma gandesc acum...si egoismul meu...nu as suporta galagia si haosul produs de doua bucati de Duracell...poate e oboseala, poate excesul de ciocolata, poate maine voi gandi altfel...in alta ordine de idei, noi votam si pt decembrie si pt ianuarie, cu o singura precizare, nu intre 10-14 ianuarie ca are sot intalneala cu firma si chiar ne dorim sa venim.noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca azi am rezolvat-o si eu cu electricienii... ca tot se gandea Ilinca ca-s buna de sotz (cacofonia e de la ). Au venit niste neni de la Electrica, mi-au zis care-i solutia, mi-au zis ca e ilegal sa mi-o puna in practica (aiurea, se aparau numai sa nu le cer chitanta), cum sotz era la o chermeza si astia m-au gasit sola cu bambino in brate mi-au cerut cam mult pt ce au lucrat, dar, enfin, nu mai raman fara curent in timp ce vorbesc cu voi!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Gianina, am vazut pozele cu balerina ta. E tare draguta, dar mai multe poze vrem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pisigri, si eu tre' sa trec la gaurit prezervative

Anaan tufata, ce-mi facusi... Inca nu mi-am revenit din mahmureala, daca bag vreo virgula unde nu trebe e vina ta (nu mai zic ca daca iese cu ochi il botezam Horatiu).
Deeeci (acum, ca-s mahmura, am voie, da?), mie imi plac vinurile rosii (demi)seci, cand a vazut Marius ca e alb si demidulce se gandea ca-l termina singur. Da' de unde, acum am inteles si eu cum a avut curaj Ramona sa la Sovata

Daca vorbesc prostii in seara asta sa ma iertati, tufete, Anaan e de vina

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Sa va fie de bine! Daca sunt necesare suplimente alcoolice pentru declansarea operatiunii bb2, da numai un semn si se rezolva!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Unde ati vazut poze cu micsunica?

Novus, ce te si asteptai de la Miss Perfectiune?! Cand a simtit ea ca a venit momentul, s-a lasat de viciu! Acum, serios: e o minune de fetita!

Olga, pe unde esti? La taclale cu Miha? Indura-te de noi si pune niste poze de la intalneala!

Mergi la inceput

Nicky, felicitari!Incearca sa te bucuri de momentul asta si nu te mai gandi la obstacole!

Nu mai stiu ce voiam sa zic

Mergi la inceput