Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de noi!!!
Fetele cu vergeturile, eu am dar f. putine pe sani pt ca la mine s-au marit f. mult de la primul bebel si am reusit sa le opresc si sa le estompez.De cand am facut si cursul de cosmetica, acum ceva timp am reusit sa aplic ce am invatat acolo pe mine si am rezultate. am folosit si inca folosesc cu succes uleiul de masline.Ideal ar fi sa aveti un ulei de masline brut nerafinat.Eu am luat uleiul de masline brut de la un grec ce are o fabricuta de ulei si proceseaza cantitati destul de mici.E f. bun si pt gatit in special la salate iar gustul si aroma sunt incomparabile cu ce e pe piata.Am mai folosit si cremele de la Bruno Vassari de corp si de la Gigi gama Oxigene pe care o si recomand, dar uleiul de masline ramane baza. Vergeturile care sunt deja rozalii spre roz mai intens din pacate nu se mai vindeca niciodata, cel mult se amelioreaza exista terapii corporale in acest sens, ca si o celulita daca e luata prin stadiul 2 mai e o sansam deja la stadiul 3 e prea tarziu, se poate cel mult ameliora nu va disparea.
Deci draga mea Doloress baga in fiecare zi cand ai timp un masaj mic pe coapse si burtica cu ulei de masline si dupa 2- 3 luni o sa vezi cat de cat rezultate.
Eu cand ma incapatanez sa fac chestia asta pt mine credeti-ma ca o si fac, la asta micu asteptam sa adoarma ca sa pot sa fac chestia cu masajul, acum e mai simplu seara dupa ce adoarme el un sfert de ora mi-ao rezerv pt treaba asta.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dolores - super pozele, super toamna, super mamica , super baietzii Parca erati in Paradis

Esme - uf, am tot uitat, imi aduc aminte noptile Pai al meu baietel imbraca hainutze de 98 - 92 e deja fix, e ok, dar daca mai si creste ... prefer mai mari, asa... Aseara nu am mai pus film, ca am fost f obo si am uitat sa uploadez. Mai am vreo doua ;) E unul in care stau ei la masa amandoi si discuta

Pretty - esti in Belgia ??? Ca daca da ... yuupiii Facem club mare ;)

Pe la noi e un friiiig ... 5 grade dimineata brrr... Ieri am iesit totusi o ora pe afara, cu niste prieteni mici si noi Andrei, care are 5 ani jumate si care a devenit idolul lui Robert (il imita, plange cand se despart, ce sa mai ...) si Sofia, cre a o donshoara dragutza, nascuta in aceeasi zi cu Robert dar cu un an mai mica. Copil mai linistit ca Sofia nu vazui, sta acolo unde o pui, zambeste mai tot timpul, se multumeste cu orice jucarie ii dai... e asa un contrast cu galagiosii mici de baieti care au devenit sperietoarea cartierului Aleargaaaa, au pasiune pentru cutiile postale de la case, le deschid pe toate si se uita inauntru, fac concursuri de aruncat masinutzele prin curti Eu si mama cleorlalti pitici ne racim gura de pomana Super iesiri prin cartier hihi

Dana - ti-ai facut bagajele ???

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza, fetelor!

l-am dus pe alex la scoala, am venit acasa cu mandrutza, am pus de ciorba si mazare, mazarea la comanda speciala a mandrutzei, si acum beau un capuccino cu voi.

foarte faine povestile cu copilashi si cu tzatzici. :)

si odo e destul de sensibila la piele, cum da frigul, cum i se usuca. dar eu nu ii dau cu nimic. nici nu prea as avea cum, ca nu sta la masaj nici sa o pici. in schimb ii place sa se manjeasca cu creme de ale mele pe fatza. si nu va spunca in fiecare dimeiantza imi aduce ea aminte de parfum, evident, sa ii dau ei. si cu ocazia asta imi dau si eu, ca altfel as uita.

simona, pleci si tu in romania? cand? bagajele nu sunt gata. defapt nici nu am inceput. acum fug in orash pt ultimele maruntzishuri, uff ca nu le mai termin. si dupa amiaza ma apuc de bagaje.

fug la trebi. sper sa mai intru si maine sa va pup pt o saptamana. ca din romania, sub ochii soacrei :), nu cred ca mai intru.
pupici

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Nu prea am citit, am o prietena la mine cu baietelul de 1 an, sta pana sambata...asa ca nu prea forumez.
Dar mi-era dor de voi.
Am intrat special sa o felicit si pup tare pe Alina_anto, cat de draguta SAra cu fratiorul roz! super!
sa o felicit si pe Prettysunshine Doamne ajuta sa fie totul bine!
Doloress ce poze minunate. SUnteti f frumosi...imi place si sacul ala cu mere
Ali scumpa mea, ce dor mi-e de tine, poate ne vedem. imi pare rau ca nu ne-am sincronizat azi... poate ma duc maine
cand reusim sa ne vedem si noi???

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Lorich,multumesc,sarcina usoara si tie!
Cleo,multumesc pentru urari!
Esme,da,trebuie neaparat sa vorbim,ma simt tare pierduta pe aici si sigur o sa am nevoie de ajutorul tau,pentru ca in afara de faptul ca stiu ca aici se anunta nasterea unui copil,in rest habar n-am despre ce vorbesti
Simonix,multumesc si tie si da,sunt in Belgia si nu-mi plac nici mie gradele de dimineata:)
MangaGirl,multumesc si tie pentru urari!

7+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Woow Pretty - pe unde esti ? Departe de Bxl? sa stii ca nici io nu prea stiu care e faza cu anuntzatul de bebe dar am vazut ca toti prietenii mei de aici fac ceva de genul asta (mai ales cei din Flandra): trimit carduri si cand mergem pe la ei parca au un fel de bombonele de impartit Nu stiu, io la Robert nu am facut... la bebe2 ma bag si eu, o sa dau anuntz la ziar Cred ca Esme esplica mai bine decat mine, ea e mai belgianca asa ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Nu prea am citit, am o prietena la mine cu baietelul de 1 an, sta pana sambata...asa ca nu prea forumez.
Dar mi-era dor de voi.
Am intrat special sa o felicit si pup tare pe Alina_anto, cat de draguta SAra cu fratiorul roz! super!
sa o felicit si pe Prettysunshine Doamne ajuta sa fie totul bine!
Doloress ce poze minunate. SUnteti f frumosi...imi place si sacul ala cu mere
Ali scumpa mea, ce dor mi-e de tine, poate ne vedem. imi pare rau ca nu ne-am sincronizat azi... poate ma duc maine
cand reusim sa ne vedem si noi???

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Multumesc!!

Doloress, Lori eu la Sara m-am dat cu Mustela, a fost apa de ploaie pt mine...Mi-am facut sdi o combinatie de ulei de masline, ulei de migdale si crema de corp mustela..si tot degeaba.. In fine, o sa vad..
Azi am avut- pe bunica mea in vizita si am gatit toate dimineata...Sunt obosita, cred ca fac si eu nani cu Sara.. Va pup

Alina 4+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Prettysunshine, FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos iti dorim.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Woow Pretty - pe unde esti ? Departe de Bxl? sa stii ca nici io nu prea stiu care e faza cu anuntzatul de bebe dar am vazut ca toti prietenii mei de aici fac ceva de genul asta (mai ales cei din Flandra): trimit carduri si cand mergem pe la ei parca au un fel de bombonele de impartit Nu stiu, io la Robert nu am facut... la bebe2 ma bag si eu, o sa dau anuntz la ziar Cred ca Esme esplica mai bine decat mine, ea e mai belgianca asa ...

io sunt belgianca de tot, cu acte in regula!

Pretty chiar te pot ajuta mie mi-a placut tare mult pregatirea aia...si am facut-o cat am putut eu de personal Te pup scumpa, da un nr de telefon

Edit: ce mai face Cosmin? Cum merge cu scoala? Ati gasit ceva satisfacator? Am o mie de intrebari...Ce faceti in uikendul lung? (30.10-1.11) Poate aveti timp sa dati o fuga pana la noi sa resatbilim legatura. Pupaturi familiei!

Esme

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magnetism merci de pont, am sa incerc si cu ulei de masline, nu are cum sa faca rau. La mine sunt visinii inchis asa si dureroase...

Wow, ce gasca mare de belgience!

Piticania e iar putin racita (luna si raceala) a facut febra, a fost agitat toata noaptea, mi-a dat cateva suturi in burtica, cred ca ma mut din pat, si asa l-a strigat pe taica-su toata noaptea, a facut ture, ture. Mi-e ciuda, ca e numai vina mea, nu e nimeni racit la gradi, dar in plimbarea de luni, la un moment dat am fost la un restaurant, nu a vrut geaca sub nici o forma, desi am stat maxim 10 minute afara si era soare, era cam rece. El era numai in pulover si body, fara geaca, fara caciula (erau totusi vreo 7-8 grade). E numai vina noastra.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput