Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce veste buna, Pretty !!! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara!

Noi tot in despachetari, aranjamente, instalari, etc...ca dupa mutare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Desiree,multumesc,sa stii ca am fost alaturi de printesa ta cu gandul si m-am rugat sa fie totul bine,chiar daca n-am scris aici.Si ma bucur tare mult ca totul va fi bine,chiar daca mai e de luptat putin.Va pup
gabitzam,multumesc
Simonix,stau in Dendermonde,la vreo 40 de km de Brussels,dar cred ca stii unde e.
Esme,Cosmin e la scoala din Lokeren,de care ti-am spus prima data,nu ne-am mai mutat si a trebuit sa ramana la asta,a inceput de luni si nu-i asa de rau cum am crezut eu,sa vedem cum se va descurca.
Pentru weekend-ul respectiv nu avem planuri,eu nici nu stiam ca e weekend lung,inca nu stiu cand sunt zile libere aici.Si mie mi-ar place tare mult sa va vad,ma simt tare singurica pe aici,iar acum s-au redus si sansele sa lucrez undeva in urmatorii 2 ani,cel putin,of.
Un pupic dulce pentru cumintica Lorelei
P.S. Am trimis numerele de telefon pe PM.

7+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress ce mai baiet cucuiet am vazut eu la cules de mere... Ai incercat Bio-oil ptr. vergeturi? (Eu nu am incercat, ca nu a fost cazul, dar cica e bun... ptr. vergeturi, cicatrici, etc.) Daca il incerci, sa-mi spui, te rog daca e bun, ca vreu sa cumpar ptr. Victoria in 2 ani, cand o sa-i scoata tubuletul ala din piept, sa nu-i ramana cicatrice.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza, si sa savuratzi o minune blonda (care acu tusheshte )

edit: La multi ani Paraschivelor, si Paraschivilor, La Multi MUlti ani Moldovencelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Cleo, Mara are asa colegi mari la gradi? Ce tort interesant

Doloress, ce frumoase mere! f frumoase pozele! Ale cui erau merele?

Alina_anto, multumesc pt. pont! Am luat Uriage, din cel de care mi-ai spus, pretul este mai bun, cant.mai mare, miroase bine, sa vedem cum e pe piele.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Cleo, Mara are asa colegi mari la gradi? Ce tort interesant

Doloress, ce frumoase mere! f frumoase pozele! Ale cui erau merele?

Alina_anto, multumesc pt. pont! Am luat Uriage, din cel de care mi-ai spus, pretul este mai bun, cant.mai mare, miroase bine, sa vedem cum e pe piele.

Adriana

nu, sunt la o prietena din Pantelimon-fetitza ei cea mica aa implinit 7 ani si a facut party la tzara. Cred ca ti-am zis de ea, www.damacom.ro . Cel mai minunat a fost acolo la tzara ca au culcat 5 sau 6 cupii -au ramas peste npoapte - pe saltele, jos - pozele alea nu pot sa le pun aici, dar sunt DE MEN TI A LE
Mara a fo cea mai mica. Se jucau fetele de-a scoala, de-a ora - bineintels ca Mara in mijlocul actiunii. SI vine o fetitza cu Mara de mana, sa ne-o aduca -le deranja ora. Si acu radem: mai Mara, deja te dau afara de la ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna dimineata

Am intrat sa dau raportul si/sau cafeaua.

Deci, am fost ieri la un psiholog, de fapt psiholoaga. De data asta la un cabinet privat. Ne-am vazut cu ea doar sotul meu si cu mine fara copilul din dotare. I-am povestit ce face, ce zice, ce nu zice, ce nu face.

Din ce ne-a spus nu tb sa ne facem griji are un comportament normal pentru un copil de varsta lui. Nu este o problema ca se exprima in engleza, fiin expus la mai multe limbi a ales-o pe cea care i se parea lui mai usor. Tb sa continuam sa ii spunem echivalentul si in romana si sa nu incercam sa ii vorbim si in maghiara. Eu la asta am renuntat de mult, pana nu stapaneste o limba cat de cat.

Sambata dimineata mergem la celalalt cabinet unde are camere pentru evaluarea copilului, cu geam unidirectional de observare, cu jucarii etc. Vrea sa petreaca o ora sau mai mult cu el ca sa il poata evalua.

Ma simt mult mai ok, pare pusa la punct cu ultimele terapii si modalitati de diagnostic si din afara nu doar ce se preda de 20 de ani in scolile romanesti de medicina.

Eu i-am spus ca am crescut copilul pana acum pe baza a ceea ce am citit adica ne jucam cu ce il interesa si cum il interesa, se dezvolta in ritmul in care vroia fara presiuni. Ne-a spus si cu olita ca tb mai intai sa semnaleze ca a facut, abia dupa aceea urmeaza pasii in care anunta inainte. Ne-a incurajat sa continuam cu tot ce am facut pana acum.
Eu i-am spus ca din observatiile mele la Sebastian totusi prinde un pic de presiune, deja de cand ne-am axat pe asta a evoluat mult.
Ne surprinde pe zi ce trece cu cuvinte si lucruri noi.
DEci eu voi continua sa insist pe a invata cate ceva dar fara a cadea in extrema cealalta. Nu ne-a recomandat sa il dam la gradinita in nici un caz pana nu il vede, dar ne-a incurajat sa il ducem la locuri de joaca, mai ales ca e mai mare deci chiar daca raceste o sa fie mai usor.

Va tin la curent dupa ce facem evaluarea si sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi!

socrate stiam eu ca e ok Sebiutza! Brabo! Tine-ne la curent!

Cleutzule loveeee printesa blonda!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Nu mai scrieti asa mult ca ma pierd in citit

Simonixule am ajuns la gluga...si apoi tre sa cumpar nasturi, desi initial ma gandeam ca o sa fac...n-am chef Mai am doua de facut ...

Ingrid, receptionat, am sa te sun in curand, nu zic cand ca nici eu nu stiu...sa stabilim ce si cum.

Noemi imi pare tare bine!!!!

cleo am vazut niste mutrite la Mara pe care le recunosc si la Lorelei si la altii de varsta lor...oare se vorbesc prin telepatie

Deci eu mor de foame, da' aparatu de sandw de jos nu functioneaza...are sandw da' nu ia bani si deci nu da nik...eram mai inainte cu limba pe el, lingeam vitrina aia si tot nu s-a indurat de mine. Iar afara e un cancer de zile mari mi-e groaza sa ies sa merg la cantina, ca de dimineata imi inghetase posteriorul pe scaunul de bicicleta si mainile mi le-am dat jos de pe ghidon cu o cheie franceza...asa ca nu ma risc. Prin urmare stau aici si mor de foame...adio fetele..n-o s ne mi vdm..v las c bin...fome...fme..fe..f.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree am auzit de Bio-oil insa am cautat sa fie ceva organic, bio. Ca mi-am zis ca si asa la Patrick m-am dat cu ceva de la body shop in fiecare seara si nu s-a vazut nimic, acuma macar sa iau ceva bio, daca tot ma dau degeaba. Oricum la sarcina asta am fost tare stricta, nici macar cu crema de fata nu ma mai dau, vreau sa reduc la maxim toate substantele astea aiurea pe care le bagam in noi. Pot trai si fara vad. Nu ma dau cu oja deloc, am o gasca de par alb, insa nu vreau sa ma vopsesc pana nu termin sarcina, apoi dupa, chiar la alaptat am sa-mi iau Henna.

Adriana la noi sunt livezi din astea, imense, unde se organizeaza culesuri pentru publicul larg. Ai tot felul de chestii pentru copii : o mica ferma de animale, muzica si scena unde se organizeaza spectacole si diverse animatii, parcuri de joaca. Sunt restaurante mai ales cu chestii pe baza de mere (gogosi, clatite, cidru) buticuri. Apoi ai livada, care e imensa de obicei si te duci de unul singur si iti culegi mere, platesti cam 7 dolari pe un saculet de 5-6 kg, cu cat iei mai mult cu atat e mai ieftin. Din loc in loc in livada sunt tot felul de chestii pentru copii, toti copii aici merg la culesurile astea, ii aduc si cu scoala sau cu gradinita. E fain, noi ne-am simtit tare bine.

Socrate ma bucur ca te simt mai linistita! O sa fie bine, ai sa vezi!

Cleo mor dupa Nica - in varianta feminina!

Eu sunt tare obosita, copilul n-a dormit deloc azi-noaptea, am facut o pregatire asa pentru bebe Kevin. Pana la urma nu e racit, e plin de afte in gurita! NU stiu de la ce si cum. Abia vineri mergem la doctor, pana atunci ne scoate peri albi cred. Saliveaza, nu mai vorbeste corect, plange continuu, nu mananca nimic, nici macar laptele nu-l mai poate bea, nu-i convine nimic, ma doare sufletul sa-l vad asa. Ii dam Advil de durere, insa in rest... am scris doctorului, ne-a zis ca probabil e un virus. Sa ii dam advil si lichide (abia a inghitit azi dimineata putin lapte, s-a inecat si era sa vomite tot) si daca se deshidrateaza sa mergem la urgente, pana vineri cand ne vede. La farmacie, unul ne-a zis ca nu exista nimic fara reteta, alta ne-a zis sa incercam macar cu oragel, ca anesteziaza.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput