Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Anaan, sincer chiar m-a dat gata faza, nici sa nu bag de seama Veniti duminica ???www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cred ca numai duminica viitoare, ca lunea asta trebuie sa plece H in zori de zi la Bucuresti

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Fete cucuiete, ma duc la
, ca am energia unei moluste. Va pup! Sa dormiti regeste!![]()
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Buuun! Ce-o lipsi poimaine? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Poimaine lipseste ma-sa, ca are de mers la biblioteci...

Tufete, ati vazut ce se intampla www.hotnews.ro/stiri-international-7921928-live-video-update-chile-operatiune-salvare-minerilor-blocati-subteran-68-zile-22-dintre-ajuns-deja-suprafata.htm" target="_blank">in Chile? si ati remarcat ca CNN transmite in direct operatiunea, in timp ce ai nostri abia daca au dat o stirica de juma' de minut?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
Avand in vedere ca imediat e maine
si avem o gramada de sarbatoriti eu propun sa ne antrenam de pe acum asa ca :

P I S I

C H I T I

fam PISIK

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Da, eu am vazut..pe CNN, biensur, ca la posturile noastre de asa-zise stiri sunt altele mai importante
de aratat si dezbatut (= balacarit)
Ai vazut ca au arestat-o in China pe sotia laureatului Premiului Nobel pentru pace?!Of, Doamne...
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, ati vazut ce se intampla www.hotnews.ro/stiri-international-7921928-live-video-update-chile-operatiune-salvare-minerilor-blocati-subteran-68-zile-22-dintre-ajuns-deja-suprafata.htm" target="_blank">in Chile? si ati remarcat ca CNN transmite in direct operatiunea, in timp ce ai nostri abia daca au dat o stirica de juma' de minut? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Da, am auzit de dimineata si pe europa fm , in rest ce sa te astepti
Anaan spune:
La multi ani, Pisi!
Multi ani fericiti alaturi de fetele tale!!!
Rog, doamna Novus, sa remarcati ca am pus emoticonul cu Bon Jovi pentru a putea exprima toata admiratia pe care o nutresc pentru sotul dumneavoastra! Si-l si pup (pe sot, nu pe Bon Jovi!), na!

novus spune:
Fug si eu la
ca de maine pana sambata tot sarbatorim 

???