Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
Tulai, Doamne, ce de sarbatoriti!
PISI
sa fii sanatos si fericit alaturi de fetele tale frumoase si destepte si sa le iubesti asa cum te iubesc si ele
Chiti
astept sa te vad si pe tine gheisa ![]()
Pisikii
sa va iubiti mereu si sa va bucurati de viata in trei,"in cati vrei"...
Ana, da, am vazut cum fu cu Nobelul pt pace, chiar ma intrebam acum cine si cum intra in posesia premiului.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Valeu, eu l-as pupa si pe Bon Jovi.
O sterg si eu ca deja am luat-o pe aratura.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
La multi ani, Chitibus, minunatie de copil!
La multi ani, Mrs. and Mr. Pisik!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Buna seara tufete!!!
Ma iertati ca am disparut, dar am fost tare ocupata. Pana la pranz am avut musafiri de seama
, dimineata amfost mama de 3copii si m-am descurcat tare bine(David, Maria si Chiti),iar apoi m-am apucat de pregatiri, caci maine avem petrecere 
Multumim de urari 
LA MULTI ANI Pisi
Noroc ai, caci esti langa 2 fete minunate, sanatate muuuulta sa ai si bani sa tot mergem in excursii ![]()

LA MULTI ANI si pentru frumoasa familie Pisik
Sa ramaneti in continuare la fel de indragostiti, caci tare bine va sta.
Anaan sa stii ca nu am uitat de tine cu hainutele, am fost chiar a doua zi la Kiabi, am ajuns pana acolo, dar cand am dat sa intru in magazin, a trebuit sa fug urgent acasa
De atunci n-am mai avut nici o portita. Promit vineri. Ti-a zis insa Miha ca nu a gasit plovarasul. Sper sa gasesc macar camasa si geaca. Da-mi te rog un PM cu nr tau. 
Ma iertati cu pozele, dar cred ca vineri le pun. Acum trebuie sa fug urgent la somn.
Nicky felicitari
stai linistita, o sa fie bine. Si eu fug de sarcina, dar sunt convinsa ca daca s-ar nimeri sa fie a fi tare bucuroasa.
Chato ce ma bucur ca ia revenit 
Saby ati avut o vacanta minunata 
Am vazut copii frumosi: Ilinca, de care mi-a fost dor si m-am bucurat sa o vad - foarte frumoasa
, m-am bucurat cand a zis Gianina ca pune poze cu Micsunica, insa unt prea putine si nu prea intelegi mare lucru din ele, asa ca mai vrem - pup micsunica delicata.
Am mai vazut ceva poze i mai vroiam sa mai zic cate ceva, dar nu imi amintesc deloc 
chiar trebuie sa fug la culcare.
Noapte buna!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:
Buna tufete,
eu am avut ieri o zi plina ...am fost cu Bogdi(logic si cu Isabella )la neuro...dar nu vreau sa va intristez....am scris la el la subiect mai mult.
Lucia
sa dea DD sa fie bine la job si te astept cu vesti luni
Niky felicitari pentru BB2
Chato bine ai revenit
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
adrisimo28 spune:
`neata fetele si o 
aseara a venit sotul din delta si logic a trecut si prin tl si ghici cu ce a venit acasa??? cu o piramida buclucasa, e drept ca e mai mica are 4 inele ... da e piramida
. anaan, novus va multumesc 
dragastoasa de Dragos 
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Sa va fie de bine! Daca sunt necesare suplimente alcoolice pentru declansarea operatiunii bb2, da numai un semn si se rezolva! |
"livrezi" numai in buc?
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Kea Ilinca, siropul de iedera e Prospan? Protargol ce e, spray, picaturi? Se gaseste la orice farmacie sau doar la unele mai rasarite? E mai eficient ca altele, sau e mai usor acceptat de Phiphi? |
da, prospan e cel de iedera si protargol sunt picaturi de la farm novus mie mi le-a furnizat

dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Si am facut deja cateva greseli in procesul de negociere...dar va povestesc mai multe luni despre asta. Totusi...tineti-mi pumnii stransi...sa iasa ceva bun, indiferent ce va fi in final... |
tinem, tinem pumnii stransi.

dragastoasa de Dragos
Bianca2503 spune:
Neata,
Am asa o stare nasoala ca Robert a plecat de aseara spre Cluj (s-a oprit sigur in Sibiu) pentru ca are eveniment in weekend si trebuia sa verifice traseul. Asa tare as fi vrut si eu sa merg dar nu aveam unde sa il las pe Vladimir in cursul saptamanii (ca in weekend e mama).
Ma tot gandesc daca sa iau un tren de noapte Buc-Cluj Napoca sa ma duc. Sunt cam obosita si mi-ar fi prins bine o iesire pe coclauri.