Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Na ca inca n-am murit m-a reinviat o tzar o treaba faina...

Uikendul 20-24 oct sunt finalele campionatului mondial de gimnastica la Rotterdam. Acu' o luna am vrut sa imi iau bilete si cica erau sold out, astazi m-am uitat iar pe site si de curiozitatea la bilete si mai aveau cateva. Mi-am luat bilete pentru finalele pe aparate care sunt sambata si duminica...Yupppiii...N-am mai fost la un mondial de gimnastica din 2001. Abia astept !!!!

Si tocmai atunic e plecata Dana...

ma retrag la foamea mea!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Nu mai scrieti asa mult ca ma pierd in citit

Simonixule am ajuns la gluga...si apoi tre sa cumpar nasturi, desi initial ma gandeam ca o sa fac...n-am chef Mai am doua de facut ...

Ingrid, receptionat, am sa te sun in curand, nu zic cand ca nici eu nu stiu...sa stabilim ce si cum.

Deci eu mor de foame, da' aparatu de sandw de jos nu functioneaza...are sandw da' nu ia bani si deci nu da nik...eram mai inainte cu limba pe el, lingeam vitrina aia si tot nu s-a indurat de mine. Iar afara e un cancer de zile mari mi-e groaza sa ies sa merg la cantina, ca de dimineata imi inghetase posteriorul pe scaunul de bicicleta si mainile mi le-am dat jos de pe ghidon cu o cheie franceza...asa ca nu ma risc. Prin urmare stau aici si mor de foame...adio fetele..n-o s ne mi vdm..v las c bin...fome...fme..fe..f.............

imi convine sa rad cu burta pusa la cale!, dar e tare simpatic mesajul!

Hai ca la cat de zapacita sunt am postat sub IDul prietenei care este la mine, MAngagirl

Asta era mesajul meu:

Nu prea am citit, am o prietena la mine cu baietelul de 1 an, sta pana sambata...asa ca nu prea forumez.
Dar mi-era dor de voi.
Am intrat special sa o felicit si pup tare pe Alina_anto, cat de draguta SAra cu fratiorul roz! super!
sa o felicit si pe Prettysunshine Doamne ajuta sa fie totul bine!
Doloress ce poze minunate. SUnteti f frumosi...imi place si sacul ala cu mere
Ali scumpa mea, ce dor mi-e de tine, poate ne vedem. imi pare rau ca nu ne-am sincronizat azi... poate ma duc maine
cand reusim sa ne vedem si noi???

Fetele, dar chiar asa, bagam si noi o intalneala, care cand cum unde, lansati niste propuneri.Ar fi foarte dragut sa ne vedem toatele. si Magne propusese recent

Noemi ce ma bucur! DA Domnul sa fie totul bine!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Nu mai scrieti asa mult ca ma pierd in citit

Simonixule am ajuns la gluga...si apoi tre sa cumpar nasturi, desi initial ma gandeam ca o sa fac...n-am chef Mai am doua de facut ...

Ingrid, receptionat, am sa te sun in curand, nu zic cand ca nici eu nu stiu...sa stabilim ce si cum.

Deci eu mor de foame, da' aparatu de sandw de jos nu functioneaza...are sandw da' nu ia bani si deci nu da nik...eram mai inainte cu limba pe el, lingeam vitrina aia si tot nu s-a indurat de mine. Iar afara e un cancer de zile mari mi-e groaza sa ies sa merg la cantina, ca de dimineata imi inghetase posteriorul pe scaunul de bicicleta si mainile mi le-am dat jos de pe ghidon cu o cheie franceza...asa ca nu ma risc. Prin urmare stau aici si mor de foame...adio fetele..n-o s ne mi vdm..v las c bin...fome...fme..fe..f.............

imi convine sa rad cu burta pusa la cale!, dar e tare simpatic mesajul!

Hai ca la cat de zapacita sunt am postat sub IDul prietenei care este la mine, MAngagirl

Asta era mesajul meu:

Nu prea am citit, am o prietena la mine cu baietelul de 1 an, sta pana sambata...asa ca nu prea forumez.
Dar mi-era dor de voi.
Am intrat special sa o felicit si pup tare pe Alina_anto, cat de draguta SAra cu fratiorul roz! super!
sa o felicit si pe Prettysunshine Doamne ajuta sa fie totul bine!
Doloress ce poze minunate. SUnteti f frumosi...imi place si sacul ala cu mere
Ali scumpa mea, ce dor mi-e de tine, poate ne vedem. imi pare rau ca nu ne-am sincronizat azi... poate ma duc maine
cand reusim sa ne vedem si noi???

Fetele, dar chiar asa, bagam si noi o intalneala, care cand cum unde, lansati niste propuneri.Ar fi foarte dragut sa ne vedem toatele. si Magne propusese recent

Noemi ce ma bucur! DA Domnul sa fie totul bine!

Mergi la inceput

scuze, iar am postat cu id Manga. of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

tu erai under cover? io ma gandeam..... si ridicam din umeri..cine o fi Manga?

edit:

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos si numai fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructii - shî altilii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

cu ce nonsalanta se da de-a casei! hehe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

cu ce nonsalanta se da de-a casei! hehe!

Aoleu si eu eram pe cale sa ma apuc sa fac sapaturi arheologice sa vad ce si cum...cand colo Laurici in actiune...M-am uitat si la pozele fetei, am zis ca sufar de ceva amnezie serioasa, ma gandeam ca o fi foamea... Uf, nu e asa grav...raman doar cu foamea...

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mai Lurita, ne-ai indus in eroare pe toate

Ne-am ales numele odiseei: BUJORI si PANSELUTE de mai-iunie 2011 Va place??

Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Mai Lurita, ne-ai indus in eroare pe toate

Ne-am ales numele odiseei: BUJORI si PANSELUTE de mai-iunie 2011 Va place??

Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

hai, merge.... nu e la fel de frumos ca mladite si mugurasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Socrate, ma bucur ca va incurajat doctorita. sunt convinsa ca totul va fi bine

Laura, ne-ai zapacit de tot
Si eu am fost tare mirata si ma intrebam cine o fi Mangagirl din Buzau/UK, care vrea sa se intalneasca cu Ali din Buc.
Si apoi mai apare un mesaj, tot de la Mangagirl care zice ca nu e Mangagirl, da scrie tot cu ID-ala si nici nu se semneaza cu numele real -- super faza!

Cleo, o stiu pe prietena ta, cel putin din convers. tel.
Frumoasa petrecere

Mergi la inceput