Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 13
cami_05 spune:
Novus, felicitari, ce fetita cuminte ai!!!! Daca s-ar lasa si a mea asa de tzitzi ce bine ar fi ...
AAAAA, si a mea mandra e batausa, deocamdata numai cu noi si cu maica-mea (dada ii spune Iulia). Dar vina cred ca, in parte, ii apartine lui mama. Cand a inceput sa mearga mai cadea si am surprins-o pe mamon ca lovea ba dulapul, ba podeaua, pana i-am spus ca nu procedeaza bine dar.... to late. Ii spun ca sunt suparata pe ea si ca plang, ma pune sa plang, doar daca ii spun ca sunt suparata pt ca m-a lovit ii intorc spatele si nu mai vorbesc cu ea, vine si ma pupa iar peste o ora daca nu ii convine iar ma cafteste. Sper ca vom rezolva si asta.
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 buna ziua cucuiete, ma intorc iar la voi, ca imi sunteti mai apropiate in momente mai grele. Am nevoie doar sa ma descarc un pic si cine sunt ascultoatoare mai bune decat voi? Azi dimineata am aflat vestea ca saunt din nou insarcinata, dupa aproape 3 saptamani de dubii...problema e ca m-a luat pe nepregatite, fapt pt care in aceste momente ma smiorcai...nu reusesc sa ma calmmez.Ma descopar pe zi ce trece tot mai slaba si mai vulnerabila si de aceea simt ca nu mai pot infrunta inca o sarcina care a venit cand Nicholas e inca mic, cand e greu de trait de pe o zi pe alta....Ce ma fac? Sotul meu m-a incurajat sa mergem inainte, ca ne-om descurca noi intr-un fel sau altul, punand in fata motivul ca oricum eu mai voiam o surioara pt Nicho. Sunt tare incerta, deodata m-au navalit mii de ganduri si de probleme pe carte trebuie sa le infrunt in cazul in care duc la bun sfarsit si sarcina asta.Simt ca nu le pot face fata. Simt ca nu e momentul oportun....si imi pare rau , tare rau....ca eu vreau sa fiu fericita , vreau sa ma bucur de vestea asta........ Va multumesc! |
Niky in primul rand felicitari pentru bebe2!!! Eu zic sa nu te mai framanti asa pt ca daca Dumnezeu ti-a dat acel colpilas inseamna ca te va si ajuta sa treceti peste toate greutatile.
Nici noi nu suntem prea pe roze si totusi am decis ca bb2 va creste alaturi de noi si sunt sigura ca cel de sus va avea grija de noi si ca nu-mi va parea nicicand rau pentru decizia luata.
Fetele doritoare de bb 2 va astept in club
21+
cami_05 spune:
Anaan, pe mail-ul comun sunt doua fotografii cu micsunica. Chiar ma gandeam pe unde esti de nu ti-ai bagat nasucul pe aici.
novus spune:
citat din mesajul lui cami_05 Novus, felicitari, ce fetita cuminte ai!!!! Daca s-ar lasa si a mea asa de tzitzi ce bine ar fi ... |
Eeee stai asa, ca nici la noi de tziti nu a zis nimeni nimic
Chiar vroiam sa iti trimit un pm sa te rog sa imi cauti ceva la voi, scriu acum
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, sincer chiar m-a dat gata faza, nici sa nu bag de seama
Veniti duminica ???
Anaan spune:
citat din mesajul lui cami_05 Anaan, pe mail-ul comun sunt doua fotografii cu micsunica. Chiar ma gandeam pe unde esti de nu ti-ai bagat nasucul pe aici. Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Azi am fost tare ocupata si nici nu m-am simtit prea grozav, de-aia n-am iesit la interval
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Anaan, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine, tufato...
Io-s ca-n bancul ala cu "aici n-avem carne, dincolo n-au paine": azi n-am avut curent, maine n-am apa...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
Anaan iti trimit un sa te simti mai bine !!
Anaan spune:
citat din mesajul lui Monnvas Anaan, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine, tufato... Io-s ca-n bancul ala cu "aici n-avem carne, dincolo n-au paine": azi n-am avut curent, maine n-am apa... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Buuun! Ce-o lipsi poimaine?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)